Şimdi Ara

Superonline fiber üçlük mü? telefonlu kampanya mı? ya da başka bir seçenek? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerliso

Benimde TTNET 8mbit 50 gb akkli sınırsız internet+tivibu+konuştukça öde telefon 39 TL idi geçen kasımda geçmiştik. 28inde kampanya bitiyor ve biz şu 12 ay dsmartlı 24 ay taahhütlü 25mbit hızlı superonline'a geçmek istiyoruz. En iyi kampanya bu ve 3ü bir arada olan heralde. Tivibu internet üzerinden işlem yaptığı için menü geçişleri olsun kanal değiştirme olsun vs. çok yavaş işliyordu yayında sıkıntı yok ama işte dediğim olaylardan sıkıntı vardı o yüzden hiç memnun kalmadık. Bu 12 ay dsmartlı paket bizim için iyi olacak galiba :)

Dsmart+SO 25 mbit ne kdar fıyat aldın bnde aynı senın durumundayım 54 tl dedıler tasıma olursa 49 fakat telekomun ucluk paketındekı hat tasınmıyormus bılgıne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Benimde TTNET 8mbit 50 gb akkli sınırsız internet+tivibu+konuştukça öde telefon 39 TL idi geçen kasımda geçmiştik. 28inde kampanya bitiyor ve biz şu 12 ay dsmartlı 24 ay taahhütlü 25mbit hızlı superonline'a geçmek istiyoruz. En iyi kampanya bu ve 3ü bir arada olan heralde. Tivibu internet üzerinden işlem yaptığı için menü geçişleri olsun kanal değiştirme olsun vs. çok yavaş işliyordu yayında sıkıntı yok ama işte dediğim olaylardan sıkıntı vardı o yüzden hiç memnun kalmadık. Bu 12 ay dsmartlı paket bizim için iyi olacak galiba :)

Dsmart+SO 25 mbit ne kdar fıyat aldın bnde aynı senın durumundayım 54 tl dedıler tasıma olursa 49 fakat telekomun ucluk paketındekı hat tasınmıyormus bılgıne.

valla gidip konuşmadık sadece bu reklam kağıtları olur ya(adı aklıma gelmedi) ondan dağıtıyorlardı orda gördüm sabit telefonu taşıyana 49 TL diyorlardı. Acaba burda birde telefon parası ödeyecek miyiz yoksa konuştukça öde felan mı?

Edit: İnternet sitesndeki şartlar kısmında şu yazıyor telefon için:

Turkcell Superonline’dan numara tahsisi ile telefon hizmeti alındığı takdirde aksi Turkcell Superonline tarafından duyurulmadıkça her ay tüm vergiler dahil (%18 KDV, %15 ÖİV) 4,99 TL minimum kullanım ücreti uygulanmaktadır.

Yani dediğiniz gibi 54 TLye geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 8 Kasım 2013; 11:02:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Konunun basinda var bi arkadas can sikintisini foruma yansitan gormussundur her neyse. Naptin kampanya begenebildin mi. :-)

hocam digiturklu bir kampanya yapılmayacakmı
  • varslan kullanıcısına yanıt
    En yakın bayiye uğrarsanız veya kapınıza gelen arkadaşlar yardımcı olur merkezin dışında yapılabiliyor nadiren.
  • fiber üçlüğe geçtik. birde turkcell tv şifresi verdiler. buna ayrıca ücret yansıyacak mı faturaya?
  • odrin34 O kullanıcısına yanıt
    Fiber 3'lük adı üstünde paket olarak geliyor yani taahhüt süresi boyunca ek bir ücreti yok. Abone olmadan önce sormadınız mı hocam.
  • 20mbit 100gb akk 49 tl kullanıyordum, sürem bitiyor.

