Şimdi Ara

Superman vs Avengers (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Base Superman'in evrensel ya da nigh-evrensel ataklardan sağ çıkmışlığı var (Buna Big Bang'de dahil) tabi bu ortalaması değil üst noktası ama var.

Öte yandan Thanos galaksi buster bile değil (hazırlık, özel bir silah ya da güç artırıcı olmadan)

Galaksi ya da Çoklu-Galaksi Buster olup olmadığı bile bir ton konuda tartışılan Odin'den her seferinde dayak yemiş birisi Thanos.Çok net bir şekilde Thanos

Skyfather > Thanos >> Herald

bu şekilde iki seviyesinin arasında. Nitekim Superman ayarında birinin içinden geçmesi ya da kolayca kafasını ezmesi pek olası değil. Olsaydı Darkseid yapardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochi

bak direk alıntlıyorum senden
    quote:

Klasik comics cahili ya da sevdiği karakter Superman'e kaybediyor diye ağlayan kişi ağlaması.
    burda ofansif dil var ve sevdiği karakter superman'e kaybediyor diye ağlayan kişi demişsin. Başlık ne ? superman vs avengers yazsa da millet thor vs superman'e çevirdi fight'ı hatta şimdi superman vs thanos oldu saptınız konudan. Thor'dan bahsetmiş oluyorsun yani
    Yani sertlik var ve beni direk thor'un kaybetmesine dayanamayan ağlak bir fanboy yaptın. Bu çıkarımları nasıl yaptın merak ettim bende. seriler için sağol okurum tabii ki. Subjektif olduğunu sanmıyorum düşüncelerimin.Karakterin zayıf noktaları falan bile kalmadı milyar milyon yıl yattı güneşte çıktı vs adamın yapamadığı şey yok. Fasülye işte benim düşüncem bu. bildiğin torpilli oğlan. Aynı sasuke
    "subjektif olduğunu sanmıyorum düşüncelerimin"
    " Fasulye işte bu benim düşüncem bu. bildiğin torpil oğlan"

Kendi kendini hallediyorsun hocam zaten bana gerek yok. Bu saatten sonra koca adama subjektifliği öğretecek değilim. İyi günler.

• Hadeyan kullanıcısına yanıt
    ss > süperman. thanos fiziksel gücüyle ss'i alıyor yani süpermanin kafasını çok rahat ezebilir
    base süperman sağ çıkması evrensel yada nigh-evrensel olduğunu kanıtlamaz
    ds süpermanin kafasını ezebilir zaten ama çizerler bunun vahşice olup yada fanların tepki göstereceği için çizmemişlerdir büyük olasılıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeyan

Her süper hızlı karakter bunları yapabiliyor diye bir şey yok dostum.
    O kadar hızli olan her karakter mantiken bunları yapması lazım superman bunlari hız ozelligi sayesinde yapiyor kendisinin bir ozelligi degil ayni seyleri flashda hizi sayesinde yapiyor thor da superman kadar hizli bir karakter olursa ondan daha guclu olur ve hizi ile yapabildigi herseyi yapar superman maddelerin icinden gecme ve gorunmezlik gibi seyleri hızı sayesinde
    Yapiyor daha neyi anlamiyorsunuz bir sey işik hizindan hizli hareket ediyorsa gorunmez olur bir sey teoride çok hizli oldugu icin atomlarini çok hizli titreştirirse o cismin atomları icinden gecicegi cismin atomlarini teget gecer ve kesismezler ve icerisinden gecip gider zaman da da çok hizli oldugu icin yolculuk edebilir gidip degistirebilir nokta daha birsey dememe gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 6 Ağustos 2018; 15:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Superman'in Odin ayarında kişilere güzel mücadele vermişliği var.

Kripton Tanrıları, Gog, Darkseid, Highfather, Yuga Khan, Dominus, Onymar Synn vs vs vs

SS > Superman olayı da zaten SS'in madde ve enerji maniplasyonu yeteneklerinden dolayı söylenen bir şey fiziksel olarak üstün SS'den.

Ayrıca Thanos asla tüm gücünü ortaya koyan bir SS dövmedi ki Bloodlust SS, Galactus'un bile korktuğu bir şey.

Ayrıca King Thanos'u finalde kimin dövdüğünü de hatırlatırım.

Nitekim bu işler her zaman A>B>C mantığı ile gitmeyebilir.

