Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER ENGELLİ KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar süperonline fiber internet kampanyasından Fiber Internet 20 Mbps hızında (25 GB AKK) limitsiz olarak aylık 39 tl üzerinden faydalanıyorum

18 aralık 2013 / 31 mayıs 2014 tarihleri arasında yeni engelliler için kampanya çıkarmışlar fiyatlarda artmış çeşitlilikte artmış durumda
    en düşük limitsiz tarife 25 mbps hızında ( 50 gb akk ) limitsiz aylık 44 tl olarak olmuş görünüyor

ben bu durumda hangi tarifeye geçirecekler direk olarak ben mi arayıp bildireceğim
    hem hızım yükselmiş olacak + hem akk 25 gb dan 50 gb yükselmiş olucak + hemde fiyatı 39 tl öderken 44 tl ödemiş olacağım nasıl olacak bu şimdi kafam karıştı

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=37&d=engel-tanimayanlar---fber&t=0

http://www.superonline.net/Dosyalar/Fiber_Internet_Taahhutname/DevamEden/fiber-engel-tanimayanlar.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 20 Aralık 2013; 23:45:02 >

GÖZTEPE , ALTAY ALTINORDU , KARŞIYAKA

İZMİRLİYİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: derya78

s.a arkadaşlar süperonline fiber internet kampanyasından Fiber Internet 20 Mbps hızında (25 GB AKK) limitsiz olarak aylık 39 tl üzerinden faydalanıyorum

18 aralık 2013 / 31 mayıs 2014 tarihleri arasında yeni engelliler için kampanya çıkarmışlar fiyatlarda artmış çeşitlilikte artmış durumda
    en düşük limitsiz tarife 25 mbps hızında ( 50 gb akk ) limitsiz aylık 44 tl olarak olmuş görünüyor

ben bu durumda hangi tarifeye geçirecekler direk olarak ben mi arayıp bildireceğim
    hem hızım yükselmiş olacak + hem akk 25 gb dan 50 gb yükselmiş olucak + hemde fiyatı 39 tl öderken 44 tl ödemiş olacağım nasıl olacak bu şimdi kafam karıştı

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=37&d=engel-tanimayanlar---fber&t=0

http://www.superonline.net/Dosyalar/Fiber_Internet_Taahhutname/DevamEden/fiber-engel-tanimayanlar.pdf

hala cevap bekliyorum arkadaşlar bilen anlayan kimse yokmudur cevabı beklemeye devam bakalım

İZMİRLİYİM.

• Bende gazi çoçuguyum digitürkten güzel indirim oldu ama süperonline de çokta bişey fark etmiyor ben tablet kampanyalı 50 mbps 100 gb akk 24 ay taahhut verdım.Sizin için bence en uygunu 25 Mbps Limitsiz 50 Gb 44 TL olan.Siz gine mh ile gorusun bence bu konuyu otomaktık gececekmısınız yoksa ılla telefondan soz mu vermenız gerekıyor dıye.Iyi gunler
    ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Bende gazi çoçuguyum digitürkten güzel indirim oldu ama süperonline de çokta bişey fark etmiyor ben tablet kampanyalı 50 mbps 100 gb akk 24 ay taahhut verdım.Sizin için bence en uygunu 25 Mbps Limitsiz 50 Gb 44 TL olan.Siz gine mh ile gorusun bence bu konuyu otomaktık gececekmısınız yoksa ılla telefondan soz mu vermenız gerekıyor dıye.Iyi gunler

aradım onlarda bişeyden çaktıkları yok

İZMİRLİYİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline fiber modem şartı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.