şimdi fiber 3lük diye bir şey yapmışlar 75gb akk ye düşmüş. sinema paketini ne yapim ben. 25gb akk düşürmüşler
  • ve superonline bayilerinden anlaşma yaparsam bir sorun durumunda sadece bayii ile çözebilirmiyim durumu? örnek verirsek kurulum aşamasında modemin yeri, çekim gücü, kablonun duvara düzgün bir şekilde eve zarar vermeden ve görüntüsünü bozmadan kurulumu gibi durumları sayabiliriz.

bu konuyu açtık bir sürü kişi okumuş ama bunun cevabını alamadık bir türlü sebepten dolayı.
  • quote:

Fiber 3'lük adı üstünde paket olarak geliyor yani taahhüt süresi boyunca ek bir ücreti yok. Abone olmadan önce sormadınız mı hocam.

tv hizmeti ücretli olabilir diye düşündüm. sinema paketini sonuçta hediye geliyor.
  • Kurulum esnasında teknik ekibi takip edersin hocam. Kurulum bitince hız testi vs. durumları zaten standart şeyler. Sorun olursa bayiyi ararsın yeni kurulum yapıldı problem yaşadım diye gelip çözerler. Bugün dsmart kampanyalı bir abonem internetim yavaş diye yakındı normalde yapmam gereken şey çağrı merkezine yönlendirmek ancak evine kadar gittim gördüğü hız kabloluda 60 mbps kablosuzda 37 mbps 9 ping ile beraber.. Problem tamamen masaüstü bilgisayarın sorunlarından kaynaklı. Laptopla hiçbir problem olmadan akıcı bir şekilde kullanıldığını gördü.
  • Bende birsey sorayim, sinema paketi dahil bu kampanyaya ve diyorki 3G kotandan dusmez diyor. Fakat benim kullandigim telefon hatti Avea, benimkindende dusmezmi kotam yoksa sadece turkcell kullanicilari icinmi bu etkilenmeme olayi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    TurkcellTV hizmeti Turkcell ve T.Superonline aboneleri içindir.
  • quote:

TurkcellTV hizmeti Turkcell ve T.Superonline aboneleri içindir.

Ok tcell superonline fiber 3 luk almayi dusunuyorum. Ama 3g den kota gitmez diyor.
    O zaman ben superonline hesabim ile iphone umdan turkcellTV ye girince ve 3G den sinema izleyince kotam gidecek mi ?
    Avea oldugum icin ?

• cevabın için çok teşekkürler. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 27 Kasım 2013; 0:21:33 >
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    TSOL Fiber veya Turkcell dışında kullanılan tüm servislerin kotasına işliyor ne yazıkki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

20mbit 100gb akk 49 tl kullanıyordum, sürem bitiyor.

şimdi fiber 3lük diye bir şey yapmışlar 75gb akk ye düşmüş. sinema paketini ne yapim ben. 25gb akk düşürmüşler

Hocam o değişiklik şöyle oldu:

44 tl ve numara taşıma/tahsisine 20 Mbit / 25 GB AKK + 100 dk (24 ay taah.) şeklindeyken
    49 tl ve numara taşıma/tahsisine 25 Mbit / 75 GB AKK + 100 dk + turkcell tv sinema paketi (24 ay taah.) oldu fiber 3lükle
    numara taşımam dersen 12/12 ay 49/59 = 54 tele.
    neden taşımayayım ki deli değilsem

fiber 3lük almazsan ilk satırda yazdığım taahhüt bitince
    59 tl ve numara taşıma/tahsisine 25 Mbit / 50 GB AKK + 100 dk var mıydı unuttum (taahhütsüz)
    59 tl ve numara taşıma/tahsisine 25 Mbit / 50 GB AKK + 100 dk var mıydı unuttum (24 ay taah.) (MH'nin araryıp arayıp verdiği teklifti)

Biraz karışık oldu ama :)
    siz sanırım 44 tl iken 25GB kotayı 100GB yapmak için ekstra talebiniz olmuş
    şimdi de kotayı 100 GB olarak talep edebilirsiniz, fiyatına bakmadım.

Özet:
    5 lira zam geldi, minimum giriş seviyesi için:
    20Mb > 25Mb
    25GB > 50GB oldu
    Fiber 3 lük ise giriş seviyesi fiyatına daha fazla şey (+25GB, TcellTV, 100dk) almak demek

• Soygun ya baska bir sey degil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.