Şimdi Ara

superpi 1.5 mod ve vista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işletim sistemim vista home premium ve Overclocksuz yada overclocklu farketmez super pi 1.5 deniyorum program takılıyor cevap vermiyor bi yapıyo bi yapmıyo acaba vista da mı sorun çıkartıyor merak ettim başkalarınında baışna böyle bişey geldimi?
    Pi 1.1 sürümünde çatır çatır çalışıyor anlamadım ne iş valla...
    Başka bir forumda da arkadaş aynı dertten muzdaripmiş.
    http://csg.cizgi.com.tr/viewtopic.php?p=169422&sid=187a3c2810d3d51146001c4842bca547

Bu durumu açıklayacak biri varmı aramızda?

• boot etmeden önce sistem F8 e basarak açma menüsünü getir karşına (güvenli kip vs vs)

orada sürücü imzalamasını kapat şıkkı var onu seç ve boot et. daha sonra denetim masasından kullanıcı işlemlernden UAC yi kapat. ve gene yeniden başlat. ztn bunu istiyicek eğer bunu yapmssan gene açmaz. ben bunalrı yaptıkdan sonra superpi çatır çatır çalıştı.

hem o sürücü imzalama bimlemlesindende kurtulucaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atrinn -- 17 Ekim 2007; 18:56:35 >
  • yapabildinmi ?
  • Dostum vallaha oldu haya ağzına sağlık çok teşekkürler.

Bu arada super pi de 1M de 14sn almak iyimidir?
  • Hangi hızlarda ? o saniye genelde 3.6-3.75 arası alınıyor. eğer böyleyse normal
  • 3.6 hız
  • Atrinn çok sağol ,bendede aynı sorun vardı ama anlattıklarını uyguladım ve şimdi düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • supepmod hata veriyor fakat normal Super PI sorunsuz calışması lazım. ah bende Tat vaya Coretemp i bir çalıştırabilsem vistada..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbulence42

supepmod hata veriyor fakat normal Super PI sorunsuz calışması lazım. ah bende Tat vaya Coretemp i bir çalıştırabilsem vistada..

Atrinn dostumuzun yazdıklarını yaptığın zaman super pi mod hiç hata filan vermiyo cirlop gibi çalışıyor valla
  • ben normal kip için söylemiştim. güvenli kipte zaten çalışır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbulence42

ben normal kip için söylemiştim. güvenli kipte zaten çalışır.

Yok baba zaten normal kipte çalışıyor.O güvenli kip derken o şekilde açılıyormuş gibi bir sayfa çıkıyor ya orda sürücü imza muheabbeti var onu kapatıyorsun.Sonra normal kipte aç bak gör çalışacak
  • bende ne tat ne coretemp ikiside çalışmıyor x64 ün Faydaları

superpimod da bazen çalışıyor bazen çalışmıyor cekimser yani.
  • bendede aynı sorun vardı. teşekkür ederim cok makbul geçti :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.