Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.825
Cevap
322
Favori
807.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana da sadece 100 mbps ve tv Plus a aynı teklifi verdi yani 510 ilk 6 ay son altı ay da 610 bana çok cazip gelmedi gibi ama emin de olamadım değişik bir zaman pahalı mı ucuz mu anlayamıyoruz . Bir de benim modem 3-4 yıl öncenin tv Plus kutusu ise ilk çıkan kutu 10 yılı vardır sözleşmenin de son günü bu pazar acaba iptal talebi açıp eşim adına yeniden başvuru yapsam hem modem vs yenilenir ama fiyat bu tekliften pahalı mı gelir hiç deneyen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Bana da sadece 100 mbps ve tv Plus a aynı teklifi verdi yani 510 ilk 6 ay son altı ay da 610 bana çok cazip gelmedi gibi ama emin de olamadım değişik bir zaman pahalı mı ucuz mu anlayamıyoruz . Bir de benim modem 3-4 yıl öncenin tv Plus kutusu ise ilk çıkan kutu 10 yılı vardır sözleşmenin de son günü bu pazar acaba iptal talebi açıp eşim adına yeniden başvuru yapsam hem modem vs yenilenir ama fiyat bu tekliften pahalı mı gelir hiç deneyen var mı

Aynı adrese farklı bir soyadı ile yeni abonelik alabilirsiniz demişti Superonline yetkilisi ama denemedim bilmiyorum. Olursa iyi olur

• Taahhüdümün bitmesine 50 gün kadar var. Uygulamadaki teklifleri şimdiden kabul etsem anında başlıyor mu, yoksa taahhüt sonuna mı ekleniyor? Müşteri hizmetleri bugün itibariyle geçerli olur, yeni tutar üzerinden faturalandırılır bu ay dedi ama emin olmak için soruyorum.

• TheLegendy kullanıcısına yanıt
    Hemen baslar diye biliyorum imzaladiginiz an öne cekilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abidig kullanıcısına yanıt

Daha önce dediğiniz gibi yapanlar olmuş daha iyi teklif alınmıştı, deneyin derim. Pazar kapalı olabilir. Bugün bayi ile direk konuşup fiyat alın uygun gelirse hemen yeni sözleşme yaparsınız.

• enigma100 kullanıcısına yanıt

Bugün sözleşmenin son günü bugün mü arayayım hattı kapattırmak için pazartesi mi arayayım sizce peki güzel teklif verirlerse uzatırım yoksa cidden iptal ettirip kendime adıma tekrar başvururum. Önceki eşim adınaydı. Son teklifleri dijitalde ilk 6 ay 510 son 6 ay 610 du 100 mbps ve Turkcell tv için ama dün aradıklarında ilk 6 ay 520 son 6 ay 620 yaptılar bir de Turkcell tv kutusu benim ilk çıkan kutu olduğu için kutu yenileme hakkınız var dedi ama modem yenileme yokmuş sizce iyi teklif mi bana pahalı geldi ortalaması 570 tl yapıyor

• geçen senlerde haftalar önce 2 günde bir ararlardı şimdi 17 gün kalmış sadece bir kere arandım. enteresan :)

• caginsan kullanıcısına yanıt
    Artık bayağı tok satıcılar geçen ekimde beni hiç aramadilar iptal işleriyle uğraşmak istemedim netten mevcut ne varsa kabul ettim o da pahalıya geldi tabii ki ne yazık ki...

• abidig kullanıcısına yanıt
    Bence fena değil fiyatlar sürekli artıyor dediğim gibi seneye bu fiyatları bile arayacağız misal 100 mb tv plus li paketleri minumum 800 ya da 900 olacak 200 1000 TL direkt 500 1100 TL ustu misal 1500 TL o da 12 ay kimse farkında mı bilmiyorum ama iletişim bence son birkaç yılda en fazla fiyat artışının olduğu alandır neden elbette kimse haber yapmıyor gündeme getirmiyor anlayamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 16 Şubat 2025; 0:9:50 >
  • robocop2241 R kullanıcısına yanıt
    eğer yatırımlara başlarsa superonlıne bu fiyatlar daha artacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yakkalşık kaç sayfa önce bu notumda burda bulunsun dediğim bir not düşmüştüm.

Faturalar en düşük 850 ve 900 yüksek 1200 -1500 TL civarı olurr..

• Bence uzun süreli taahhüt yapın. Seneye taşınma ihtimalimden dolayı ben 1 sene ile yetindim. Yoksa alttaki 24 ay ve cihaz kampanyalarından birini seçebilirdim.

m.superonline.net
    Taksitli Cihaz & Ev İnterneti Kampanyaları - Turkcell Superonline
    https://m.superonline.net/ev-interneti/cihazli
  • torontoidmanyurdu T kullanıcısına yanıt

Aralik ayinda 24 aylik yaptirdim ben de

• caginsan kullanıcısına yanıt

aynen 12 gün kaldı 1 kere aradılar onda da ben meşguldüm

• ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Orası kesin simdi TV'lerde 100 mb sadece internet 700 e dönüyor bile reklamı tv plus i ekleyin 800 o zaman yaza sonbahara 1000 hatta ocak seneye 1200 desenize beyaz eşya taksidi gibi internet parasi ödeyeceğiz bu gidişle bir sonraki Allah korusun dolar olsun sıçrama olursa 2000 TL li fiyatları bile konuşmaya başlarız...

Saçma bir durum. Teklifler ay sonuna kadar görünüyor. Şimdi kabul etmesem belki bir dahaki ay aynı teklifleri alamayacağım.

Bu arada Superonline'de daha düşük paketler için teklif alıp, geçiş yapabiliyor muyuz? Şuan uygulamada kullandığım paket ve yukarısı görünüyor sadece.

allah yardımcımız ılsun hiç iyiye gitmiyor gidiş hat

• Merhabalar. Benim taahhüt bu ay bitti şu an taahhutsuz fiyattan kullanıyorum. 1 hafta önce arayıp ilk 6 ay 510 ikinci 6 ay 610 demişlerdi kabul etmedim. 24 aylığı hiç sunmadılar bana mesela siz nasıl aldiniz?

Ayrıca kapatma blofunu neden yapmıyorsunuz? En kötü aynı teklifi sunuyorlar ben bugün kapatın diyeceğim ancak kesin 2 günde arıyorlar mı bana 1 hafta içinde aranirsiniz yanitlamazsaniz kapatırız denildi ben 2 günden sonra 1 hafta aramalarina cevap veremeyeceğim.

quote:

hizin arttığına bakmayınız 200 mbps üstü sadece Google ve windows da hızınız kadar bant genişliğine sahipsiniz diğer hepsi genel olarak blokeli ya da engellidir özellikle prime time saatlerinde 200/500 1000 mbps hepsini kullandım ethernet kablosu ile pcden i7li desktopta baglanti kurdum hicbir farkını göremedim asla 1000 mbps hızı söylediğim hususlar haric ulaşamadım kesinlikle olmuyor

Bu ne demek

• SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

Nasıl arkadaşlar 1000 mbit birde YouTube vs var extralar onlar nedir

Edit: 5.ayda Taahhüt bitiyormuş 100 mbite 400 ödüyordum 1000 i kabul ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 18 Şubat 2025; 1:2:26 >
  • 
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.