Şimdi Ara

Superonline Modem ayarları kısıtlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • superonlin e aboneliğim bugün açıldı modem geldi modem marka modeli airties air 6372 bir cihaz verildi modem arayüzündeki ayarlar kısıtlanmış nasıl açabilirim bu ayarları ttnette 3.2 mbits hız tanımlanmışken superonline 2 mbits hız tanımladı hız testinde ise 1.4 mbits anca alabildim arıyorum yükseltmiyorlar ne yapmam gerekli ?

• up
  • ADSL için sanırım bu adamlar bizim modemi kulanacaksınız diye tutturmuyorlardır.
    Git kendine modem alhocam başka türlüsü pek işe yaramaz Bir de modem alırsan tr069 gibi uzaktan senin modemi kurcalamalarını sağlayacak her şeyi kapat.
    Adamlar yamyamlık edip senin parasını verdiğin cihazı bile kısıtlamaya kalkar mazallah.
    Bizim servis sağlayıcılar süperdir bu konuda.
  • Modem değişikliği işe yarar diyosun yani marka model olarak seçenek önerebilirmisiniz bana airties dısında tplink zxyel vb kaliteli markalardan.
  • Adamların verdiği dışında hepsi olur. :)
    Aitties hariç tabi. o firma sakat Bizim ISP ler ile çok içli dışlı.
    Yenisini alır almaz odemin ayarlarından tüm uzaktan yardım ile ilgili seçenekleri de kapatın.
    Fiber kullanıcısı olduğum için malesef benim router a nasrettin hoca türbesi gibi giriyor süper online.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.