Şimdi Ara

Supernatural | 23 Şubat 2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ,

Warner Bros 2011 Ocak'da Supernatural'ın Animesini yayınlayacağını bildirdi. Yapımcı firma bir çok ünlü yapıma imza atmış olan MADHOUSE olacak. İlk sezon 22 bölüm olacak ve ilk iki sezon bölümlerini, yeniden yapılandırılmış bölümleri ve yeni eklenecek bölümlerden oluşacak.

Yuya Uchida (Soul Eater'den Dr. Franken Stein, Naruto Shippuuden'den Rinji) Sam'i seslendirecek. Dean'i ise Hiroki Touchi (Trinity Blood'dan Abel Nightroad, Bokurano'dan Kokkpelli) seslendirecek.

Anime, TV serisinin en iyi bölümlerinin yeniden yapımı olmakla kalmayıp orijinal seride yer almamış sahneler, bölümleri de kapsayacak. Ki bu bölümler; Winchester Kardeşlerin çocukluğu, animeye özgü düşmanlar ve TV serisinin yan karakterleri üzerine kurulu hikâyeler.

Supernatural 'ın yaratıcısı Eric Kripke de anime projesinin başındaki isimlerden biri olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 10 Ocak 2011; 20:05:05 >

• Cane® teşekkürler dizisinide beyenerek izliyordum eminimki animeside bir o kadar güzel olur.
  • Sam, Dean'e oni-chan diye seslenirse, karizmanın bittiği an olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Sam, Dean'e oni-chan diye seslenirse, karizmanın bittiği an olur

katılıyorum...
  • Supernatural konusunda da geyiğini yapmıştık bunun.Dean'in kıssoo diye bağırdığını düşünsenize bir
  • Anime izlemediğimden olsa gerek dediklerinizden hiçbir şey anlamadım yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Supernatural konusunda da geyiğini yapmıştık bunun.Dean'in kıssoo diye bağırdığını düşünsenize bir

muahahah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mayıs 2011 vs Ağustos 2018
    7 yıl önce açıldı
    Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~
    14 yıl önce açıldı
    14 Şubat
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Obaareeyyy harika bi haber bu !
  • Hiç anime izlemedik bakalım hadi hayırlısı bununla başlayacaz artık
  • Aniki diyecektir
  • dizisini de izliyorum umarım animesi de güzel olur
  • Ya çok güzel bir proje olur yada tam tersi rezalet bir şey çıkar diye düşünüyorum.
  • Daha dizisine bakamadan animesi çıktı başıma bir de iyi mi hafıza doluyo zaten elim ayağım bağlanacak iyice
  • hem 6. sezonu hem bunu aynı andamı çıkarıcaklar yani?
  • Kısa bir süre önce de Marvell'in de çeşitli süper kahramanları anime olarak sunacağı haberi yayınlanmıştı. Bu ve bu tür girişimleri Hollywood'un (ya da Amerikan kültür endüstrisinin) Japon pazarına giriş yapabilmek için attığı ön adımlar olarak görüyorum. Bu tür girişimler Japonya dışı animeseverelerin hoşuna gidebilir ama şahsen Japonya'da pek işe yarayacağını düşünmüyorum.
  • Supernatural dizisi genelde bütçe olarak fazla masraftan kaçıyordu, dolayısıyla bazı yerlerde efektler, mekanlar olmuyordu.

Anime olunca aklıma gelen şimdi adamlar cehennemi iblisleri vs vs bir çok şey çizebilir, güzel haber yani gibi...

Tabi alıştığımız Dean seslendirmesi vs olmayacak dili biraz garip gelebilir ama bakıp görelim neler olacak...
  • Güzel olur umarım.
  • dizisi hiç sarmamıştı animesinden de pek umutlu değilim ama seslendirenler gayet iyi
  • Normal isimlerini kullansınlarda yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

dizisi hiç sarmamıştı animesinden de pek umutlu değilim ama seslendirenler gayet iyi

Sanırım ilk 2 sezonu izleyip bıraktın.5 sezonu da izleyen adam böyle konuşmaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.