Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER HIZIM 20 MBPS AMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.A ARKADAŞLAR SÜPERONLİNE FİBER HIZIM 20 MBPS AMA KABLOSUZ BAĞLANINCA 10 MBPS ÇIKIYOR ETHERNET KABLOSUNU BAĞLARSAM O ZAMAN 20 MBPS HIZIM ÇIKIYOR KABLOSUZ KULLANIMDA İNTERNET HIZI DÜŞER Mİ

• S.a arkadaşlar süperonline fiber hızım 20 mbps ama kablosuz bağlanınca 10 mbps çıkıyor ethernet kablosunu bağlarsam o zaman 20 mbps hızım çıkıyor kablosuz kullanımda internet hızı düşer mi

ethernet kablosu ile bağlansam o zaman hzım 20 mbps oluyor

ethernet kablo ile bağlansam internete kota kullanımı aynımı olur
  • Modem ayarlarında b/g/n ne varsa hepsini acacaksın. Suan sende sadece b acık sanırım.

Google b/g/n modem ayarları diye arattırırsan oldukca fazla kaynak cıkar.
  • ek olarak, internetten veri kullanımı,yani senin kotanı etkileyen şeyin kablo ile yada kablosuz ( wireless ) ile alakası yok..

her iki türlüde interneti kullandığında kotandan gider fark etmez
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Pirelli ya da tılgın modem varsa n destegı yok netsh komutundan kablosuz kanal frekansınızı guncelleyerek 15-16 gorebılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kleftus

Pirelli ya da tılgın modem varsa n destegı yok netsh komutundan kablosuz kanal frekansınızı guncelleyerek 15-16 gorebılırsınız.

s.a hocam onu nasıl yapacağım yardımcı olurmusun modemim tilgin hg 1311 n desteği yok galiba

192.168.1.1 açıyorum kullanıcı adı şifre giriyorum kablosuz ve ayarlara giriyorum alttaki resim çıkıyor bu ayarları var burdanmı değiştireceğim

• Hocam modem pirelli ise 20 mb üstü kablosuz desteklemiyor ancak kablo ile kullanabiliyorsun benim başıma da bu iş geldi 50 mb internetim vardı fakat kablosuz da 20 den yukarı çıkmıyordu aradım superonline yi dedim hayırdır, işte o modemlerin desteklemediğiniz söyledi dedim bunca zaman neden bilgilendirilmedi tabi doğal olarak cevap yok hemen düzeltin dedim gelip modemi değiştirdiler sorun yok şu anda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clsguitar

Hocam modem pirelli ise 20 mb üstü kablosuz desteklemiyor ancak kablo ile kullanabiliyorsun benim başıma da bu iş geldi 50 mb internetim vardı fakat kablosuz da 20 den yukarı çıkmıyordu aradım superonline yi dedim hayırdır, işte o modemlerin desteklemediğiniz söyledi dedim bunca zaman neden bilgilendirilmedi tabi doğal olarak cevap yok hemen düzeltin dedim gelip modemi değiştirdiler sorun yok şu anda.

s.a hocam modemim tilgin hg 1311 modelidir

dediğim gibi kablosuz da hızım 10 / 12 mbps arasında

ethernet ile bağlanırsam o zmaan 19/ 20 mbps hızda oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 8 Ekim 2013; 15:01:06 >
  • A.S hocam o modem için de aynı mevzu söz konusu olabilir bir müşteri hizmetlerine danışman yararlı olacaktır teknik elemanlar zaten aynı şeyi söyleyip modemin değişmesini ister.
  • quote:

A.S hocam o modem için de aynı mevzu söz konusu olabilir bir müşteri hizmetlerine danışman yararlı olacaktır teknik elemanlar zaten aynı şeyi söyleyip modemin değişmesini ister.

ben 20 mbps limitsiz fiber kullanıyorum 10 / 12 mbps hız olursa modemi mi değiştiriler mi

birde modemi değiştirince sen kablosuz olarak o hızı kullanıyormuıusun

50 mbps hızda tarifen diyelim modem değişince kablosuz kullamında 50 mbps oldumu
  • Aynen hocam artık kablosuz olarak stabil 50 görebiliyorum modem değiştirdikten sonra, kablo ile bu rakam 50-54 duruma bağlı değişiyor zaten herhangi bir problem olmadı şu anda kadar.
  • quote:

Aynen hocam artık kablosuz olarak stabil 50 görebiliyorum modem değiştirdikten sonra, kablo ile bu rakam 50-54 duruma bağlı değişiyor zaten herhangi bir problem olmadı şu anda kadar.

teknik servis modem değişimine gelince ücret alıyolar mı

20 mbps hızım varsa neden 10 / 11 mbps kullanayım ki deme kablosuz da

hem neden ethernet kablosu ile bağlanayım 20 mbps ulaşmak için
  • 20 mbps limitsiz kullanıyorum

hocam alta ekledim hızı sence bu normalmidir hızım kablosuz olarak o kadar önemsememe gerek yokmudur yani

• kaç kere farklı yerlerden test ettim sonuçları

• en doğru test sonucunu veren site hangisi
  • herkes superonlinedan şikâyetçi çok iyi gözüküyor fırsatları ama hizmet berbat sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberky

herkes superonlinedan şikâyetçi çok iyi gözüküyor fırsatları ama hizmet berbat sanırım

s.a hızım mı iyi görünüyor
  • Ben speedtest üstünden yapıyorum genelde siz aradığınız zaman sizi bir üniversitenin sitesine yönlendirip odan bir dosya indirmenizi istiyor bunu kablosuz şekilde yapın kablolu yaparsanız hızınız bu şekilde iyi gözüküyor derler 20 mb iken hızın 11.8 alman bence kötü arayıp durumu bildi tılgın veya pirelli de olsa 20 mb görüyordu benim ki
    senin modeminde veya hattında bir problem olabilir.
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Modemin 192.168.1.1 adresinden ulaştığın arayüzünde 802.11bg (54 Mbit/sn'ye kadar) seçip Uygula'dıktan sonra,

Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > (soldan) Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin > Kablosuz ağ kartına çift tıklayarak karşına çıkan küçük penceredeki görüntüyü buraya koyabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Modemin 192.168.1.1 adresinden ulaştığın arayüzünde 802.11bg (54 Mbit/sn'ye kadar) seçip Uygula'dıktan sonra,

Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > (soldan) Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin > Kablosuz ağ kartına çift tıklayarak karşına çıkan küçük penceredeki görüntüyü buraya koyabilir misin?

buyur hocam ekledim altta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.