OO hmm bakalım başlayalım indirmeye. birkaç bölüm tutarsa devam. heroes a benziyor sanırım.
uzaktan yakından alakası yok heros da doğa üstü yetenekleri olan insanlar var burda ise doğa üstü yaratıklar hemen başla downloada 720p veya 1080p izlersen daha fazla zevk alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: klavye_414
OO hmm bakalım başlayalım indirmeye. birkaç bölüm tutarsa devam. heroes a benziyor sanırım.
Heroes mu? alakası yok. Supernatural can dır kandır
Ilk sezon fazla amator,ama devaminda her yil citayi cok yukseltiyor. Dogaustu mistik olaylari seviorsan mutlaka goz at.
Supernatural
Komedi, aksiyon, macera, güzel hatunlar, paranormal olaylar ve suçu en iyi işleyen dizidir.
konusunda bu kadar da olmaz denen şeyler oluyorsa pek beğenmiyorum. bir kaç bölüm izlemekte fayda var.. teşekkürler
sürükleyici dizi arıyosan LOST derdim ama, sonunu iğrenç bitirdikleri için seninde aynı şeyi yaşamanı istemiyorum.
lost prison break izledim.
Sürüklüyicidir tavsiye ederim
beni sarmadı pek nedense tavsiyem dexter ve chuck
quote:
Orijinalden alıntı: InTeRTEcH
beni sarmadı pek nedense tavsiyem dexter ve chuck
kesin korktun
Supernatural candır.
quote:
Orijinalden alıntı: Chaqi
quote:
Orijinalden alıntı: Dönüşüm
sayılır ama biryerden sonra sıkıyor hep aynı olaylar. Spartacus: Blood and Sand Chuck Dexter Prison Break
Bunları dene daha sürükleyicidir.
4 ve 5 in neresi aynı olay ?
Hocam 4 ve 5 i izlemedim ama ilk 2 sezon hep aynı olaylar işleniyor ben sıkılmıştım o yüzden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme