Şimdi Ara

Superonline dolandırıcıdır, hırsızdır!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline ayın 5inde taahhüt sürem bitti kapattırmak istiyorum. İstedikleri bütün belgeleri yolluyorum her seferinde şu bilgi eksik diye dönüş yapıyorlar halbuki o bilgide ekli. Hepsinin görüntüsü var.

    2 haftadır iptal etmediler, bugün aradım müşteri hizmetlerini yine ilk önce orhan denen adamla konuştum belgelerde eksik yok kalan faturayı ödeyip tekrar arayın dedi ödedim aradım. Daha sonra sümeyye adlı kişi ile görüştük buda bilgileriniz eksik diyor orhan denen kişi eksik falan yok dedi dedim , bir bakayım doğru yokmuş vs. konuştu öyle.

    Sonra kapatıyorum hizmetinizi diyor ama 18 GÜNLÜK FATURA ÇIKARACAĞIZ ONU ÖDEYECEKSİNİZ DİYOR..

    Ben enayimiyim bunların iş bilmezliği yüzünden para vereyim bunlara. Bu durumda ne yapmam gerekiyor.



  • https://sikayet.btk.gov.tr/ İptal etmiyorlar diyin dilekçenizi ekleyin.
  • Ben dün iptal ettirdim taahhüdü biten internetimi. Prosedür şöyle gelişti:

    Müşteri hizmetlerini aradım, iptal birimini bağlayım dedim. Bağladılar. İptal birimi tarife önerdi kabul etmedim, sonra iptal başvurusu açtılar, TC numarası doğrum tarihi istediler. Bunları halledince "5 gün içinde Superonline bayisine gidip iptal ettirin" dediler. Ben de ertesi gün gittim bayiye, verdikleri modemi teslim ettim, belgeleri imzaladım ve o saniye internetimi kapatıp aboneliğimi iptal ettiler. Olması gereken sistem bu.
  • Bayiye gitmeden bu işler çözülmüyor Superonline'da. Faksla Emaille devir işlemi yapalım dedik kaç hafta uğraştım olmadı. Bayiye gittik 5dk sürmedi.
  • Evet doğru. Bayiye gitmeden kapatamazsınız. Gidin bayiye kapattırın. Herşey zor gelmesin. 10 dakikada kapatıyorlar bayide. Size zor geliyor sonra dolandırıcı diyorsunuz. Ben de kapattım hiç te dolandırılmadım.
  • Kimse bayiye gitmek zorunda değil. Üye olurken bir telefonla nasıl gelip bağlıyorsa iptal ettirmek isterken de öyle iptal etmek zorunda.
  • cruise1905 C kullanıcısına yanıt
    Telefon ettiğinizde evinize sözleşme getiriyorlar, imzalarsanız abone oluyorsunuz. Tabi keşke iptalde de evinize form getirseler, imzalar kurtulursunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra zar zor iptal rttirdik ama simdide fatura çıkardılar kapattirdigim ayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.