Şimdi Ara

SUPERPOWER 2 | SÜPER TAKTİKLER VE ÖNERİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
28.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi size bir kaç Resim vericem. KONUYU OKUMAYA DEVAM EDİN ALT TARAFTA BİRSÜRÜ YAZI VAR İŞİNİZE ÇOK YARAYACAK

Şimdi şöyle bir sıkıntım var Size Madde Madde Anlatim. daha sonrada ticareti nasıl geliştirdiğimi anlatırım.

* Nufüs nasıl artar benim nufüs'üm sürekli düşüyor
    * Ülke ilişkileri nasıl gelişir
    * Ülkeler arası nasıl teknolaji ticareti yaparbilirim. ( yaptığım teknolajiyi 10/1'e satmaya çalışıyorum satılmıyor )
    * Silah Ticaretinin püf noktası nedir ?

Şimdi ekonami nasıl düzeltilir derseniz işte işin sırrı. - TİCARET ÖNERİLERİ

* Önce oyunun hızının Fulleyin
    * Vergiyi %100 yapın istikrar en az 25-30 arası olduğundan vergiyi %74 yapın
    * Turizm - Eğitim Fulleyin
    * Araştırmayı Sonuna Kadar - ye çekin araştırmaya şimdilik yatırım yapmayın
    * Propaganda tam 0 da dursun yani ne - ne +
    * alt yapıyı + olarak yarılayın
    * Dış yardım'ı tamam kapatın zaten ilk başta kendiside kapatmış olur.
    * geri kalanlarını ise + kısma doğru %25 olarak eşitleyin ( yarısının yarısı )
    * Daha sonra dengeyi biraz gözleyin bakalım + ya geçiyor mu? benim bu taktikle geçti ve sonra işin has kısmına geldik
    * KAYNAKLAR'a geiln
    * Önce en çok zarar hangisi ediyorsa onu az az yatırım yapın.
    * zararları kapatmak için şimdilik müvcut'u en fazla 300 Milyar kadar - lere götürün fazla götürmeyin sonra biraz bekleyin denge artsın mevcut düşsün bi 100 milyarlara kadar
    * sonra yine yapın yine düşsün mevcut öyle öyle neredesye hepsini zarar'dan kurtamış olursun.
    * İlaçlar var onu yasal yapın
    * Değerli taşlara şimdilik birşey yapamazsınız çünki türkiyenin topraklarının etrafında ve kendisinde toprak bakımından değerli taş yok. Güney afrika bölgelerinde var.
    * sonra bütün borçları kapattıktan sonra biraz 3-4 kere %25 ilaçların üretimini arttırın. ondan çok kar yapacaksınız. ama sakın birtanesine yüklenmeyin elinize bir kalem kağıt alın.
    *Zaman'ı 0 layın
    * Hammadde - enerji ve onun üzerindeki adı neydi unuttum ama içinde İlaçlar var. önce bi yatırım yapmadan önceki hallerini yazın yani yaptığı ticareti
    * Mesela örnek verim size İlaçlar 100.000 ticaret yapıyor. bu yatırım yapmadan önceki hali sonra yatırım yapın bi miktar artacak. tabi bunu sadece ilaçlara yapmayacaksınız. diğerlerinede yapacaksınız. sonra zamanın fulleyin tam 1 yıl bekleyin sonra zamanı 0 layın bakın yatırım yaptıktan sonra hangilerinin ticareti artmış hangilerinin düşmüş bi onlara bakın.
    * Sonra ticareti artanlara yatırım yapın. her zaman ticareti artanlara yatırım yapın sakın düşenlere yatırım yapmayın paranız açısından kötü olur boşa gitmiş olur.
    * Çok ticaret yapanlara mesela örn ( ilaçlar çok ticaret yapıyor onun sektör vergisini %20-30-40 arası birşeyler yapın mesela ben en yüksek yaparım baktım biraz düşüyor biraz düşürürüm vergisini böyle yapınca denge artar )
    * ticaret kısmı bu zamanla zaten siz yaparken işi öğrenmiş olacaksınız size kolay gelecek

