Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (758. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.646
Cevap
68
Favori
608.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bölüm bir iki yer hariç kötüydü kimsenin dikkatini çekmedi mi mantık hataları?

1. Frankensteinlardan gidebilirdi aslında bir süre dizi ilk Frankenstein yaşıyor olsa hala falan gerçi tüm yaratıkların anasını alelade bir bölümde öldürdüler bu dizide.

2. harflerin adamlarının sığınağına anahtar olmadan kimse giremiyordu abbadon bile giremedi bu adam tekme attı girdi içeri artı adam toplayıp gideceğim diyor 2 kişi bir de velet gidiyorlar

3.castiel en güçlü melek şu an dean dayak delisi yaptı mühür güçlü ancak bıçak ondayken daha güçlü castiel hiçbir gücünü kullanmadı.crowley bile en güçlü halinde castielden korkuyor ha dean bu kadar güçlüyse kafasına poşet geçirip nasıl bayıltıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 19 Mayıs 2015; 22:19:05 >

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

bölüm bir iki yer hariç kötüydü kimsenin dikkatini çekmedi mi mantık hataları?

1. Frankensteinlardan gidebilirdi aslında bir süre dizi ilk Frankenstein yaşıyor olsa hala falan gerçi tüm yaratıkların anasını alelade bir bölümde öldürdüler bu dizide.

2. harflerin adamlarının sığınağına anahtar olmadan kimse giremiyordu abbadon bile giremedi bu adam tekme attı girdi içeri artı adam toplayıp gideceğim diyor 2 kişi bir de velet gidiyorlar

3.castiel en güçlü melek şu an dean dayak delisi yaptı mühür güçlü ancak bıçak ondayken daha güçlü castiel hiçbir gücünü kullanmadı.crowley bile en güçlü halinde castielden korkuyor ha dean bu kadar güçlüyse kafasına poşet geçirip nasıl bayıltıyorlar

Mantık hatası demişsin, 1. soruda kendi isteğini dile gitirmişsin, haftaya son zaten geçiş hikayesiydi ve bitirdiler doğal olarak.

2. İnsanların girebilmesi normal. Abadın girememesi şeytan olmasından kaynaklı büyüyle vs korunuyor şeytan kapanı misali. Dean ellerindeydi adamlar nerden bilsin dean'in psikopat çıkacağını hazırlıksız gittiler, çocuğu alışsın diye götürdüler bok yoluna gitti. :D

3. Castiel güclü halindeyken bile mührün sahibine dokunamamış ki(Hatta adam tınlamamıştı dahi) buda normal bir durum. :D Mührün olayı şu Castiel sana karşı büyüsel güç kullanıyor | insanlar seni bayıltıyor tarzında ki, zaten dean mühre teslim etmiyo tamamen kendini. Diğer taraftan feyke yatar gibi bi hali var hani. :D Adam 3-4 tane dalağı olan 15-20 kişiyi indiriyorsa aynı hesap.

Sonuç olarak bir bilim kurguda bu denli mantık hatası aramak, zevkinden eder üstüne 10 sezondur izliyorsan bunu düşünmelisin artık.

1. Frankeinstein dediğin 2 dalaklı,3böbrekli insanlardanmı bahsediyorsun? eğer onlarsa hızlı bir ölüm oldu onlar için fakat Dean rayından çıkmıştı mühür olduktan sonra önünde kimse duramaz Crowleyde hatta şeytan olduktan sonra ondan tırsmıştı. Yani bir nevi Deanin bir ruhu yok gibi mühür olunca korkusuz oluyor eskiden Samin ruhunun olmayışı gibi.

2. İnsanlar girebiliyor oraya abaddon şeytan olduğu için girememişti.

3.Castiel orda saldırmadı aslında öldürmek için imkanı bile vardı fakat öldürse şeytan olarak geri dönücekti bu sefer tamamen kaybetmiş olucaklardı. Birde melekler artık düşmüş olduğu için eskisi gibi güçlü değiller Castielde sanırım bundan nasibini alıyor. Fakat Castieli çok pasif yaptılar dizide.

• hatırlayalım insan doğa üstü yaratık fark etmiyor oraya anahtarsız girilemiyor(ya da biri sizi içeri almadan). hele tekmeyle hiç girilmez

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

hatırlayalım insan doğa üstü yaratık fark etmiyor oraya anahtarsız girilemiyor(ya da biri sizi içeri almadan). hele tekmeyle hiç girilmez

Bombaydı yalnız o.

Sizce devam etmeli miyim?Hala aynı iğrençlikte mi devam ediyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Arkadaşlar Crowler in annesi ortaya çıktığından beri diziyi izlemiyorum.

Sizce devam etmeli miyim?Hala aynı iğrençlikte mi devam ediyor?

Yine dizide. Ama eskisi kadar baskın bir şekilde değil. Kaldığın yerden rahatlıkla devam edebilirsin.
  • Önceden sabırsızlık beklediğim, çıktığının saniyesi izlemeye başladığım diziydi.Fakat 10. sezon pek sarmadı açıkçası.Umarım 11. sezon final yaparlar yoksa reytingleri bayağı düşecek gibi görünüyor.

Herkes Haddini Bilecek !
  • 6. Sezon 15. Bölümü izledimde bu bölümde gerçek hayatlarını çekmişler.Dizideki Ruby karakteri Sam in eşi olarak gösterildi gerçekten öyle mi?Bir de Jensen ile Samin konuşmadıkları küs gibi olduklarından bahsediyorlar onu da anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

carry on wayward son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Mayıs 2015; 12:25:57 >

• Kıyametmi kopuyor gelecek sezon sonu iyiydide harbi castiel nasıl melek büyünün şeytana ve meleğe etki etmemesi lazım normalde.
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311

• ölümü öldürmek nedir? ölüm ölemez ki zaten yok olması lazım ki o saçma sapan aletle de onu yapamazlar. 11. sezon tekrar görüceğimize eminim

Abi ölümü öldürdü sahnesinde kahkaha attım resmen. Ve o sahnede normalde ne yapıcaktı onu anlamadım.
    Mührü sam'e mi geçirmesini bekliyordum öldürücek gibiydi sanki, adak mı yapıyor napıyodu kavrayamadım tam.

Tanrının bile dehşet şekilde önlem alıp başmeleğe amenet ettiği bir mühür var. Lucifer geri de geliyor olabilir? Sezon sonuda üvey kardeşlerini kurtarırlar tam olur.

• Sonda kıyamet mi kopuyor noluyor ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

tadic on fire! &#128293;
  • Efsane son

Lucifer reyiz geliyor :D

Psn ID : Komple10

[c

• az öznce bölümü bitirdim altyazılı mühürü çıkardılar mühür çıkınca içinde tanrının hapsettiği bütün kötülükler serbest kaldı yeni sezonda bu süper kötülerle geçecek gibi

• Bence karanlık dedikleri lucifer değil.

Orijinalden alıntı: SnaipCorder

Bence karanlık dedikleri lucifer değil.

lucifer dahil tüm kötülükler bence yoğun bi sezon olacak gibi :D

Psn ID : Komple10

[c

• lucifer niye gelsin ki, zaten karanlığı hapseden kişilerden biri. karanlığın içinde olması saçma olur. ölümü öldürmek nedir ya finalde karanlığın içinde kaldılar bir etkisi oluyor mu ki acaba? crowley yine eskisi gibiydi, geçen hafta kırmızı gözler falan görünce başka bir şey bekliyordum. şu süperdi ya

"A long, long time ago, there once lived an evil bitch sorry, witch"
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.