Şimdi Ara

Superonline Hız problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi internetimde hız problemi var Superonlineyi aradım ve hızımın yavaş olduğunu belirtim arıza kaydı falan oluşturdular ama bir çözüm yolu bulamadılar apartmanın girişine kadar bir sorun olmadığını belirtiler ve sorunun iç hat tesisatında olabileceğini belirtiler ve elektrikçi çağırıp baktırmamı istediler.Bu sorun sadece bende var alt komşumda hız testi yaptırdığımda normal çıkıyor.Acaba sorun modemde olabilir mi veya bir elektrikçi çağırıp baktırmam gerekiyor mu yardımlarınızı bekliyorum.Bu problem olmadan önce internet hızım 8-9 Mbpsdi
     Superonline Hız problemi Superonline Hız problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ylmz1903 -- 7 Aralık 2015; 20:54:33 >

• Hatta sıkıntı gözüküyor kabloları kontrol edin olmadı bir arıza kaydı bırakırsın ankastreden ölçüm yapılır.
  • Hocam superonlinenin saha elemanları yokmuş apartmana müdahele edemediklerini söylediler.Ankastreden ölçümü kimler yapabilir.Aynı zamanda birde kablolara baktırtırım.
  • Türk telekom bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline olmasına rağmen bakar mı hocam
  • Telekomun altyapısını kullanıyor adsl veren firmalar bakarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aradım türk telekomu ama sadece ev telefonu için arıza kaydı oluşturabileceklerini söylediler onun dışında internet için gelemeyeceklerini belirttiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle aramanla gelmez zaten onların neti değil diye hiç gelmez süperonline arıza kaydı bırakması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.