Şimdi Ara

SuperOnline'den Digitürk'lü Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 3 Mayıs 2011; 14:46:07 >

• Bu kampanyadan yararlanacak müşteriler ilk 3 ay bedavalı güz kampanyasında , ilk 3 ay 9,99 tl lik bekleme yapma devam et kampanyasından yada denemesi bedava kampanyasından yararlanamazlar..

Bu Kampanyada Superonline Ve Digitürk Kurulumları Ücretsizdir..
  • Ben Mart sonu superonline'a abone oldum. Bu kampanyadan yararlanabiliyormuyum acaba?
  • Az önce süperonline a abone oldum.. ilk 3 ay bedava dediler o kadar.. birde abonesi olduğum adsl iptali için 150 tl ödeyecekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-TP

Ben Mart sonu superonline'a abone oldum. Bu kampanyadan yararlanabiliyormuyum acaba?

malesef yararlanamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Az önce süperonline a abone oldum.. ilk 3 ay bedava dediler o kadar.. birde abonesi olduğum adsl iptali için 150 tl ödeyecekler..

guz kampanyasından giriş yapmışsınız..hayırlı olsun..

farklı bir kampanyadan yararlananlar bu kampanyadan yararlanamazlar..
  • Bende nisan başında üye oldum il 3 ay 9.99 olan şimdi bu digiturk olayından yararlanamıyormuyuz? henüz fatura gelmesi acaba yararlanabilirmiyim bu kampanyaya geçiceğimi söylesem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET VE DIGITURK KAMPANYASI?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an denemesi bedava kullanıyorum, kampanyadan yararlanmadan abone olmak istiyorum ama mevcut ligtv imde var. şiimdi nisan içinde abonelik başlatırsam şuan kullandığım ligtvde bedava devam edebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clsguitar

Bende nisan başında üye oldum il 3 ay 9.99 olan şimdi bu digiturk olayından yararlanamıyormuyuz? henüz fatura gelmesi acaba yararlanabilirmiyim bu kampanyaya geçiceğimi söylesem

malesef farklı bir kampanyadan giriş yapanlar bu kampanyadan yararlanamazlar..kampanya yeni olacaklar için geçerlidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

şu an denemesi bedava kullanıyorum, kampanyadan yararlanmadan abone olmak istiyorum ama mevcut ligtv imde var. şiimdi nisan içinde abonelik başlatırsam şuan kullandığım ligtvde bedava devam edebilir miyim ?

kampanyadan yararlanmanız için denemesi bedava üyeliginizi iptal ettirip yeniden üye olup bu kampanya üzerinden açtırmanız gerekmekdedir..ayrıca kampanya sadece 17,90 tl lık baslangıç + 2 keyif paketi için geçerlidir..lig tv için geçerli degildir.
  • Birkaç ay önce 12 aylık taahütüm bitti. Bugün beni arayıp size özel bir kampanyamız var. 10 Mbit internetinizi 2 katı hıza yani 20mbit'e çıkartıcağız. Aylık ücret aynı. Bize 24 ay taahüt verirseniz bu pakete geçebilirsiniz denildi. Bende kabul ettim. Şimdi 20 mbit abonesi olarak gözüküyorum.

Bu kampanyaya katılabilir miyim bu durumda?
  • merhaba arkdaşlar başakşehirde oturuyorum metronet var apartmanda ama superonline yok bunun sebebi ne olabilir ben metronetin gerçek fiber internet olduğuna inanmıyorum sebep ise tarifeleri 2 tane dandik tarifesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestZ

Birkaç ay önce 12 aylık taahütüm bitti. Bugün beni arayıp size özel bir kampanyamız var. 10 Mbit internetinizi 2 katı hıza yani 20mbit'e çıkartıcağız. Aylık ücret aynı. Bize 24 ay taahüt verirseniz bu pakete geçebilirsiniz denildi. Bende kabul ettim. Şimdi 20 mbit abonesi olarak gözüküyorum.

hayır katılamazsınız.. herhangi bir kampanyadan yararlananlar bu kampanyadan yararlanamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

merhaba arkdaşlar başakşehirde oturuyorum metronet var apartmanda ama superonline yok bunun sebebi ne olabilir ben metronetin gerçek fiber internet olduğuna inanmıyorum sebep ise tarifeleri 2 tane dandik tarifesi var

metro net bildigim kadarıyla elektrik aracılıgıyla interneti saglıyor..fiberi var diye duydum ama net olarak bilmiyorum.araştırmak gerekir.

apartmanınızda superonline olması için öncelikle merkezden alt yapı talebinde bulunmanız ve sıraya girmeniz gerekir..sıra size gelince yeterli potansiyel var ise (oturdugunuz apartmanda) alt yapınız yapılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

merhaba arkdaşlar başakşehirde oturuyorum metronet var apartmanda ama superonline yok bunun sebebi ne olabilir ben metronetin gerçek fiber internet olduğuna inanmıyorum sebep ise tarifeleri 2 tane dandik tarifesi var

metro net bildigim kadarıyla elektrik aracılıgıyla interneti saglıyor..fiberi var diye duydum ama net olarak bilmiyorum.araştırmak gerekir.

apartmanınızda superonline olması için öncelikle merkezden alt yapı talebinde bulunmanız ve sıraya girmeniz gerekir..sıra size gelince yeterli potansiyel var ise (oturdugunuz apartmanda) alt yapınız yapılır..

internet sitesi üzerinden başvuru yapmaya çalışıyorum ama her seferinde hata veriyor birde karşı blokta super online fiber internet var bizim sitede yok onuda anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: DestZ

Birkaç ay önce 12 aylık taahütüm bitti. Bugün beni arayıp size özel bir kampanyamız var. 10 Mbit internetinizi 2 katı hıza yani 20mbit'e çıkartıcağız. Aylık ücret aynı. Bize 24 ay taahüt verirseniz bu pakete geçebilirsiniz denildi. Bende kabul ettim. Şimdi 20 mbit abonesi olarak gözüküyorum.

Kardeş, daha önceki aboneliğin kotalımıydı?
  • Ağustos 2010 dan beri superonline var nasıl yayarlanacam bu kampanyadan daha ayrıntılı detaylar nerde mevcut acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

internet sitesi üzerinden başvuru yapmaya çalışıyorum ama her seferinde hata veriyor birde karşı blokta super online fiber internet var bizim sitede yok onuda anlamadım

işlemlerinizi telefon la halletmeniz daha olumlu sonuçlar doguracaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: 4w3e

Ağustos 2010 dan beri superonline var nasıl yayarlanacam bu kampanyadan daha ayrıntılı detaylar nerde mevcut acaba

mevcut üyeler bu kampanyadan yararlanamazlar..ayrıntılı bilgileri bu başlık altında tekrardan sizlere ulaştırıcam
  • hayır 10 mbit sınırsız (adil kullanım koşuluna kağıt üstünde tabi ama pratikte değil) 49 liraydı. Gene 49 lira verip 20mbit internet.

Fakat dün gece yatarken modemi istemesemde kapatmak zorunda kaldım. Sabah uyandığımda hızım hala 50-75 mbit arasında değişiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.