Şimdi Ara

superonline borç ödeme sınırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ttnetin son zamlarından sonra superonline a geçmeye karar verdim. fakat ttnet ile daha 20 aylık sözleşmem var. şimdi ttneti kapattırırsam kaç tl Ye kadarını superonline karşılıyor veya hala bu kampanya devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bildiğim kadari ile bitti o kampanya ama tam detaylı incelemedım forumda da okumadım sol a geçtim cezayi karşıladılar diye sol da zamlanmış diye duydum tlf u taşıma yapmazsanız pek cazip görünmüyo

• Fibere geçerseniz 150 TL'ye kadar ödüyorlar, ADSL'i bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Fibere geçerseniz 150 TL'ye kadar ödüyorlar, ADSL'i bilmiyorum.

benim şimdiki ttnet tarifemde 1 yıl 39 tl geri kalan 1 yılda 59 tl idi. şimdi o 59 tl 63 tl olacak, ödeyeceğim miktar toplamda 48 tl artacak. sözleşmeli olaraktan 5 aydır ttnet kullanıyorum şimdi ttneti kapattırırsam ne kadar ödeyeceğim? 59x5=295 39x5=195 295-195=100tl mi ödeyeceğim hesabım doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Fibere geçerseniz 150 TL'ye kadar ödüyorlar, ADSL'i bilmiyorum.

benim şimdiki ttnet tarifemde 1 yıl 39 tl geri kalan 1 yılda 59 tl idi. şimdi o 59 tl 63 tl olacak, ödeyeceğim miktar toplamda 48 tl artacak. sözleşmeli olaraktan 5 aydır ttnet kullanıyorum şimdi ttneti kapattırırsam ne kadar ödeyeceğim? 59x5=295 39x5=195 295-195=100tl mi ödeyeceğim hesabım doğru mu?

doğrudur 100 lira cayma bedeli çıkar.
  • Superonline bu arada size nakit olarak para vermiyor, ne kadar ceza öderseniz onu faturanızdan düşüyor.
  • Akli olan superonlinedan uzak durur sakin sakin ha telefon numranizi bile kaptirmayin derim kaza ile falan bulastiysaniz gecmis olsun gidin bence tanik koruma programina dahil olup tum gecmisinizi sildirin derim

Bu kadar yapiskan ve saygisiz satis elemanlari bu kadar umursamaz ve ukala musteri hizmetleri ile Turkiyenin en rezil calisanlarinin oldugu firma yarismasinda rakipsiz birinci olur

Bu dediklerimi yabana atmayin hiz miz kalitesine bisey demem ama sinirlerinizi bozmak istemiyorsaniz paranizla rezil olmak istemiyorsaniz cevirmeli baglanti kullanin ama superonlimedan uzak durun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kampanya devam ediyorsa ödeme sınırı yok diye biliyorum.Nisan ayında uydunetten süperonline a geçmiştim. 315 lira cayma bedelli faturam geldi.Superonline tamamını karşıladı.
  • nekadar caymabedeli cikartirlarsa hepsini karşiliyor süperonline. daha onceleri 150 tl ye kadardı şimdi bi limit yok 1000 tl de çıksa faturandan düşüyolar..
    detaylı bilgi için www.superonlinebayii.com burdan bakabilirsin
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.