Gene içinden geçirtecek ya da kafasını ezecek bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

başka kanıtlarda var

ss > süperman değil mi ? thanosta ss i alıyor yani thanos>>süperman
    yada thanos odinle kapışıyorki süperman odinden tek yer ama thanos güzel mücadele veriyor
    Tek featle Supermanın içinden geçeceği kanısına varıyorsunuz iyi bende sizin taktikle birşey yapıyorum..

Superman Burda SoulFire Darkseid'in içinden geçiyor.. Soulfire Darkseis>=Hotu Thanos

Soulfire Darkseid>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Base Thanos

Bu durumda Superman IG Thanosun bile içinden geçer Base Thanos'u tekler.. Nasıl ama bence çok iyi

Superman vs Avengers

anlaşılan sizde biraz süperman sevdası var. tabi bunda alınacak bir şey yok bendede hulk sevdası vardır

ss thanosa saldırırken fiziksel gücüyle saldırmıyor tüm gücüyle saldırıyor ama thanos fiziksel gücüyle yere seriyor.thanosun ss'i fiziksel gücüyle yere serdiği sizin sitenizde de yazıyor zaten.
    bunun yanında tyrantla dövüşüp başa baş gidiyor ve buda sizin sitenizde yazıyor

süperman hangi döneminde odin seviyesi adamlarla dövüşmüş ve güzel bir maç verebilmiş ?

king thanosu base thanos öldürüyor ama nasıl öldürdüğünü bilmiyoruz.biliyorsanız bize açıklayın
  • Mantıken vs diye bir şey yok zira bu hızlar bizim mantık ya da algımızın ötesi zaten ve bu hızlardaki ya da bu hızlara yakın her karakter bunu yapıyor diye bir şey yok.

Superman'in atom ve molekülleri üzerinde çok yoğun bir üstünlüğü var moleküler gerçeklik ve madde manipülasyonlarına karşı bu kadar dirençli olmasının sebeplerinden biri de bu. Ayrıca süper hızını farklı şeyler için kullanmak konseptinin içine zeka ve duyular da giriyor ki bu konuda Thor'un çok çok güçlü olduğunu söyleyemem.

Ayrıca bizim dünyamızın fiziği ile comics dünyasını açıklamaya çalışmak biraz boşa kürek kazmak oluyor. Thor, ışıktan hızlı seyahat edebiliyor, ya da Hyperion ancak neden Superman'in yaptığı her şeyi yapamıyorlar ?

Nitekim bu düzgün bir yaklaşım değil. Bu mantıkla Superman, Thor'un elinden Mjolnir'i alır ve Thor ne yapabiliyorsa aynısını yapar zaten.

• Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    hikaye canon mu ?
    Geçerli bir bilgi sunmama gerek yok herkes biliyor superman'in thanos dengi olmadığını. Galaksi veya evrensel featleri silver age döneminde herhalde?

Bu gidişle superman > marvel universe olacak konu ben daha fazla yorum atmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 6 Ağustos 2018; 15:46:52 >
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    ayrıca nasıl tek featle ? bir sürü şey söyledim bu nasıl tke feat oluyor :D
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    O ataklardan sağ çıkması "dayanıklılık" olarak evet o seviyelerde ya da yakın olduğunu gösterir. Nitekim kanıtlamaz demen garip çünkü kanıtlıyor ne diyebilirim ki ?

Bu mantıkla o zaman bir başkası da Thanos'u ezebilirdi ancak fanların tepkisini çekmemek için yapmadılar ? Bu mantık her karaktere uyarlanabilir buraya bir girersek çıkışı yok. Thanos'Un ezici (zibilyonlarca kat gibi) bir kuvvet üstünlüğü olduğunu kanıtlamadığın sürece bu iddia anlamsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Geçerli bir bilgi sunmama gerek yok herkes biliyor superman'in thanos dengi olmadığını. Galaksi veya evrensel featleri silver age döneminde herhalde?

Bu gidişle superman > marvel universe olacak konu ben daha fazla yorum atmayacağım
    Dayanıklılık bakımından post crisis'dede var ki Thanos en fazla galaktik yada multi galaktik featler gösterdi.. Thanos'un kafasını ezmek için evrensel+ bir fiziksel gücü olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

ayrıca nasıl tek featle ? bir sürü şey söyledim bu nasıl tke feat oluyor :D
    SS'i yere sermek onun fiziksel gücünü evrensel yapmaz ya da güç taşlı thor'u yenmek evrensel bir fiziksel gücünün olduğunu göstermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Ki kendisinin fiziksel gücüde galaksi+ diyebileceğimiz türden değil
    subjektifliğin ne olduğunu biliyorum sağol. Zaten öznel düşüncem olduğunu belirttim. Senin ima ettiğin gibi thor'dan kaynaklı değil bu düşüncelerim demek istedim sadece. Haklısın doğru şekilde anlatamadım kendimi. yaptığın yanlış ithamlara yönelik cevap vermeyip sadece bunu yazman samimiyetini sorgulattı bana :)

