Şimdi Ara

Superonline Fiber Wifi6 modem ile Yüksek Ping Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

SOL 200mbit ile FC24'te en düşük gördüğüm oyuna başlamadan önceki ekranda 56ms, oyun içinde 70 lere kadar çıkıyor maalesef.

• Merhabalar internette ararken benimle aynı problemi yaşadığınızı gördüm ben de adres değişikliği dahi olmadı aynı evdeyim aynı kablolama Lakin modem değişti fc25'te Bu yıl gram verim alamadım sürekli oyun atıyor paketlerde problem oluyor Pink yüksek bu durumla ilgili defalarca kayıt açtım hiçbir şekilde muvaffak olamadım Eğer Yardımcı olursanız çok çok memnun olurum nasıl çözdünüz bu problemi ne yapabilirim mağazadayken sürekli atıyor oyundayken ev adresini kontrol et deyip atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt

Ben yıllardır düzelir diye bekledim adım atmıyorlar. Eve ikinci internet olarak ADSL bağlattım 1000 mbit fiberin yanına. EA FCde 60 ping alırken şuan DSL'de 34 ping alıyorum. Yarı yarıya fark var. İşte superonline rezaleti.

• theteacher T kullanıcısına yanıt

SO sayesinde online tüm oyunlardan soğumuştum, laneti olasılardan kurtuldum şuan telekom altyapısı ile turknet kullanıyorum, tüm online oyunlarda fc24, battlefield serisi vs. en yüksek pingim 44, SO da en düşük 70-75ms görmüştüm, o kadar çok fark ediyor ki. Online oyun oynayan SO da hıza aldanmasın, SO'nun 1000mbps si yerine başkasından 50mbps alın kat kat rahat edersiniz.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Evimin önünde Turkcell Superonline altyapısı var ve Superonline kullanan arkadaşım bosta 40ms ping alırken ben VDSL Telekom da 7ms aliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Superonline =Sansür

• turco8181 T kullanıcısına yanıt
    Hocam 7ms hangi oyunda alıyorsun. Türkiye'de 30ms den daha düşük ilk defa sizden duyuyorum.

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Oyunda değil hocam idle yani boşta speedtest te.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Kullandığım tarife 500/50 .FC 25 ping çoğu zaman 44 MS 48 MS süper online fiber

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.