< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Superonline kapı kapı dolaşmaya başlamış

-
-
Bayi çalışanları zaten yıllardır kapı kapı dolaşıyorlar. Sansür DPI, DNS nedir bilmezler bilse bile işine gelmez söylemez zaten tek amacı abone kazanıp prim almak güvenmeyin söylediklerine öyle bir şey yok hala aynı düzen devam ediyor.
-
Binamda gpon altyapı var 1000 mbite kadar. Ancak dediğiniz gibi güvenemedim. Türk Telekom 75 megabit vdsl'den devam ediyorum. Hatta yanına TV+ da verdiler iptal bedelini de ödeyelim dediler yine kabul etmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taahhütsüz de vermiyorlar, deneyelim ona göre.
-
90 yaşındaki dedem bile bıktı bunlardan, adam sadece facebook'a giriyor, internet yavaşladı değiştir şunu diye beni arıyor :) Edg cache bağlantıları veya sadece DPI ile ilgili birşey değil bu, daha derin. Bunların Network topolojisini 15 yıldır çözemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Derin mesele yeğenim; çoh derin.
-
Olmayan topolojiyi çözmeye çalışmamak lazım :)))).
-
Sadece bilgi almak için görüştüm.
Ardından birkaç kez geri arayıp birkaç kez de mesaj attılar.
Abone kazanmak için yoğun bir çaba içindeler anladığım kadarıyla.
Belli ki insanlar Turkcell superonline'dan uzak duruyorlar.
Müşteri sayıları yeterli seviyelerde olsa yeni abone kazandırmak için bu kadar ekstra çaba göstermezlerdi.
-
Network'dan hiç anlamayan biri bile olsanız son kullanıcı olarak yavaşlığı fark ediyorsunuz. Turkcell bu sansür ve dpi işini çözmeden abone kazanamaz.
Bu kapı kapı gezme olayı hep vardı aslında, yeni bir durum değil
Ben ilk defa denk geldim. Gpon var binada 1gbps e kadar ama geçmedim
Abartısız şakasız diyorum hatta Google da araştırın görürsünüz okursunuz
Özetle superonline bulaşmayın pişman olursunuz
Paramla rezil olmak istiyorum diyorsanız orası ayrı
Şimdisi birisi çıkar gelir ben memnunum derse inanmayın
Memnun olan kullanıcı çok çok çok nadir şanslı kullanıcılardandır ve ben memnunum diyen kullanıcı genelde genelleme yapıyor çoğunluk memnun gibi şeklinde konuşur
her 10 aboneden 6-7 i memnun değil
Çoğunluğa bakınca kullanıcılar şikayetçi ve şikayetçi olmakla kalmayıp sorunları kanıtları ile söylüyor
Dört dörtlük internet servis sağlayıcısı yok ama EN SORUNLU VE ASLA ÇÖZÜM İÇİN YARDIMCI OLMAYAN hatta aboneleriyle dalga geçen firma superonline
Speedtest yapıyorum uçuyor kaçıyor kanzi
technopat sosyal
Fiber internet bağlattıktan sonra mermiler gitmiyorhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 26 Mayıs 2025; 23:3:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öyle zaten, benim binada yillardir altyapı var kimse kullanmadığı için kapı kapı dolaniyorlar abonelik vermek icin
Kapına gelen herhangi bir ISS'in elemanlarına hiç bir şekilde inanma...Onlar sana imzayı attırdıktan sonra sözleşmeye "puf" olur uçarlar ortalıktan...
-
Orası öyle .geçmek istesem e-devlet üzerinden yaparım. Turkcell'den uzak durmak gerek her ne olursa olsun
yıllardır kapı kapı dolaşıyorlar zaten, adam zahmet edip altyapı çekmiş, bölgede müşterileri azaldıysa kapı kapı gezmeleri artar :D
-
aynen öyle pirim için elinden geleni yaparlar, başvuruda bulunursa internet üzerinden başvur. Eğer olurda bölgesel kampanya gelirse çevrendeki türkcell mağzalarında pankartlar gördüğün taktirde başvur
-
Eve gelenler neden bile bahsettiğinizi anlamamıştır emin olun. Bana gelen Vodafone görevlisi de fiberin 8 Mbit'i çatıdaki WISP'in 16 Mbit'inden daha hızlı diyordu.
-
Anlamadılar zaten 🤣 siz teknik konulardan anlayan birine benziyorsunuz o yüzden geçirelim sizi hemen dediler. Sansür, dpi falan diyince afallayıp kaçtılar 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bayi çalışanları zaten yıllardır kapı kapı dolaşıyorlar. Sansür DPI, DNS nedir bilmezler bilse bile işine gelmez söylemez zaten tek amacı abone kazanıp prim almak güvenmeyin söylediklerine öyle bir şey yok hala aynı düzen devam ediyor. |
Kapına gelen herhangi bir ISS'in elemanlarına hiç bir şekilde inanma...Onlar sana imzayı attırdıktan sonra sözleşmeye "puf" olur uçarlar ortalıktan... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X