Şimdi Ara

Superonline ile oynayan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu boktan oyunu superonline ile oynayan var mı ? merak ettiğim konu sizde de ping yüksek değilken ışınlanmalar oluyor mu ? baya 1 elde 2-3 kere ışınlandığım oluyor maç boyu 30-40 kere normal laglı oyun bu bide max laglı oyun var onda her el 5-6 kereden 150 kere maç boyu. ışınlandığım için koşarken tararken aim falan kalmadığı gibi mesela 1vs1 kalıyoruz adamla normalde cs de hızlı hareket etmek lazım ben pinge göre hareket etmekten sağ aşağıda net graph a bakmaktan önümdeki adamı takip edemiyorum, hızlı hareketlerden çok, taktiksiz sabit cıkıp vurmak gibi şansımı deniyorum yada basacağım yerde basamıyorum gecikmeden dolayı ping çıkıp sonra iniyo tab da da gözükmüyor adamlara da bir şey diyemiyorum küfür yiyip oturuyorum sürekli ping takip ederek oynuyorum ama donmalar çok ani oluyor o yüzden ışınlanmalar oluyor ama ping de gözükmüyor bir şey
    örnek veriyorum dün inf girdim gayet temiz oynadım 0 ışınlanma ama 10 dk önce girelim dedik kusacaktım. Trollerden biri defusing dedi kontrol etmek zorunda kaldım 1e1 ken çünkü flash attığımda sesi gelmiyo defuse seside gelmedi sandım mecbur kaldım hs yedim oturdum. adam çıktıgında ilk kurşun hs atarsa adamın ilk attığı kurşun bende yok sadece öldün diyo kurşunun sesi gelmiyo zıplayıp 1 hit keleşle alanlar büyük ihtimal oturduktan sonra atıyo bende havada gözüküyo

bu tarz saçmalıklar yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Kasım 2015; 2:07:48 >

• @RaggedyDoctor
  • Faceit giriyorum. Superonline kullanıyorum. Almanya veya Hollanda dışında 80+ ping oluyor. Almanya Hollanda'da bir sıkıntı yaşamıyorum.
  • Altyapı ile alakası var.Benim taşındığım site yeni yapıldı mesela altyapısı sağlam superonline kullanıyorum ping sıkıntısı olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADSL mi Fiber mi kullanıyorsunuz bende öyle sorunlar yok şu sıralar olsa bile ayda bir anca oluyor

Yüksek loss olabilir sizde net_Graph şeyinden kontrol edin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaggedyDoctor -- 8 Kasım 2015; 11:07:36 >
  • geçen ay 40-50 pingden yukarı çıkmıyordu bu ay 80 den düşmüyor hatta bazen bi kaç gün 120 oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

ADSL mi Fiber mi kullanıyorsunuz bende öyle sorunlar yok şu sıralar olsa bile ayda bir anca oluyor

Yüksek loss olabilir sizde net_Graph şeyinden kontrol edin derim

ediyorum zaten ama anlık gel git olduğundan pek yakalayamıyor uzun sürerse yakalıyor mesela ping 500e cıkıyor tekrar düşüyor yada choke % si artıyor geri düşüyor hemen ama o anlık şeyler öyle anlarda oluyor ki kasayı tutup balkondan aşağı atasım geliyor, loss pek gözükmüyo şu aralar ama olduğu kesin çünkü flash attığım da sesi gelmeyebiliyor bu tarz şeyler de oluyor yani
    adsl kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Kasım 2015; 13:25:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

geçen ay 40-50 pingden yukarı çıkmıyordu bu ay 80 den düşmüyor hatta bazen bi kaç gün 120 oluyor

benimde geçen ay bu kadar değildi bazen yine laglar geldiği gittiği oluyordu ama oynuyorduk sürekli ışınlanma falan olmuyodu şuan oynancak gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Kasım 2015; 13:27:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.