Şimdi Ara

Süperonline Kutusu Elektrik Maliyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce sitemize süperonline döşeme işlemi bitti. Bir kutu koyuyorlarmış bu kutu aylık kaç tl elektrik harcar yada kaç watt'dır.Binada bir tek ben alıcam fazladan gelen miktarıda ben ödemek zorundayım galiba.

• Kabineti apartmanda kuytu bir yere koyuyorlar, ayak altı olmayan. Genelde tavana yapışık şekilde 9-10 U luk kabinet.
    Elektriğide apartman sigorta panosundan alıyorlar.
    Hali ile sen bile tek başına istesen apartman yönetimi ile anlaşmak zorundalar ve elektrik ortak giderden gidiyor. Şirket bu konuda kendi çıkarını düşünüp herhangi bir ad altında elektrik parası istenmiceğine dair sözleşmeye madde koymuş. Hatta koyulan cihazları resmen apartman yönetimine zimmetliyor. Zarar olursa apartman yönetimi sorumlu.

Kabinet içinde yönetilebilir bir switch ve patch panel mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killerbean

Merhabalar

1 hafta önce sitemize süperonline döşeme işlemi bitti. Bir kutu koyuyorlarmış bu kutu aylık kaç tl elektrik harcar yada kaç watt'dır.Binada bir tek ben alıcam fazladan gelen miktarıda ben ödemek zorundayım galiba.

O zaman binada senden başka kimsenin kullanmasına izin vermemen gerekiyor. Böyle saçmalık olmaz. Ben sizin yerinizde olsam böyle bir şeyi kabul etmezdim. Yarın bir gün almak isteyenler olursa elektrik parasını bölüşecek misiniz?
  • Ya arkadaşlar abartmayın içindeki switch taş çatlasın 5-10 watt elektrik harcar haydi 20 harcasın,aylık 5 tl bile farketmez.Aynı olay yüzünden yan binadaki akıllı yönetici yüzünden adamlar bugün kabineti söktüler başka binaya bağlıacaklar.
  • Ayda 3 tl bile yakmaz o cihaz. Kimse sorun etmez. Hayırlı olsun.
  • 1 gün merak edip bakmıştım bizim depoya koymuşlar oradanda havalandırma boşluğundan geliyor kablolar.Bizde switch yok ethernet portları var galiba sitedeki diğer apartmanın switchinden geliyor kablolar.
  • Mevcut kutu içinde, bir adet fiber switch ve fiber switch çıkışındanda çoğaltıcı bir başka network switch mevcut ve bu cihazların harcayacağı elektrik oldukça az ayda 5 lira bile zor harcar, sonuçta spot lamba bağlamıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu eski sistem. Ayda harcadığı elektrik 5 lira bile değil

Süperonline Kutusu Elektrik Maliyeti
  • bize daha 2-3 ay önce bağlandı yine onur1301 in resmini koyduğu kabinler var yine.
  • Bu konu hakkında ufak bir bilgi vereyim. Havalar ısındığı için içinde bulanan (4 adet) soğutucu fanlar çalışmaya başladı. Bu da cüzi bir miktarda elektirik maliyetini artırabilir.
    Kışın çalışmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.