Bildirim
Superonline abonesi olmayı düşünüyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Spotçudan mal mı alıyorsun pazarlık olsun? Siz migrostan alışveriş yaparken kasada şu kadara olsa olmaz mı diyebiliyor musunuz?
55 tl 24 ay ona verene kadar 60 tl türk.net 150gb akk var hem taahhütsüz hem heryöne 1000 dk ev telefonundan görüşme veriyor. -
55 iyi fiyat 60 ödüyorum ben aynı pakete.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Altyapı zayıf diyorsun emin ol 8 mbit bile gelmeyecektir. Adsl konusunda kimse Superonline onermiyor, ben de onermiyorum. Bağlantın da sürekli kopacak. Yine de sen bilirsin ama adsl konusunda uzak dur derim bu firmadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce ttnet kullanıldım. Ttnette pazarlık yapa yapa normal fiyattan 10 tl indirim yapmıştım.
Pazarlık yok. Tavsiye ederim SOL
Ön başvuruda bulundum ama ıslak imzayı henüz atmadım. Sizin bu yorumunuzdan sonra baya bir tereddüte kaldım.
Alt yapı ttnet şartlarında 16Mbit verecek durumda ise rahat 8 alırsınız. Ama eğer 8 Mbit sorunlu geliyorsa aklınızda bulunsun telekomun dayatmalarına engellemelerine boyun eğen bir firma Superonline olan portu bile yok derler.
quote:
Orijinalden alıntı: messevim
Daha önce ttnet kullanıldım. Ttnette pazarlık yapa yapa normal fiyattan 10 tl indirim yapmıştım.
ttnet profesyonellikten çok uzak şekilde yönetildiğinden dolayı, iptal edicem diyenlere yüklü indirim yapabiliyorlar.
birisi aynı paketi 50 tl ye kullanırken yeni hat alana 90 tl den döşüyorlar mesela.
ilk kez abone olacak birine fiyat indirimi yapmaları ilginç. mahalle bakkalı gibi olmuş ttnet =) -
Benim yorumum tatmin etmediyse ekşi'deki yorumlari da okuyabilirsiniz. Ben en başta fiber kullanıyordum adres değişimi dolayısıyla bana ayni fiyatta yani 59 liraya 8 mbit adsl verdiler. İlk başlarda kesilmeler oluyordu aradım hat kaldırmıyor 6 mbit vericez dediler, tamam olsun dedim.
Son 1 haftadır internet sürekli kesiliyordu gün icerisinde 40-50 defa kesiliyordu sürekli müşteri hizmetlerini aradım. Ariza kaydi açtılar 2 gün sonra mesaj geldi sorununuz cozulmustur diye bir baktım hızı 1 mbit yapmışlar. Tabii kesilmeler hala devam ediyor. Birkaç defa daha aradım müşteri hizmetlerini hep aynı tatava elektrikçi çağırın bina içi tesisatı kontrol ettirin diyor. Bunu yapmak benim işim mi sizin işiniz mi.
Ha bu arada arıza olduğu zaman da Superonline ekipleri gelmiyor, Turk Telekom ekipleri geliyor. Tabii onlar da müşterisi olmadığınız için hizmet vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu konuda suçun büyük kismi belki de TT'ye ait olabilir ama SoL müşteriyi memnun etmek için gerekeni yapmıyor maalesef.
Bu yazdıklarım adsl için geçerlidir, fiber olan yerlerde genellikle sorun yok. Ben bu sorunları yaşadım diye herkesin yaşayacak hali yok, ama büyük bir çoğunluk sorun yaşıyor bu konuda. Ekşi'deki rezalet basliklarina da bir göz atin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arayıp sorduğumda, alt yapınız 19 megabiti destekliyor. Biz size 8 megabite kadar hız vereceğiz dediler. Köyde yaşıyorum sayılır. Port sıkıntısı yok. Zaten eve kadar Telekom kablosu var. İnşallah sorun yaşamam
Peki daha sonra ne yaptınız? Taahhüt sürenizimi beklediniz yoksa bir düzeltme yaptılarmı? Aslında riskli olsada Superonline yi denemek istiyorum.
Türknet kullanmayı düşünmediniz mi hiç ?
Elektrikçi cagiricaz mecburen ama taahhüt dolar dolmaz iptal ettiricem. Dediğim gibi ben sorun yaşadım diye siz de yaşayacak değilsiniz ama olası sorunlarda Superonline'in müşteriyi memnun etmeyi amaclamadigi, taahhüte güvendiği ortada. Benim çıkardığım ders taahhutlu anlaşma yapılmaz bunlarla. Biraz daha fazla verip taahhutsuz yapmak lazım.
Umarım sorununuz en kısa sürede düzelir, bende böyle bir sorun yaşamam inşallah..
Düşündüm. Düne kadar sıcak konular içerisindeydi. Oradaki son yorumlara baktım 10 kişiden 7si memnun değildi. O yüzden uzak durdum.
TT alt yapıya müdahale ettirmiyor + sabote ediyor sonuç değişmez... -
hocam süperonline dsl bırakıyor artıkhttps://forum.donanimhaber.com/m_122037902/tm.htm -
hocam bana akk'sız 8Mbps 24 ay 81 tl dediler -
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
hocam bana akk'sız 8Mbps 24 ay 81 tl dediler
8 değilde 16 olsa, 81 yerine 90 filan olsa iyi olcakta.
ha 3 ha 8 benim gözümde çok değişen birşey yok.
akk sonrasıda sözde 4.5 - 5 mbit olcaktı.
8mbit akk sıza 24 ay yatırım yapmak akıl karı değil.
Benzer içerikler
- superonline modem değiştirme
- geniş banda erişemezsiniz
- türk telekom fiber kablo koptu
- superonline wifi 6 modem
- goodbyedpi superonline
- telsiz kullanım ücreti 2025
- zyxel modem kurulumu
- statik ip
- internetim çok yavaş
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X