Şimdi Ara

Superman vs Avengers (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeka featlerini at karşılaştıralım kıyaslayalım bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superman fiziksel güç olarak Thanos 'dan çok daha üstündür. Bu sonuca nereden vardığımı soracak olursanız;

Superman vs Avengers

Üstelik bu kare new52 dönemine ait . Superman 5 gün boyunca hiç gün ışığı görmeden Dünya 'nın ağırlığını taşıyor. Ötesi var mı?

Edit: Buna rağmen Superman Thanos 'u yenebilir mi diye soracak olursanız, duruma göre değişmekle birlikte Thanos 'un kazanacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyJ -- 9 Ağustos 2018; 0:0:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Evet Superman büyük ihtimalle daha güçlü çünkü daha çok feati var.. Evrensel silahı kırdı diyosun.

Hee doğru bu Adamın evrensel fiziksel kuvveti var ama galaktik odin tarafından dalga geçiliyor.. He pardon odin tüm çoklu evreni yaratmış o yüzden dalga geçebiliyor özür dilerim.. Tek kelimeyle velet.

Alıntıları Göster
    Sabah dedigim seyi yine yaptin diyorum ki sana her karakterin çok guçlu oldugu anlarda vardır yerden yere vuruldugu da superman güçsüz bir karakterden dayak yedi diye ben onu söyleyip hep supermani mi kucuk goriyim senin yaptigin tam da bu oluyor

Odinin cok buyuk büyü gücune sahip oldugunu da herkestenn iyi biliyorsun ayrıca odin in gelecegi on gorme gibi badass bir özelligi de var Odin in marvelde ezici bir hiyararşisi vardır en azından skyfather arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyJ

Superman fiziksel güç olarak Thanos 'dan çok daha üstündür. Bu sonuca nereden vardığımı soracak olursanız;

Üstelik bu kare new52 dönemine ait . Superman 5 gün boyunca hiç gün ışığı görmeden Dünya 'nın ağırlığını taşıyor. Ötesi var mı?

Edit: Buna rağmen Superman Thanos 'u yenebilir mi diye soracak olursanız, duruma göre değişmekle birlikte Thanos 'un kazanacağını düşünüyorum.
    Bide genç burda.. Şimdi gelip Manos mesesi mek mumrukta mayılttı diyen çıkacak fakat ben bunu dediğim için demeyecekler :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Sabah dedigim seyi yine yaptin diyorum ki sana her karakterin çok guçlu oldugu anlarda vardır yerden yere vuruldugu da superman güçsüz bir karakterden dayak yedi diye ben onu söyleyip hep supermani mi kucuk goriyim senin yaptigin tam da bu oluyor

Odinin cok buyuk büyü gücune sahip oldugunu da herkestenn iyi biliyorsun ayrıca odin in gelecegi on gorme gibi badass bir özelligi de var Odin in marvelde ezici bir hiyararşisi vardır en azından skyfather arasında.

Alıntıları Göster
    Hocam pardonda bu kadarda dengesizlik olmaz.. İstikrarlı olarak (yani genel olarak) thanos hiç evrensel olmadı galaxy level civarındaydı her zaman..

• Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    İnsanüstü Zeka: Thanos’u pek iyi tanımamış yada popülaritesi ile az biraz tanımış olan kişiler tarafından pek bilinmese de aslında Thanos’un en tehlikeli yeteneği zehir gibi olan üstün zekasıdır. Thanos kendisini iki amaca adamıştır bunlardan ilki bilinç ve akıl seviyesini arttırmak diğeri de evrendeki tüm yaşamın yok olmasıdır. Thanos, gelişmiş bilimin bilinen tüm alanlarında ileri bir deha olarak kabul edilir. Modern dünya ilminin standartlarının oldukça ilerisindedir. Ayrıca ruh taşının koruyucusu olan Champion of the Universe ile yaptığı mücadelede dövüş zekasını da kanıtlamıştır. Dövüşürken 2 adım ilerisini düşünüp, beklenmedik durumlara nasıl adapte olduğunu ve düşmanın hareketlerini psikolojik olarak nasıl yönlendirdiğini göstermiştir. Thanos kendisiyle karşılaştırıldığında Bruce Banner’ın aklının sadece insan standartları için etkileyici olabileceğini söylemiştir. Kendisi için kozmik dünyaların Batman’i diyebiliriz.

Kahraman baykustan alıntıdir.

