Şimdi Ara

Superonline Apartmana Geldi, alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , geçtiğimiz hafta superonline kapi kapi dolaşarak abonelik satmaya çalişti.isimleri aldi içerikten bahsetti.paket şöyle.

1) 25 mb fiber internet (75 gb akn)
    2) telefon numarasi taşiniyor sabit ücret ödenmiyor ,konuştuğunuz kadar ödeniyor
    3) ttnet taahhüt cezasini ödüyorlar ( ancak bu süreci şöyle yürütüyorsunuz, siz ttnet e iptal başvurusunda bulunuyorsunuz , faturaniza gelen cezayi ödüyorsunuz, sonra sizin faturadan bu cezayi düşüyorlar yani aslinda ceplerinden çikan bir nakit yok )
    4) turkcell tv+ veriyorlar .( içeriğinden bahsetmediler .ben de akil edemedim hd mi dedim hd dediler .içeriğini bilen paylaşsin

Genel olarak paket içeriğinde bir dümen yok ise dandik ttnet den daha iyi bence.sizce ?

Üstelik ben şuan 8 mb limştaiz kullaniyorum 69 tl ve 20 küsürde telefona geliyor.Ama bu yukaridaki paket aylik 49 tl.acaba belirli bir süre sonra o da mi yükselecek? Üye olanve eksik detaylari öğrenen varsa cevap yazabilir mi ?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Taahütlü fiyat önermişlerdir. Bana da aynısı olmuştu. Cezamı dahi karşıladı Superonline. Memnunum. TTNet pişmanlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 ay taahhüt fiyatıdır 24 ay boyunca hiç bir şekilde ücrette bir degisiklik yapamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün geldiler, daha önce gelen arkadaşa ve teyid için çağrı merkezindeki kişiye söylememe rağmen süper üçlü taahhütlü olarak gelmişler eve.Tabiki ben fiber üçlü olarak sözleşme yaptırdım.
    Dikkatli olun,
    fiber 3 lü 49 TL / Ay
    süper üçlü 60,25 TL / Ay
  • Taahhüt süresi boyunca fiyatta yükselme olmaz hocam. Benim durumum da senin gibiydi. Her ay 69 TL İnternet, 20 - 30 TL arası telefon faturası geliyordu ki ev telefonunu ayda yılda bir kullanıyoruz . Superonline'a geçince rahata erdim En az 40 TL kârdayım.
  • Biz TTNet'ten Superonline'a geçiş yapınca evin hem interneti hem de ekonomisi düzelmişti. Gerisini sen hesap et.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.