Şimdi Ara

SuperOnline ADSL 8Mbit Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler selamlar herkese SuperOnline hakkında bir sorum olacaktı SuperOnline ADSL kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    Beni arayan müşteri temsilcisi 8mbite kadar olan ADSL pakete geçenlere müşterilerin mağdur olmaması açısından eğer destekliyorsa 13mbite kadar hız verdiklerini, ayrıca 8mbitlik pakette upload hızının 5mbit olduğunu söyledi. ADSL'de 5mbit upload almak mümkün mü?

    Kota biterse hız kaça düşecek diye sorduğumda da 5mbite düşer diye cevap verdi. Bu cevaplarda bir terslik mi var yoksa cidden Superonline'ın ADSL hizmet tarzı bu şekilde mi?



  • Adsl de 5mbps upload alamazsınız diye biliyorum ki Superonline fiber de bile 5mbps yi zor veriyor , akk sonrası 9-16mbps arası 5mbps ye düşüyor evet bu yüzden geçebilirsiniz.
  • Adsl teknolojisinde teorik olarak upload üst sınırı 1 mbps'dir. Ancak ben türk telekom 8 mbps akksiz kullanırken şöyle bir şey olmuştu, VDSL olarak sinyal vermişlerdi. Ama upload hızım 1024'e sabitlenmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Adsl'de maksimum 1 mbps upload diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinin tamamı palavra. Bu taşeronlar üç kuruş prim uğruna çocuğun bile inanmayacağı yalanları söyleyebiliyorlar. Tarifeniz 8 mbit ise fazlasını alamazsınız çünkü portunuza o şekilde tanımlanır. Adsl'de alabileceğiniz upload hızı 800 kbit'dir, 1 mbit bile alamazsınız çünkü portta öyle tanımlıdır. 8 mbit akn sonrası 3'e düşer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.