Bildirim
Süperonline 20mbit sınırsızın upload kotası kaç gb ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
5gb olabilir genelde 5 katı diyorlar ama upload gecerse sadece upload hızın düşer -
Arkadaşın süperonline 10mbit download 50 upload 10gb kotalı yazıyor internette. Benim download onun 2 katı olduğuna göre uploadın da öyle olması gerekmez mi ? -
100 gb oldugunu düsünüyorum. -
'''... upload hızının 10 katı kadar GB upload yaparak Adil Kullanım Koşulu uygulamasına tabi olmadan hizmetlerimizden yararlanabilmektedir. Ay içerisinde download ya da upload kotalarına takılan abonelerin download hızı ay sonuna kadar 1 Mbps'ye; upload hızı ise 256 Kbps ye düşürülür.''' -
uploadında mı kotası var -
download x5
upload x10
seninki 20 gb ise download 100 upload 200gb -
quote:
Orijinalden alıntı: utkuumur
5gb olabilir genelde 5 katı diyorlar ama upload gecerse sadece upload hızın düşer
Hayır download da düşer uygulama başlayınca. -
25 gb olabilir veya 50
fakat ben bu ay 650 gb download yaptım. kotanızı %100 yaptınız diye sms gelmesine rağmen çok şükür hız düşmedi -
Upload kotası upload 5 mbps olduğuna göre 50 gb
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X