Şimdi Ara

Superonline Numara Taşıma ve Super Numara Bilgi Paylaşımı ve Teknik Sorunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
18.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende sizler gibi numaramı superonline a taşıdım. fakat bende şöyle bir sıkıntı meydana geldi. telekom'a ait sabit numaralardan arama alamıyorum. ben her numarayı arayabiliyorum, cep telefonundan aranabiliyorum ama sabit hatlardan aranamıyorum. teknik desteği aradığımda bunun telekomdan kaynaklandığını söylediler. telekomun santrallerinde yansıtma problemleri olduğunu ve birkaç gün içinde sorunun giderileceğini söylediler. bu sorunu yaşayan başka kullanıcı varmı? yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

benim bu konuda merak ettiğim birşey var diyelim ki numaramızı taşıdık ses hizmeti almaya başladık peki aynı zamanda aynı modeme farklı bir voip hizmetini yükleyebilir miyim?

Evet yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonyar

merhabalar,
    bende sizler gibi numaramı superonline a taşıdım. fakat bende şöyle bir sıkıntı meydana geldi. telekom'a ait sabit numaralardan arama alamıyorum. ben her numarayı arayabiliyorum, cep telefonundan aranabiliyorum ama sabit hatlardan aranamıyorum. teknik desteği aradığımda bunun telekomdan kaynaklandığını söylediler. telekomun santrallerinde yansıtma problemleri olduğunu ve birkaç gün içinde sorunun giderileceğini söylediler. bu sorunu yaşayan başka kullanıcı varmı? yorumlarınızı bekliyorum.

Bende böyle bir sorun yok ama bölgeye göre farklılıklar olabilir. Bu sorunu Superonline ve Türk Telekom müşteri hizmetleri ile bağlantıya geçerek çözmelisiniz. Sık sık arayın ve bilgi talep edin. Durumun aciliyetinden bahsedin.

• Bugün itibariyle benim de hattım açıldı, aslında açılmadı telefon açtım ve modem seri numarasını istediler, sonrasında bir senkronizasyon yapıldı ve modeme reset atmamı istediler. Attım ve sonrasında çevir sesi alıp arama yapabildim. Amma.....

quote:

Orijinalden alıntı: akonyar

merhabalar,

Aynen bu arkadaş gibi ben de Telekom telefonlarından aranamıyorum şu an, zaten müşteri temsilcisi bayan da bir şeylerin henüz entegre olmadığını söyledi ve not edildiğini belirtti, o şey de entegre olunca tekrar SMS ile tarafıma mesaj gelecekmiş,o mesajı bekliyorum şimdi.

Bu arada dikkatimi çeken bir konu, numara taşındıktan sonra Telekom'a ait sabit bir hattı aradığımda normale göre geç bir düşüş oluyor. Yani nasıl cep telefonundan ararsınız hızlı bağlanmaz ya aynı o şekilde. Demek ki bu hızlı bağlanma konusunda lider Telekom, tabii o kadar sömürürlerse bizim hızlı bağlarlar

• bu superonline' nın telefon hizmeti iyide elektrik kesilince ev telefonunu kullanamamak kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhsltr

bu superonline' nın telefon hizmeti iyide elektrik kesilince ev telefonunu kullanamamak kötü...

Evet, benim de takıldığım tek nokta burası oldu...
    Netice itibariyle acil durumlar için ev telefonunu kullanıyorduk
  • Valla acil durum olacak ve ev telefonunu kullanırım diye Telekom kazıklarını yemenin mantığı yok.
    Zaten Allah korusun acil durumda cep telefonu ilk başvurulan alet bence.
  • dostlar, şuanda SOL un sabit ücreti var mı? varsa nedir?

ev hattını hiç kullanmıyorum, ama 25 yıllık olduğundan kapaattıramıyorum, herkeste bu numara var bişey oldumu eskilerden kimse bize ulaşamaz diye mecbur hat aktif, haybeye her ay 14 tl sabit ücret ödüyorum

sol a geçsem sabit ücret derdi bitermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeLander

dostlar, şuanda SOL un sabit ücreti var mı? varsa nedir?

ev hattını hiç kullanmıyorum, ama 25 yıllık olduğundan kapaattıramıyorum, herkeste bu numara var bişey oldumu eskilerden kimse bize ulaşamaz diye mecbur hat aktif, haybeye her ay 14 tl sabit ücret ödüyorum

sol a geçsem sabit ücret derdi bitermi acaba?

hocam sabit ücret yok SuperOnline da

Numaranızı Superonline'a taşıyın avantajlı konuşmaya başlayın!
    Ev ve işyerlerinizde kullandığınız mevcut sabit telefon numaranızı değiştirmeden Superonline'a taşıyabilir veya Superonline'ın sizin için tahsis ettiği 0850'li SüperNumara ile sabit ücret ödemeden Superonline'ın avantajlı telefon hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
    Üstelik 3000 dakika bedava

http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/numara-tasima.aspx

• Bugün itibariyle sabit hatlardan aranamama sorunum da çözüldü. SOL yetkilileri eğer herhangi bir sabit numaradan aranamaz iseniz ilgili numarayı bize bildirin, çünkü Telekom bölge bölge yönlendirme yapıyor, ilgilenelim diye de ekledi.