önceki mesajımda da yazdım şimdi de yazıyorum başlığın açılma şekli dahil içerisindeki tartışma bile yanlış. Herkes farklı argüman sunuyor şu şunu aldıysa bu bunu alır gibi şeyler yazarak. karakterlerin gücünü koyun karşılıklı sonuçlansın işte thought robot supes yaz bitsin rkt ne yapabilir tr'ye ? odin force falan sökmez ona
  • Superman op diyebilecegimiz bir hero.Hulk hariç hepsini anında öldürür Hulk'ı dövüşerek öldüremese bile gider güneşe atar orada erir gider.Thor kalır geriye Thor ne kadar uğrassada Superman'i yakalaması bile imkansız adam Flash kadar hızlı üstüne okadar güç yani nasil yenecekler Superman'i?Thor diyenlenler fazla fanboy afedersinizde o mjolniri Superman Thor'a monte eder 10 saniyede.Tabi bahsettiğim Superman tamamen merhamet öldürmeme kaygılarından arınmış olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rochi

subjektifliğin ne olduğunu biliyorum sağol. Zaten öznel düşüncem olduğunu belirttim. Senin ima ettiğin gibi thor'dan kaynaklı değil bu düşüncelerim demek istedim sadece. Haklısın doğru şekilde anlatamadım kendimi. yaptığın yanlış ithamlara yönelik cevap vermeyip sadece bunu yazman samimiyetini sorgulattı bana :)

önceki mesajımda da yazdım şimdi de yazıyorum başlığın açılma şekli dahil içerisindeki tartışma bile yanlış. Herkes farklı argüman sunuyor şu şunu aldıysa bu bunu alır gibi şeyler yazarak. karakterlerin gücünü koyun karşılıklı sonuçlansın işte thought robot supes yaz bitsin rkt ne yapabilir tr'ye ? odin force falan sökmez ona
    Biz base formlarını karşılaştırıyoruz hocam :D
    evet thanosunda biri kafasını ezebilirdi mesela thanostan 2 kat güçlü olanlar ezebilir ama vahşet içeren bir görsel içereceğinden yapılmadı

thanos phonixin atağını yiyer banamısın demiyor
    thordan god blast yiyor bir porsiyon daha verdiyor

ss>süperman
    thanos saf fiziksel gücüyle ss'i almıştır
    thanos saf gücüyle tyrantla başa baş gitmiştir
    thanos saf gücüyle adam warlocku güçük bir çaba ile yenmiştir

bunlarda süpermani ceviz niyetine ezeceğini gösteriyor

bu arada süperman hangi dönemde dayanmış o saldırılara resim alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeyan

Mantıken vs diye bir şey yok zira bu hızlar bizim mantık ya da algımızın ötesi zaten ve bu hızlardaki ya da bu hızlara yakın her karakter bunu yapıyor diye bir şey yok.

Superman'in atom ve molekülleri üzerinde çok yoğun bir üstünlüğü var moleküler gerçeklik ve madde manipülasyonlarına karşı bu kadar dirençli olmasının sebeplerinden biri de bu. Ayrıca süper hızını farklı şeyler için kullanmak konseptinin içine zeka ve duyular da giriyor ki bu konuda Thor'un çok çok güçlü olduğunu söyleyemem.

Ayrıca bizim dünyamızın fiziği ile comics dünyasını açıklamaya çalışmak biraz boşa kürek kazmak oluyor. Thor, ışıktan hızlı seyahat edebiliyor, ya da Hyperion ancak neden Superman'in yaptığı her şeyi yapamıyorlar ?

Nitekim bu düzgün bir yaklaşım değil. Bu mantıkla Superman, Thor'un elinden Mjolnir'i alır ve Thor ne yapabiliyorsa aynısını yapar zaten.
    Çekici kaldirabiliyorsa yapar neden olmasın

Eee kendin diyorsun zaten thor ışıktan hızli hareket ediyor demek ki algiları felan yerinde superman in hizini (superspeed) ozelligini al thora koy oda yapar bunları zor bisey degil sadece hızlanıcak

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.