Şimdi Ara

Superonline HG8245X6 Fiber Şifre Öğrenme Rehberi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
28
Favori
33.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar hascat ile bir kere şifreyi aldıktan sonra bir daha vermedi ayrıca keenetic hopper kullanıcı adı ve şifre şifreyi girdiğim halde ip alamıyorum sebebi ne olabilir (2.el süperonline gpon aldım los harici bütün ışıklar yeşil, los yanmıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutt_16 -- 12 Eylül 2025; 17:59:22 >

Gpon arayüzüne aynı modem gibi girip local ip lerini ayarlayın. Ben süperonline çalışanlarına sorduğumda ne yaparsanız yapın çalışmaz diyor. Çünkü bizim modemin içinde dahili gpon var. Cihaz seri numarasını türkcell kendi sisteme kayıt ediyor. Sadece o cihazla çalışıyor sistem. Çalışanların söylediği bu şekilde.

• benimki modemde dahili gpon olan modeldi HG8245X6-10 modeli bende başka gpon ile çalıştı hem turkcelin hemde türk telekomunki ikiside çalışıyor zte gpon çalışmıyor sadece huawei gpon çalışıyor farklı gpon taktımmı ilk bağlanmada 5 dk kadar sürüyor sadece sonrasında hızlı bağlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan Keleş -- 13 Eylül 2025; 22:48:3 >

Elimde Türkcell de kullanılmış Huawei HG8010H model gpon var. Nasıl çalıştırıcam. modemde neler yapmam lazım ayrıntılı bir bilgi verebilirmisin rica etsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 16 Eylül 2025; 14:11:26 >

Merhaba üstadım şu şifreyide çözebilirmisin zahmet olmazsa

17865c755e39823d1daec7ba362b4f545b2466343dca941dfc9aa1976f800c1d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PM atıldı  

Merhabalar, sizin yorumunuza istinaden Bilmer Bilişim'den bende bu ürünü satın aldım ve 14.09.2025 pazar günü 16.00 sularında siparişimin onaylandığı söylendi. 15.09.2025 pazartesi günü kendilerini arayıp özellikle Turkcell SuperOnline çıkması bir ürün varsa onu göndermelerini rica ettim ve telefonu açan hanımefendi depoya ileteceğini dönüş yapacağını söyledi. Hanımefendi dönüş yapmadığı için ilerleyen saatlerde tekrar arayıp durumunu sordum ve ürünün mevcut olduğunu çıkış yapacaklarını ilettiler. 17.09.2025 çarşamba günü tekrardan aradım ve ürünün hala kargoya verilmediğini ne zaman verileceğini sordum yine gün sonu çıkış yapılacağını iletti hanımefendi (yine kargolamadılar). 17.09.2025'de akşam üzeri mail attım kendi belirttikleri adreslere ona da dönüş olmadı. 18.09.2025 perşembe yani bugün tekrar aradım ve depoya tekrar ileteceğini WhatsApp üstünden dönüş yapacağını söylediler yaklaşık bir 45 dakikaya tekrar arayıp durumunu soracağım. Tabii bugün ilginç olarak +9 stoğu bulunan ürünü hem kendi web sitelerinden kaldırmışlar hem de PttAvm'deki sayfada stok bittiğini belirtmişler. Muhtemelen ben mağdur edileceğim gibi duruyor. Firmaya ne zaman ulaşmaya çalışsam ya çok geç açıyorlar, döneceğiz diyip dönmüyorlar ya da açıp gün sonu kargolanacak diyip kargolamayıp dalga geçiyorlar. Eğer almayı düşünen varsa bu yorumu ciddiye alıp bu firmadan uzak dursun. Eğer bu süreci telafi edip elime sorunsuz bir şekilde ürünü gönderirlerse şükredeceğim.

• roaccat kullanıcısına yanıt

dolap uygulamasında gpon satanlar var oradan alabilirsin arama yerine huawei gpon yaz turkcell ve turktelekomun gponları çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan Keleş -- 19 Eylül 2025; 2:45:15 >

bende keenetic hopper vs asus ax10 router var ikisinede sadece kullanıcı adı ve şifre yazdım başka bi ayar yapmadım

Orijinalden alıntı: roaccat

Merhabalar, sizin yorumunuza istinaden Bilmer Bilişim'den bende bu ürünü satın aldım ve 14.09.2025 pazar günü 16.00 sularında siparişimin onaylandığı söylendi. 15.09.2025 pazartesi günü kendilerini arayıp özellikle Turkcell SuperOnline çıkması bir ürün varsa onu göndermelerini rica ettim ve telefonu açan hanımefendi depoya ileteceğini dönüş yapacağını söyledi. Hanımefendi dönüş yapmadığı için ilerleyen saatlerde tekrar arayıp durumunu sordum ve ürünün mevcut olduğunu çıkış yapacaklarını ilettiler. 17.09.2025 çarşamba günü tekrardan aradım ve ürünün hala kargoya verilmediğini ne zaman verileceğini sordum yine gün sonu çıkış yapılacağını iletti hanımefendi (yine kargolamadılar). 17.09.2025'de akşam üzeri mail attım kendi belirttikleri adreslere ona da dönüş olmadı. 18.09.2025 perşembe yani bugün tekrar aradım ve depoya tekrar ileteceğini WhatsApp üstünden dönüş yapacağını söylediler yaklaşık bir 45 dakikaya tekrar arayıp durumunu soracağım. Tabii bugün ilginç olarak +9 stoğu bulunan ürünü hem kendi web sitelerinden kaldırmışlar hem de PttAvm'deki sayfada stok bittiğini belirtmişler. Muhtemelen ben mağdur edileceğim gibi duruyor. Firmaya ne zaman ulaşmaya çalışsam ya çok geç açıyorlar, döneceğiz diyip dönmüyorlar ya da açıp gün sonu kargolanacak diyip kargolamayıp dalga geçiyorlar. Eğer almayı düşünen varsa bu yorumu ciddiye alıp bu firmadan uzak dursun. Eğer bu süreci telafi edip elime sorunsuz bir şekilde ürünü gönderirlerse şükredeceğim.

Arkadaşlar firma sonunda kargoladı ve ürün sapasağlam elime ulaştı. Gecikme içinde kusura bakmayın dediler bu benim için yeterli. Normalde toptancılarmış bilginiz olsun.

• Süperoneline birkaç hafta openWRT yazılımla kullandıktan sonra tekrardan kullanamıyorum. Keenetic yazılımını kullanmam gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 25 Eylül 2025; 15:30:58 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

önceki mesajlarda bu modemin yeni modellerinde şifre görünmediği yazıyordu keenetic router ile şifre kopyalama yapabilirsin internette videoları var

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.