Şimdi Ara

Superonline İnternet erişimi yok acil yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar evimde 2 aydan beri kurulu adsl var superonline turkcell in yalnız 3 gündür İnternetin yok aradım kaç kere bana sorunun ıp çakışmasından dolayı olduğunu söylediler yani 1 ip 2 abone kullanıyormuş ondan böyle bir sıkıntı yaşıyormuşum teknik servis arayacak işte rapor tutuldu yani bu sorunu kendim çözemez miyim bizim sokakta Türk Telekom alt yapısı var haliyle sokaktakiler ttnet alsa Türk Telekomun alt yapısından alıyor bende öyle superonline aldım ama Türk Telekom alt yapısını kullanıyoruz sadece turkcell kira veriyor her neyse. Her şey tamam bağlanıyor ama İnternet var gösteriyor bağlandı diyor ama sayfalara vs açılmıyor modern üzerindeki tüm ışıklar da aktif yanıyor ama bu ip çakışması yüzünden İnternete giremiyorum dedikleri gibi 2 abone 1 ip kullanıyormuşuz ondan böyle bir sıkıntı yaşıyoruz ama turkcell kalsak hala arayacaklar da yapacaklar ben bir şey yapamam mı arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen port yönlendirme vs olmaz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşlar upup acil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağınız tek işlem iptal ettirerek altyapının asıl sahibi olan Türk telekom abonesi olmanız, neden derseniz daha iyi hizmet daha ilgili ve çabuk sonuç . . . Ben yakın zaman da altyapısı kendisine ait olmayan bir hizmete geçiş yaparak, 3 gün sonrasın da tekrar altyapı sahibinin hizmetine geçtim 3-5 kuruş hesabı maalesef hizmet kalitesini etkiliyor . . .
  • Tabi ki öyle ama aceleyr geldi maalesef iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemi yeniden başlat ip dağılımına bak... vede sıkıntının kaynağı TT'dir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhotep_of_grudge -- 29 Mayıs 2018; 1:12:20 >
  • Hocam daha detaylı anlatırsanız. Yani rest attım aç kapa hepsini yaptım elle ip girdim iletişim merkezi de oradan bişe yaptı yok olmuyor çıldırmamak elde değil. En işte saha ekibi gelecek ama ne zaman gelecek işte...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemdeki ip adresiniz ile whatismyip gibi sitelerdeki ip adresiniz aynı mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.