Bakalım ilk faturam nasıl gelecek bekliyorum.
  • inşallah mersine gelmesini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

inşallah mersine gelmesini bekliyoruz

aynen
  • Müşteri hizmetlerini aramak ücretsiz mi yoksa ücretli mi super numara ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMaNté

Müşteri hizmetlerini aramak ücretsiz mi yoksa ücretli mi super numara ile?

Süper numaralarla ücretsiz ama taşınan numaralarla ücretli sanırım. Kampanyalardan yararlanmanız durumunda da ücretsiz oluyor. Ben herhangi bir kampanyadan yararlanmadım, müşteri hizmetlerine sorduğumda o anda ücretli olarak görüştüğümü söylediler.
  • numaramı taşımak için başvuruyu 1 ay önce yaptım numaram 3 hafta önce taşındı ama ben 3 haftadır kullanamıyorum telefonumu. 10 kere müşteri hizmetlerini aradım bi türlü çözemediler sorunu. dışardan aranabiliyorum ama ben arayamıyorum. bundan önce de ne arayabiliyodum ne aranabiliyodum. bugün de internet yavaşladı. nefret ettim superonline'dan yapamıyolarsa hiç girişmesinler bu işe. türk telekom kazık mazık ama adam akıllı iş yapıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frddrst

numaramı taşımak için başvuruyu 1 ay önce yaptım numaram 3 hafta önce taşındı ama ben 3 haftadır kullanamıyorum telefonumu. 10 kere müşteri hizmetlerini aradım bi türlü çözemediler sorunu. dışardan aranabiliyorum ama ben arayamıyorum. bundan önce de ne arayabiliyodum ne aranabiliyodum. bugün de internet yavaşladı. nefret ettim superonline'dan yapamıyolarsa hiç girişmesinler bu işe. türk telekom kazık mazık ama adam akıllı iş yapıyolar.

Bu herkes için geçerli bir sorun olsaydı dediklerinizde haklı olabilirdiniz ama birkaç kişide bu sorun olduğuna göre, bölgesel bir sorun olmalı. Yakında bir çözüm yolu bulurlar. Telekom'un o bölgedeki uygulamalarından kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orijinalden alıntı: frddrst

numaramı taşımak için başvuruyu 1 ay önce yaptım numaram 3 hafta önce taşındı ama ben 3 haftadır kullanamıyorum telefonumu. 10 kere müşteri hizmetlerini aradım bi türlü çözemediler sorunu. dışardan aranabiliyorum ama ben arayamıyorum. bundan önce de ne arayabiliyodum ne aranabiliyodum. bugün de internet yavaşladı. nefret ettim superonline'dan yapamıyolarsa hiç girişmesinler bu işe. türk telekom kazık mazık ama adam akıllı iş yapıyolar.

Bu herkes için geçerli bir sorun olsaydı dediklerinizde haklı olabilirdiniz ama birkaç kişide bu sorun olduğuna göre, bölgesel bir sorun olmalı. Yakında bir çözüm yolu bulurlar. Telekom'un o bölgedeki uygulamalarından kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.

müşteri hizmetlerinden yazılımsal bir sorun olduğu söylendi çözmeye çalışıyorlarmış. modemim 2-3 kez yeniden kuruldu. hala arama yapamıyorum.

• Bugun numara tasima yapildi ben arama yapabiliyorum tt,gsm vs fakat gsm den aradigimda telefonda caliyor gibi duyuluyor fakat telefonda hic bir calma yok.Bu nasil is superonline

Edit:Yanlis cikisa baglamisim,cozuldu sorun Ayrica bu yeni gelen PRG E4202 modemlerde ses ile ilgili ayarlar yok mu,illa root ile mi girmemiz lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 1 Eylül 2010; 18:57:13 >
  • tel.no.superonlıne taşımak gafletınde bulundum yaklaşık 4 aydır beklıyorum.26.08.2010 saat.16 taşıma işlemi tamamlanacak mesaj, aldım o gündür beklıyorum.vazgeçtim iptal edın dedigim zaman , sözleşme imzaladınız ceza ödersınız diyorlar. ne kadar para öderim bilen varsa bilgi versın tşkler.
  • Merhaba,

Arkadaşlar anladığım kadarı ile sabit numara taşıması yapanlar sadece fiber internet kullanıcıları yanlışım var ise biri düzeltsin. Benim asıl merak ettiğim konu ADSL kullanıcıları numara taşıma yaptı mı?
    Eğer Superonline ADSL kullanıcısı olup da numara taşıma yapan var ise birkaç sorum olacaktı.

1- Ben ev telefonunu hiç kullanmıyorum sadece ADSL hizmeti için kullanıyorum ve sabit olarak 12.33 TL fatura ödüyorum. Bu taşıma işlemini gerçekleştirdiğimde Türk Telekom'a herhangi bir bağımlılığım olacak mı? oraya bir fatura ödemeye devam edecek miyim? Superonline müşteri hizmetleri sabit ücret konusunda en az 4.5 TL ücret olduğunu belirtmişti ama Türk telekom kısmını sormadım doğrusu onu çok merak ediyorum.

2- Sabit telefonumun hiçbir numarasını değiştirmeden ön kodu ile birlikte kullanmak istiyorum başka şehire götürmek gibi bir isteğim yok çünkü. Bununla ilgili bir problem yaşayan var mı? İlla 0850 li kod alacaksın diyorlar mı?

Özetle fiber internet abonesi olmayan ama numara taşıması gerçekleştirenler var ise onların görüşlerini almak istiyorum.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.