Şimdi Ara

Superonline 10 MBit'e geçiyorum ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 MBit TTNet var şu an, 10 MBit superonline için geldiler şimdi kapıdan görüştük eğer sorun çıkmazsa haziranda geçiyoruz.
    Gerçi 50 GB'dan sonra düşüyor ama, ne diyorsunuz iyi mi yaptım ?

• ttnet kotan ne kadar geliyordu?
  • 50 gb azmış ama
  • Adil kullanım koşulunda belirtilen sınırları 1,5 hafta önce geçtim hala birşey olmadı
  • 10mbit sınırsızın fiyatı ne kadar ? 50GB neki o hızla 1 günde çok rahat indirirsin.. Ben ttnet 8 mbitle 1 günde 55gblık kemal sunalın film paketini indirmiştim.
  • Çoktan aşmışımdır dir düşme yok
  • 50 GB benim için baya az aslında ama sıkıcam dişimi artık, millet 4GB'a katlanıyo 50'ye katlanabilirim heralde. İşte aylık miktarlarım;
    20 GB tasarruf yapmam gerekicek, gereksiz indirdiğim şeylere bakılırsa bu benim için kolay.
     Superonline 10 MBit'e geçiyorum ne dersiniz?

Zaten indirmelerde 200-300 KB kısıtlama koyarım, benim için indirirken kaç gün geçtiği önemli değil, önemli olan şeylerde 10 mbit abanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosyal Mario -- 21 Mayıs 2010; 20:41:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 Mbps TT mi Kablonet mi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geç birader.çok uygun bence.
    ttnet
    8 mbit 15 gb kota

superonline

10 mbit 50 gb kota.
  • kaç tl acaba aylık söyleyebilir misin ? uygunsa ben de geçicem. bizim evin buralara kaldırımın altına superonline internet hattı döşedi ama daha online değilmiş ama online olacakmış.. fiyatı uygunsa geçeyim. gürül gürül internet afişleri felan var adanada.
  • 50 GB geçince 512'ye düşen yani kotasız(!) 49 lira.
    Bir de direk sınırsız var 10 mbit o da 99 lira.
    İlk 2 ay 9.99 kampanyaları varmış bir de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.