Şimdi Ara

Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+ kutusunu kullanmak (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
33
Favori
113.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+  kutusunu kullanmak

Deco BE9300 ile bu şekilde sorun çözüldü bende. Decoyu ana router olarak kullanıyorum. Kullanıcı adı ve şifresini girdim sadece. Mac klon yapmadım. Tv+ pro cihaz kullanıyorum. Tv+ ev uygulaması sorunsuz açılıyor. Tv+ pro kutunun wifi seçeneği kapalı, kablo ile ana decoya bağlı. Pro cihazda yüklü olan android tv+ uygulaması ve diğer uygulamalar da sorunsuz çalışıyor. Daha önce kullandığım mercusys cihazda tv+ ev uygulamasının çalışması için ayarlama yapınca tv+ ev çalışıyor ama cihazın internet erişimi kesiliyordu ve diğer uygulamalar çalışmıyordu. Şimdi tümü çalışır durumda. Superonline modemi kullandığım durumla decoyu ana router yaptığım durum arasındaki tek fark android tv+ uygulamasında canlı tv izlerken kanal geçişleri çok çok yavaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• koraykey76 K kullanıcısına yanıt
    Multicast özelliğinin açık olması gerekiyor. Onun dışında tek igmp açık olduğunda o port bridge mod a geçiyor. Router özelinde multicast araştırması yapın. Xiaomi openwrt portunda multicast disable igmp enable şekilde geliyor mesela.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keenetic Hopper Ax3000 ve Vestel IP 7253 HD TV+ box ile ben de bir turlu calistiramadim. Modem arayuz ayarlarini yaptim. Box’i acinca once 4’te biraz bekliyor sonra da “Su an baglanilabilecek server bulunmamaktadir” uyarisi verip siyah ekranda kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 30 Ocak 2026; 22:6:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bende açıkçası Superonline ZTE H3600 router'dan kurtulmak istiyorum. Tv+ Pro kullanıyorum. Router olarakta Huawei BE3 Pro düşünüyorum. Acaba deneyen var mı?

TV plus için televizyonun yanına kadar ethernet kablo çekmek istemiyorum ve fiberi kullandığım keenetic modemimle mesh olarak çalışan Keenetic Explorer (KN-1613) (router + extender) mevcut.

Sadece ethernet bağlantısı olan vestel üretimi ip7253hf TV plus kutuyu bahsettiğim mesh accespointle kullanma imkanım ya da benzer bir yapıda kullanabilen var mıdır?

Okuyan herkese teşekkürler.

Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.