Şimdi Ara

Superonline Taahhütüm bitiyor. (Rezalet paketler ve kampanyalar - Diğer ISS ler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bastırdınız buralardan AKK olmasın kampanyalarını. Adamlar AKKyı kaldıracak ama kendilerininki de kalkacak. Olan yine bize girecek. Aynı fiyata kotasız mı verecek zannettiniz.
    Türkiye'de birşey çok kullanılıp mecbursa ordan birileri kazanır. Kazanır kardeşim yedirmezler ucuza anlayın artık.
    Eskiden kotasız fiyatlarını şimdi cebinizden paşa paşa vereceksiniz. Zararda olan biziz yine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 7 Ağustos 2018; 9:47:41 >
  • 2019 da akn kalkacağı kesin değil mi?

    100 mbit 175 gb akk lı kullanıyorum. 2020 mart a kadar kontratı var.

    2019 itibariyle, benim için 175 gb ı doldurunca İnternetim mi kesilecek, yoksa 100 mbit hızla sürekli devam mı edeceğim?

    Bir ufak karıştı bende..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocean72

    2019 da akn kalkacağı kesin değil mi?

    100 mbit 175 gb akk lı kullanıyorum. 2020 mart a kadar kontratı var.

    2019 itibariyle, benim için 175 gb ı doldurunca İnternetim mi kesilecek, yoksa 100 mbit hızla sürekli devam mı edeceğim?

    Bir ufak karıştı bende..



    Aksi bir karar çıkmazsa, evet. Kalkacağı kesin. Akn'li tarifelere taahhhütü olanlara 2019'dan itibaren ne olacağını kimse bilmiyor. Akn kararında 31.12.2018 itibariyle akn uygulamasına son verilecektir yazıyor. Bu tarihten sonra akn'li kampanyalar olmayacak, taahhütsüz akn'li tarifeler kalkacak. Taahhütlülere ne olacağı belli değil. Mantıken akn'li tarifeden akn uygulamasını çıkartırsan akn'siz sınırsız olur. Biz de böyle olmasını umuyoruz ama 2019'da göreceğiz ne olacağını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 14 Ağustos 2018; 11:27:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Türk Telekom dan internetsiz ev kalmasın kampanyası ile eve internet bağlattım yaklaşık 15-16 gün anca oluyor, internetten hiç memnun değilim binamıza süperonline fiber altyapı çekilmiş ben bağlattıktan 4 gün sonra süperonline dan gelen bayi satış elemanları 500 TL ye kadar cayma bedelinin karşılandığını söyledi Türk Telekom 650 TL ye yakın bir rakam çıkardı bunun içinde modem ve aktivasyon ücreti de var bayi elemanları bunun 500 TL sini karşıladıklarını söyledi ama ben onlara güvenemediğim için süperonline müşteri hizmetlerini aradım modem ve aktivasyonun karşılanmayacağı söylendi başına böyle durum gelmiş bir arkadaş var mı nasıl bir yol izledi 500 TL bedeli karşılatabilen oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Hiç bir yerde 25 mbps internet yok. Ben 50 mbps 75 gb akk ve sinema paketli kablo tv tarifeyi kullanıyorum ve taahhüt 7 gün sonra bitecek. Uydunet ofisine gittim derdimi anlattım kız 50 mbps paketlerimiz yok ayda 50 liraya 24 mbps 75 gb akk ve tv paket verebiliriz dedi. Bende kızdım hem internet hızımı %51 düşüreceksin hemde benden yine 50 lira alacaksınız diye. Böyle saçma iş olamaz, devlet bunlara söz geçiremiyorsa kendisine devlet demesin. Şuna bak arkadaş vatandaşı düdükleyen düdüklüyor elimiz kolumuz bağlı isyan çıkması lazım artık. Ayrıca kıza 2019'da AKK kalkacak şuan AKK'li paket alsam AKK kalkar mı? diye sordum imzalayacağınız sözleşmeden dolayı böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söyledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho_MAN -- 15 Ağustos 2018; 13:17:24 >
  • resmen soygun yapıyorlar.. ağız birliği yapıp tüketiciyi düdüklüyorlar.

    nerede rekabet kurumu?
  • İnternet hızı konusunda Afrika ile yarışıyoruz. Evde ki internetin limitimi olur. Bu kadar Stream servisi var. Allah cezalarını versin bunların.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de paketlere baktım da, gerçekten rezalet. sene sonunda AKN bitecek olmasına rağmen hala abuk subuk paketlerle 24 aylık taahhüt istiyorlar, yolmaya müşteri arıyorlar.
  • 29.08.18 Gece Kuşu kampanyam bitiyor superonline aradim kazik tarifeler karsima cikti ondan sonra vodafone magzasina gittim baglatmak icin bizim sitede superonline ve vodafone fiber kutulari mevcut ve 100 mbps internet veribiliyoruz dediler.
    1-Kampanyam bitmeden vodafone gecince aradaki ucreti vodafone mi oduyor.
    2-Baglatan var mi bunlar kac gunde bagliyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrjolie

    29.08.18 Gece Kuşu kampanyam bitiyor superonline aradim kazik tarifeler karsima cikti ondan sonra vodafone magzasina gittim baglatmak icin bizim sitede superonline ve vodafone fiber kutulari mevcut ve 100 mbps internet veribiliyoruz dediler.
    1-Kampanyam bitmeden vodafone gecince aradaki ucreti vodafone mi oduyor.
    2-Baglatan var mi bunlar kac gunde bagliyorlar.

    Kampanya bitmeden geçerseniz aradaki ücreti siz ödüyorsunuz, daha sonra ödediğiniz faturayı vodafone'a gönderiyorsunuz. Onlar sizin aylık faturalarınızdan düşüyorlar. (Bu bütün taahhüt cayma bedeli karşılayan operatörlerde bu şekilde işliyor.)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.