Şimdi Ara

Superonline Kota Kalkti Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar simdi girip baktim da fiber internette adil kullanim kotasi kaldirildi mi superonline'da? Goremedim de oyle bir sartname. Eger oyleyse hemen basvuracagim da..

• Uygulama halen yürürlükte ama uygulanmıyor. Uygulanmama sebebini ise kimse bilmiyor.
  • Iyi de sitesinde hic bir bildirim yok devam ettigine iliskin?
  • superonline, dial up bağlantıda bir zamanlar portallarına erişimde kısıtlama uyguluyordu diğer firmalara.
    halen bu anlayışını sürdürüyor mu?
  • Peki bu uygulanmama suresi ne zamandir suregeliyor? Mesela TTNet 8Mbit'e Kadar kampanyasinda bu sistemi oturtmasi 2 ayini almisti. 2 ay ben de kullanip tekrar sinirsiz 1 mbite gecmistim.
  • Peki bu uygulanmama suresi ne zamandir suregeliyor? Mesela TTNet 8Mbit'e Kadar kampanyasinda bu sistemi oturtmasi 2 ayini almisti. 2 ay ben de kullanip tekrar sinirsiz 1 mbite gecmistim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMaNté

Peki bu uygulanmama suresi ne zamandir suregeliyor? Mesela TTNet 8Mbit'e Kadar kampanyasinda bu sistemi oturtmasi 2 ayini almisti. 2 ay ben de kullanip tekrar sinirsiz 1 mbite gecmistim.

15 nisandan beri.eğer adil kullanımı uygulasınlar ben zaten ttnet 8 mb e geçicem.ttnette kimseden şu ana kadar hızın düştüğünü duymadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.