SAVAŞ ÖNERİLERİ

* Önce elinizde bulunan bütün orduların eğitimlerini fulleyin sonra dağıtıma çıkarın oto olarak dağıtın. nasıl olduğu şimdi aklımda değil.
    * sonra müttefik olduğunuz bir ülke size yakın bir ülkelere saldırdığı zaman siz saldırmayın önce bi o saldırsın sonra toplarklar boş kalsın sonra siz o topraklara işgal edin toprağı sizden edin. böylece zahmet etmeden bedava toprağınız olmuş olur.
    * en baştan Füze savunmasını yapın.
    * Dengeniz süreklik + ya çıkınca araştırmayı Fulleyin bütün araştırmayı Tank'a yükleyin. tank'ın özellikleri 6-7 diş olsun. sonra diğerlerine yaparsınız zamanla.
    * Sakın saldıran siz olmayın , onlar size saldırsın
    * ve mevcut'unuz iyi olduğu zaman biraz asker basın ülkenize yoksa ilerde hiç ummadığınız bir ülek mesela ABD müttefik olduğu halde ülkenize saldırabilir o yüzden dünya çapından askeri güç sıralaması önemli her zaman ilk 10'da olun eğer mevcut'unuz iyi ise ilk'5 te olun ama üretim yaparken özelliklerini fullemeyin. BAKIM'ı çok masraflı oluyor. bnm önerim önce piyasada olan bütün askeri araçları satın alın. onlara full eğitim verim. 3 yıldızlı olsun sonra dağıtıma geçin askeride çok iyi bir güç sağladığınız zaman ve bide dengeniz düşmüyor ise hala + geliyor ise STRATEJİK KUVVETLER araştırması yapın sonra araştırmada füze için araştırması çıkar biraz araştırın 5-6 diş olsun sonra üretin baya 4.000-5.000 tane ama dikkat edin eğer nufüs düşüyorsa sizin için sıkıntı olur denge düşer borçlar artar o yüzden herşeyden önce nufüs artsın

BENİM SİZE ÖNERİM BUNLAR AMA SIKINTILARIMI SİZE TEKRAR GÖSTERİM BELKİ OKURKEN GÖREMEZSİNİZ

* Nufüs nasıl artar benim nufüs'üm sürekli düşüyor
    * Ülke ilişkileri nasıl gelişir
    * Ülkeler arası nasıl teknolaji ticareti yaparbilirim. ( yaptığım teknolajiyi 10/1'e satmaya çalışıyorum satılmıyor )
    * Silah Ticaretinin püf noktası nedir ?

Resim 1

http://img2.ressim.net/out.php/i5921978_1-bmp

Resim 2

http://img2.ressim.net/out.php/i5921979_2-bmp

Resim 3

http://img2.ressim.net/out.php/i5921980_3-bmp

Resim 4

http://img2.ressim.net/out.php/i5921981_4-bmp

Resim 5

http://img2.ressim.net/out.php/i5921982_5-bmp

Resim 6

http://img2.ressim.net/out.php/i5921983_6-bmp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr01maxi -- 1 Eylül 2014; 19:14:22 >

• Senden başka bu oyunu oynayan yok birader,..gel biz seni anno1404 e veya Civ'e yada Europa Universalis'e alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

Senden başka bu oyunu oynayan yok birader,..gel biz seni anno1404 e veya Civ'e yada Europa Universalis'e alalım.

hangisini önerirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr01maxi

quote:

Senden başka bu oyunu oynayan yok birader,..gel biz seni anno1404 e veya Civ'e yada Europa Universalis'e alalım.

hangisini önerirsin ?

anno1404 süperdir.
  • quote:

quote:

quote:

hangisini önerirsin ?

anno1404 süperdir.

