Şimdi Ara

Supersin apple (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem guzel birde apple store da isi iyi bilen genius a denk geldin mi super,ugrastirmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Dünyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Sistem guzel birde apple store da isi iyi bilen genius a denk geldin mi super,ugrastirmaz.

15 dk beklettiler biraz çıkıştım hemen hızlandırdılar olayı
  • quote:

Sistem guzel birde apple store da isi iyi bilen genius a denk geldin mi super,ugrastirmaz.

aynen bazı geniuslar öyle aptal ki... Benim genpadan değişen cihazıma bu yurtdılı bakamayız dedi biri. adama anlatamadım bu avrupa modeli diye değişmedi. Bir kez daha alıp gittim bu sefer sorunsuz değişti. O herif yüzüden kaç saatim boşa girmişti. İyisine denk gelmek lazım şans işi..
  • Apple bugatti gibi firma

• iyi yapmissin normalde 15 dakikada 3 kisiye bile bakiyorlar yani guzel aynen devam :)

• reachthetop kullanıcısına yanıt
    Aynen onu bana da yaptilar :) teleservice cihazi zaten apple bize tedarik ediyor kendi cihazlari icin boyle mi dediler diye dahi sordu ama tabi ugrasan yine ben oldum anlattim anlamadi ama anladim dedi.Ben tam 5 saat beklemistim yok sarji yok,yok kulaklik test edicez yok ekran testi tam salakti,birde oranin muduru cumhur beyle de kavga ettim adami sikistirdim hakli ciktim,sonra demez mi bizi cok mesgul ettin baska musterilerimiz de var diye,resmen cildirtti beni ya.

• quote:

Aynen onu bana da yaptilar :) teleservice cihazi zaten apple bize tedarik ediyor kendi cihazlari icin boyle mi dediler diye dahi sordu ama tabi ugrasan yine ben oldum anlattim anlamadi ama anladim dedi.Ben tam 5 saat beklemistim yok sarji yok,yok kulaklik test edicez yok ekran testi tam salakti,birde oranin muduru cumhur beyle de kavga ettim adami sikistirdim hakli ciktim,sonra demez mi bizi cok mesgul ettin baska musterilerimiz de var diye,resmen cildirtti beni ya.
    ne sorunu vardı telefonun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Gürcistandan alınan cihazlara değişim yapıyorlarmı acaba.

Evet bakıyorlar diye biliyorum

• Hepsiburada vatan teknosa magazalarindan alinan cihazlarada apple garanti veriyormu?

Mesela kvk genpa garantili bi cihazi apple a gonderebiliyormuyuz ?

Yada artik bu siteler direk apple garantilimi satacak i6 serisini ?

• Teşekkürler eğer dediğiniz gibiyse Gürcistan fiyatlarını takip etmekte fayda var... Gerçi adamların parası bizden değerli olmaya başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Gürcistandan alınan cihazlara değişim yapıyorlarmı acaba.

Evet bakıyorlar diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Hocam bir şey soracağım. Denize düşmüş ve çalışmayan Usa cihazı olna iphone'u Amerika'ya göndersem orada değişim yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkbtn

Hocam bir şey soracağım. Denize düşmüş ve çalışmayan Usa cihazı olna iphone'u Amerika'ya göndersem orada değişim yaparlar mı?

Hocam yapmazlar suya düşmüsse bence

• quote:

garanti dışı ücretli değişim yaptırabilirsiniz: 269 dolar+tax
  • quote:

Orijinalden alıntı: smilyben

quote:

Hocam kime inanayım şimdi :)
    Gönlüm smilyben diyor :)
  • Samsung vs digerleri, cihaz yurticinden bile alinmis olsa eziyet cektirir.
    Apple bu konuda gercekten cok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

quote:

15 dk beklettiler biraz çıkıştım hemen hızlandırdılar olayı

15 dk bekledin diye çıkıştın mı?

Türk milletine iyilikte yaramıyor. Eskiden servise verse 20 günden önce alamayacak adam 15 dk için olay çıkartıyor. Yazık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smilyben

quote:

Hocam kime inanayım şimdi :)
    Gönlüm smilyben diyor :)

telefonun üzerinde eksik herhangi bir vida vs olmadıktan sonra out of warranty servis ile Amerikan cihazlarını Amerikada söylediğim ücrete değiştirebilirsiniz.
    Aynı durumdaki Avrupa ve Türkiye cihazlarını ise yaklaşık 730 TL'ye zorlu apple storeda değiştirebilirsiniz.

• Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi olayı çözerim umarım :)
  • quote:

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi olayı çözerim umarım :)
    Ben konuyu anlamadım cihazın arızası neydi değiştirdiler?

Ayrıca benim amerikadan aldığım cihazım içim beni aylardır süründürüyolar. Telefon fabrikasyon hatalı ama amerika diye bakmıyorlar... Bumu PREYMUM DEDİĞİNİZ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.