Şimdi Ara

Süperonline Hızı düşürüyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar süperonline yazılımında mı sorun var yoksa hıza müdahalemi ediyor
    4-5 yıldır süperonline fiber ve pirelli modem kullanıyordum hiç bir sorunum yoktu. bir ay önce türkcel tv verelim dediler 5 tl farkla kabul ettim. türkcel tv ile birlikte ellerindeki en iyi modem olan HG 253S modem taktılar bir müddet sonra modemden kablo çektiğim tv de video izlerken 380p nin üzerinde takılmalar olduğunu fark ettim. videolar özellikle uyduda ve tv de izlenmeyecek kadar çok takılıyordu. Durumu müşteri hizmetlerine iletip modem değişim isteğinde bulundum. ertesi gün servis elemanları geldi. Aynı modemin yenisi ile değiştirdiler hiç bir surun kalmadı tv de uyduda pc de tüm filmler bırak 380p yi 108 p bile takır takır hiç takılmadan izleniyor. Tam herşey düzeldi derken bir gün sürdü. ertesi gün her şey yine aynı.
    Durum böyle olnuca acaba diyorum ilk takıldığında modemde eski bir yaqzılım vardıda sonra ikinci gün sorunlu bir yazılımı yüklediler sanrım modem otomotik olarak en son sürüm yazılımı yüklüyor daha 5 gün önce modem değişim talbenide bulunduğum için yeni modemde isteyemiyorum eger durum öyleyse hergün modemde değiştirsem bir faydası olmayacak bu şekilde de internetin bir tadı olmayacak sizce ne yapmalıyım

    Modemim HG 253s
    yazılım sürümü :V100R001C01B030







  • Dostum merhaba, V100R001C01B030 bendeki yazılım sürümüde aynı. Fakat STB cihazının marka ve modelini yazmamıssın. sorunun büyük ihtimal STB den kaynaklandığını düşünüyorum. 2 tip STB cihazı var süperonline ın verdiği. onun değişimini talep edebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotel california

    Dostum merhaba, V100R001C01B030 bendeki yazılım sürümüde aynı. Fakat STB cihazının marka ve modelini yazmamıssın. sorunun büyük ihtimal STB den kaynaklandığını düşünüyorum. 2 tip STB cihazı var süperonline ın verdiği. onun değişimini talep edebilirsin.

    ilgi için teşekkürler sorun STB cihazı ile ilgili değil zaten onuda pek kullanmıyorum tv nin altında çoğunlukla kapalı bir şekilde duruyor. Ve onda bir sorun yok. Sorun yıllardır sorunsuz şekilde kullandığım Enigma 2 sistemli uydu alıcısından veya LG tv nin smart tv özelliğini kullandığımda oluyor. Özellikle uydu alıcısı çeşitli eklentilerle türkcel tv nin verdiği stb cihazından çok daha zengin içerikli olduğu için onu kullanıyordum. ve Hiç bir sorun yoktu Taki yeni tip modem takılana kadar. modemlerde birgün normal çalışıp ertesi gün takılmaya başlayınca acaba modem kendi kendini güncelliyorda böyle bir sorun yaşanıyor diye düşündüm.
    Gerçi şu an 4tl fark vererek hızımı 25 mb den 50 mb ye çakarınca sorun çzöüldü ama 25 mb de de sorun olmaması gerekirdi çünkü yıllardır yoktu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.