bende Anno2070 var ama onu oynamaya fırsat bulamadığım için oyunu çözemedim
  • Paradox Interactive'in bütün oyunları candır, bir göz at istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauppatore -- 23 Temmuz 2012; 4:38:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliisot

Paradox Interactive'in bütün oyunları candır, bir göz at istersen

Bana En Güzel Önerebileceğin hangisi :D valla hepsi can :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    civilization 5 der kaçarım.
    bu arada hearts of iron vardı bi de superpower'a benzeyen (ss'den yola çıktım)

• quote:

Orijinalden alıntı: denizza

eyw Yardımın için sağol :D mağlum ramazandayız İstanbul çok sıcak evde oturuyorum dediğin oyunlarada bakıcam ama bu bnm Superpower 2 deki sorunumun bi çözümünü bulsam herşey 10 numara olacak.

Teşekkür Ederim Yardımın için.
  • quote:

quote:

Hearts of Iron serisi ile Europa Universalis serisi, ilki 2. Dünya Savaşı yıllarında, diğeri genel olarak Avrupa tarihinde geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauppatore

quote:

quote:

Hearts of Iron serisi ile Europa Universalis serisi, ilki 2. Dünya Savaşı yıllarında, diğeri genel olarak Avrupa tarihinde geçiyor

Alıntıları Göster
    Supreme Ruler 2020 ve Rulers of nations geopoltiical simulatar 2 tam senlik

• quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Supreme Ruler 2020 ve Rulers of nations geopoltiical simulatar 2 tam senlik

eyw Sağol :D
  • quote:

quote:

quote:

eyw saol yardımın için minnettarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyw saol yardımın için minnettarım

Ne demek, her zaman

• quote:

quote:

eyw Yardımın için sağol :D mağlum ramazandayız İstanbul çok sıcak evde oturuyorum dediğin oyunlarada bakıcam ama bu bnm Superpower 2 deki sorunumun bi çözümünü bulsam herşey 10 numara olacak.

rica ederim. ben civ5 ile çok güzel zaman geçiriyorum bu aralar. iftara kadar iyi götürüyor
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim. ben civ5 ile çok güzel zaman geçiriyorum bu aralar. iftara kadar iyi götürüyor

ya birşey sorcam bu superpower2 beni bağımlısı yaptı bunda nufüs düşüyor bi çözemedim birsürü taktik denedim ama olmuyor. bide bunun için para hilesi var mı? benaraştırdım ama bulamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya birşey sorcam bu superpower2 beni bağımlısı yaptı bunda nufüs düşüyor bi çözemedim birsürü taktik denedim ama olmuyor. bide bunun için para hilesi var mı? benaraştırdım ama bulamadım.

Alıntıları Göster
    Gel bir multi atalım senle

• quote:

Orijinalden alıntı: upower

Gel bir multi atalım senle

Alıntıları Göster
    Türkiye'nin yei hali :D gazze'yi İsrail'in elinden kurtardım adamlara 500 milyar bedava para ve bedava son teknoloji verdim. :D

34 milyar nufüs var :D

• quote:

Türkiye'nin yei hali :D gazze'yi İsrail'in elinden kurtardım adamlara 500 milyar bedava para ve bedava son teknoloji verdim. :D

34 milyar nufüs var :D

Alıntıları Göster
    Nereden indirebilirm?Birde sisem gereksinimi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

Nereden indirebilirm?Birde sisem gereksinimi nedir?

Torrentten indirebilirsin hocam.Sistem gereksinimi şöyle diyim hiç korkmayın kaldırmama imkanı yok diyorum ben

Ama beni single sarmıyor artık online yapalım bir ara toplanıp singleda tüm dünyayı türkiyeyi bağlayıp 190 trilyon dolara sahip olduğumdan beri oynamıyorum adam akıllı 3-4 kişi online olucak olursa gelirim bilmeyen falan olsa da gelin bir ara ben oyun esnasında üretirim artık uzmanı oldum diyebilirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.