Şimdi Ara

Süperonline bağlantımı yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25mbps limitsiz 99 tl olan fiyata kampanya ile geçtim kurulum ücretsiz türk telekomda olan taahhüt cezamıda ödeyecekler şuanlık bir sıkıntı yok inşallah böyle devam eder.
     Süperonline bağlantımı yaptım

• şu interneti türk telekoma bağlatmış olsanız uploadınız 2.0 sabitlenmiş olucaktı turkcell hem mobil olarak hem internet sağlayıcısı olarak çok iyi bi şirket benim gözümde parası yüksek ama hakkını veriyolar şu meretin bizim burayada bi gün gelirse turkcell bağlatıcam keşke turkcel ve diğer firmalar birleşip türk telekoma karşı dursalarda kendine biraz çeki düzen verse türk telekom hayırlı olsun çok mutlu oldum başkası bağlatsa bile mutlu oluyorum şu interneti gördükçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swat123456789

şu interneti türk telekoma bağlatmış olsanız uploadınız 2.0 sabitlenmiş olucaktı turkcell hem mobil olarak hem internet sağlayıcısı olarak çok iyi bi şirket benim gözümde parası yüksek ama hakkını veriyolar şu meretin bizim burayada bi gün gelirse turkcell bağlatıcam keşke turkcel ve diğer firmalar birleşip türk telekoma karşı dursalarda kendine biraz çeki düzen verse türk telekom hayırlı olsun çok mutlu oldum başkası bağlatsa bile mutlu oluyorum şu interneti gördükçe

Türk telekomdan kurtuldumya gerisi umrumda değil hocam
  • Kurulum ücretsiz değil, taahhüt karşılığında %100 indirimli. İmzaladığınız taahhütnamede 225 lira kurulum, 96 lira aktivasyon yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Kurulumu Yapamadım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.