Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (828. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Orkun_ , Can851 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
16.544
Cevap
371
Favori
995.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 1...414...825826827828
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte, kapatma işlemi yapıp uğraşısan, ararsan, vakitini zamanını harcamayı göze alırsan 'ikna kampanyası, son bilmem ne, şu kadar ay indirim' vs. diye günlerce süren bir süreç işletiyorlar.

Amaçları zaten işleri zorlaştırmak ve bu sayede bıkkınlık ve sıkıntı sağlayarak, kasaya kazandırmak.

Onlar da bunu bilerek ve planlayarak, sistemi böyle işletiyorlar.

Bu kapama-ikna işlerini kaç abone biliyor?

Çoğu kişinin haberi bile yok, mecburen gün geldiğinde olanı kabul ediyor. Kızıyor öfkeleniyor, sonra kabullenme.

Haberi olan her sene bununla uğraşıyor, uğraşan-uğraşmayan ortalaması zaten şirketin hedeflediği tutara geliyordur. Onlar bunu çok iyi hesap ediyor.

TTnet de bunu maliyet hesabına yediriyordur; şu kadar kişi arasa, toplamda şu kadar indirim yapılsa, ortama ne kadar olur? hatta bir miktar(%5 gibi) fıyatı yüksek tutup indirim yapmış gibi gösterilir. Alanların oranı düşük kalıırsa kasaya kalır. Bir sürü taktiksel davranışlar.

Rekabet yok, denetleyen yok, halkı koruyan yok.

100+Tv 570 kullanıyorum. Daha 45 gün var ve 2 defa aradılar beni.

Diyor ki 1000/1.000TL? 100/950TL? 1000Mbps diyor yahu! Lazım olsa biz bilmiyoruz almayı sanki.

-ki uygulamada aynı teklif zaten var, zır zır telefon! Sanki değişik bişey söylüyorlar mış gibi?? Sabah sabah ısrarlar arama!

Geçen yıl teklif ettiler diye arttırdım, 100 yetiyor bana.

TV+ da olmasın, bıktık haberden dizilere kadar herşeyin suyu çıktı. Bakılmıyor/seyredilmiyor artık.

Telefonlar da aynen, her yenileme dönemi günlerce araştır oradan oraya geç. maymuna çevirdiler milleti!

Herşey birden çokse de millet kafasını kaldırıp etrafına bir baksa, kendine gelse.

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."

• Panthér kullanıcısına yanıt

Merhaba iyice okuyup düşündüm ama bir konuda yanılıyorsunuz TT de direkt iptal birimiyle görüşüp teklif alıyorsun yani iptal işlemi başlamıyor ve internetin gitmiyor superonline gibi aramalarını beklemiyorsunuz haberiniz olsun :)

Zaten TT de iptal vs. işlesonra ara vs. diye yazmamışım.

Başka bir şey anlatmaya çalıştım.

Hepsi aynı diyorum, sizi aramaya yada bir iş çevirmeye yönlendirme durumu var.

Ha iptal edip 1-3-5-12... saat somra aranmışssınız(önemsiz bulanlar için) ha iptal etmeden siz aramışssınız. Yani kullanıcıya, sürekli bir iş yaptırmak var.

TT de niye aranma bekliyor yapsın aranmadan? Aramazsan onda da birşey almak yok yani!

Diyorum ki; Her sene adamı uğraştırmazsın, makul bir zam/artış yaparsın millet en ucuzunu almak için takla atmaz, kendine uygun olan seçenekler arsında seçimini özgürce yapar/yeniler devam eder. Olur biter.

2'si 3'ü vs. hepsi aynı; hep bir zorluk, hep bir dayatma, hep bir tantana...

Evet haberimiz oldu, TT ye mi geçelim.

Geçelim ama o da bir iş ve zaman çalgısı değil mi. Yenileme zamanı onu da aramak zorundayız ve verilen teklif beklentimzden yüksek olunca ne oluyor? SOL'a mı yanlayacağız? yada başkasına? Veya bu TT deki uygulama bir anda bitebilir başka bir şeye de dönüşebilir. O zaman ne olacak?

Kısır döngü resmen. Herkes kapıldı, çıkamıyor bu sarmallardan.

Burası Türkiye; yarına maalesef garanti yok!

Neyse.

Yaparız iptal, ararlar.

50-100-150 inerler yalandan, bizde 'bak nasılda indiler' diyerek avuturuz kendimizi, taa ki seneye diğer terane gelene kadar. TT de olanlarda arar teklif ister, hazır 1-2 taneden birini sseçerler, aradım bak düştü derler,seneye aynı şeyler.

Alıştı/alıştık artık, her yıl ona buna bakıp zamanını/parasını çaldırmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 6 Ağustos 2026; 0:9:34 >

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."

• unpop kullanıcısına yanıt
    👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.