Merhaba arkadaslar simdi girip baktim da fiber internette adil kullanim kotasi kaldirildi mi superonline'da? Goremedim de oyle bir sartname. Eger oyleyse hemen basvuracagim da..
Uygulama halen yürürlükte ama uygulanmıyor. Uygulanmama sebebini ise kimse bilmiyor.
Iyi de sitesinde hic bir bildirim yok devam ettigine iliskin?
superonline, dial up bağlantıda bir zamanlar portallarına erişimde kısıtlama uyguluyordu diğer firmalara. halen bu anlayışını sürdürüyor mu?
Peki bu uygulanmama suresi ne zamandir suregeliyor? Mesela TTNet 8Mbit'e Kadar kampanyasinda bu sistemi oturtmasi 2 ayini almisti. 2 ay ben de kullanip tekrar sinirsiz 1 mbite gecmistim.
Peki bu uygulanmama suresi ne zamandir suregeliyor? Mesela TTNet 8Mbit'e Kadar kampanyasinda bu sistemi oturtmasi 2 ayini almisti. 2 ay ben de kullanip tekrar sinirsiz 1 mbite gecmistim.
15 nisandan beri.eğer adil kullanımı uygulasınlar ben zaten ttnet 8 mb e geçicem.ttnette kimseden şu ana kadar hızın düştüğünü duymadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme