Şimdi Ara

Superonline a geçtim sonuç -.- [SSli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan ttnete kurban oluyorum yeminle Zaten turkcellden böyle birşey bekliyordum... Ama millet çok hızlı dediği için geçiyim dedim Yavaş olmasını geçtim yaklaşık 15 dk da 1 bağlantı gidip geliyor

Edit = Ben turkcelle bulaşmayın diyorum başka birşey demiyorum zaten tiksiniyodum adamlardan şimdi iyice cıvıdım... Millet güzel dediği içi gittim yaptırdım yaptırmaz olaydım Değil 10mbps isterlerse bedavaya 1000mbps versinler ölürümde dinlemem onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wax Neotic -- 5 Ekim 2011; 17:50:58 >

• 2mb/s için üşenmedin kalktın süperonlineye mi geçtin
  • superonline'a geçtinde, fiberemi geçtin yoksa dsl'e mi? zira bence dsl'e geçmişsin. dsl'de de zaten telekom altyapısını kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

2mb/s için üşenmedin kalktın süperonlineye mi geçtin

süperonlineye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

superonline'a geçtinde, fiberemi geçtin yoksa dsl'e mi? zira bence dsl'e geçmişsin. dsl'de de zaten telekom altyapısını kullanıyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

2mb/s için üşenmedin kalktın süperonlineye mi geçtin

süperonlineye

arkadaş yazıldığı gibi okuyor

• bence modemi kaldır at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

superonline'a geçtinde, fiberemi geçtin yoksa dsl'e mi? zira bence dsl'e geçmişsin. dsl'de de zaten telekom altyapısını kullanıyor.

Fibere
  • adana yazıyor orda belki şehrinde altyapı gelişmemiştir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Fibere

Dostum bu hiç fiber gibi durmuyor fiberde 50 ms ping i yurtdışı serverlarda alırsın en fazla. Sazan.avi gibi geldi veya seni keklemişler

Zire ben superonline fiber kullanıyorum hızım hiç 1 mbite düşmedi hep bu hızda sabit;

• quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

adana yazıyor orda belki şehrinde altyapı gelişmemiştir?

diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
  • sana şunu söyleyeyim. eğer telefonla arayıp ben superonline'a geçtim diyip, tamam beyefendi deyip 5 dk da geçirdilerse hayırlı olsun dsl'e geçmişsin.

fiber için evine ayrıca hat döşenip, özel bir modem koyulması gerekiyor.

ttnet'te kullandığın modemi şimdi superonline'da kullanıyorsan fibere geçmemişsin.
  • Hala 2 mb kullanan mı var
  • Bence bu superonline değil. Direk telefondan, adı superonline, dsl geçiş yapmışsın. Geçmiş olsun.
  • Fibere geçtin ve eve gelip bağlantıyı yapar yapmaz bu testi yaptıysan normal..Yarım saat içinde hız gerçek değerine ulaşır..Ha fiberse ve hep böyleyse arayın müşteri hizmetlerini kontrol etsinler..
  • Bende 16 mbps so geçicektim dsl kafam karıştı şimdi
  • quote:

sana şunu söyleyeyim. eğer telefonla arayıp ben superonline'a geçtim diyip, tamam beyefendi deyip 5 dk da geçirdilerse hayırlı olsun dsl'e geçmişsin.

ttnet'te kullandığın modemi şimdi superonline'da kullanıyorsan fibere geçmemişsin.

Ayrı modem verdiler... Modemde modem olsa lan airties Ayrıca hatda döşendi...
  • Sinyal zayıflığı.Ara SuperOnline'ı halletsinler.
  • quote:

quote:

sana şunu söyleyeyim. eğer telefonla arayıp ben superonline'a geçtim diyip, tamam beyefendi deyip 5 dk da geçirdilerse hayırlı olsun dsl'e geçmişsin.

Superonline, fiber internet için Tilgin yada pirelli marka router verir. Dsl abonelerine airties veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

quote:

Superonline, fiber internet için Tilgin yada pirelli marka router verir. Dsl abonelerine airties veriyor.

+1. Arkadasim uzgunum ama dsl baglatmissin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.