Kendisinin her turlu bilim dalinda modern bilimin cok otelerinde deha oldugu belirtilmiştir zaten ig yi toplamak ve hotu ya ulaşmasından bellidir zeka seviyesi ayrıca hikayesinde daha çok küçuk yaslarda iken bile tum etenallerden bak insanlardan degil cok gelismis uzaylı irkinda en ustun zekaya sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 9 Ağustos 2018; 0:26:24 >

• Odin superman vs sinde odin kazanir filmde de odin ogluna benden de guclusun diyordu yani tek basina thor supermani tokat manyagi yapar konu kapanabilir

• quote:

İnsanüstü Zeka: Thanos’u pek iyi tanımamış yada popülaritesi ile az biraz tanımış olan kişiler tarafından pek bilinmese de aslında Thanos’un en tehlikeli yeteneği zehir gibi olan üstün zekasıdır. Thanos kendisini iki amaca adamıştır bunlardan ilki bilinç ve akıl seviyesini arttırmak diğeri de evrendeki tüm yaşamın yok olmasıdır. Thanos, gelişmiş bilimin bilinen tüm alanlarında ileri bir deha olarak kabul edilir. Modern dünya ilminin standartlarının oldukça ilerisindedir. Ayrıca ruh taşının koruyucusu olan Champion of the Universe ile yaptığı mücadelede dövüş zekasını da kanıtlamıştır. Dövüşürken 2 adım ilerisini düşünüp, beklenmedik durumlara nasıl adapte olduğunu ve düşmanın hareketlerini psikolojik olarak nasıl yönlendirdiğini göstermiştir. Thanos kendisiyle karşılaştırıldığında Bruce Banner’ın aklının sadece insan standartları için etkileyici olabileceğini söylemiştir. Kendisi için kozmik dünyaların Batman’i diyebiliriz.

Kahraman baykustan alıntıdir.

Kendisinin her turlu bilim dalinda modern bilimin cok otelerinde deha oldugu belirtilmiştir zaten ig yi toplamak ve hotu ya ulaşmasından bellidir zeka seviyesi ayrıca hikayesinde daha çok küçuk yaslarda iken bile tum etenallerden bak insanlardan degil cok gelismis uzaylı irkinda en ustun zekaya sahip.
    Hocam Thanos üstündür fakat kıyaslayamayız demen için Batman zekasında felan olması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope_Of_World -- 9 Ağustos 2018; 0:12:55 >

• imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Güzel mantık tebrikler bravo good job.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Odin superman vs sinde odin kazanir filmde de odin ogluna benden de guclusun diyordu yani tek basina thor supermani tokat manyagi yapar konu kapanabilir
    Superman aklını alır Thorun

• quote:

Superman fiziksel güç olarak Thanos 'dan çok daha üstündür. Bu sonuca nereden vardığımı soracak olursanız;

Bu mesajı yazdım ama konu amacından saptı. Aslında merak edilen soru Superman ve Avengers karşılaşmasını kim kazanır?

Superman pek zorlanmadan Avengers ı yok eder .

• quote:

Bu mesajı yazdım ama konu amacından saptı. Aslında merak edilen soru Superman ve Avengers karşılaşmasını kim kazanır?

Superman pek zorlanmadan Avengers ı yok eder .

Alıntıları Göster
    Herkese son bir cevap veriyorum

Gerçek Cevap; Supermanın anlık sinirine bakar

• quote:

Hocam Thanos üstündür fakat kıyaslayamayız demen için Batman zekasında felan olması lazım..

Alıntıları Göster
    Mesela superman bir anda cerrah olacak kadar zekiymiş ama her zaman lex luthor ve batman in tuzaklarına yakalanıcak ve ya ağir tokat yiyecek hallerde aptallık yapabiliyor bu istikrarsızlik ne peki ?

Bak sen boyle yapıyorsun işte ama ben yapmıyacağım sana diyorum ki karakterlerin güçlu olduğu zamanlarda olur yerden yere vurulduğuda yazardan yazara çok degisiyor bu durumlar o yüzden bir karakter madem bu kadar guçlu neden burda bu halde deme o kusura bakma ama çakallığa giriyor işte sana uzun uzun anlattım yukarıda umarim anlamişsindir

• quote:

Mesela superman bir anda cerrah olacak kadar zekiymiş ama her zaman lex luthor ve batman in tuzaklarına yakalanıcak ve ya ağir tokat yiyecek hallerde aptallık yapabiliyor bu istikrarsızlik ne peki ?

Bak sen boyle yapıyorsun işte ama ben yapmıyacağım sana diyorum ki karakterlerin güçlu olduğu zamanlarda olur yerden yere vurulduğuda yazardan yazara çok degisiyor bu durumlar o yüzden bir karakter madem bu kadar guçlu neden burda bu halde deme o kusura bakma ama çakallığa giriyor işte sana uzun uzun anlattım yukarıda umarim anlamişsindir

Alıntıları Göster
    Peki bişey soracam sana

Supermanın zekasını öne çıkarsalar Batman gibi bir karakterin ne anlamı kalacak ?

Ada'm flash kadar hızlı

Shazamdan kuvvetli

Diğer lig üyeleri gibi uçabiliyor

MM gibi gözlerinden Işın çıkartabiliyor..

Batmandan zeki olduğunu gösterseler Batman gibi çok popüler bir kahramanın anlamı kalmayacak..

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet thanos daha zeki ama Superman Batman'dan felan daha zeki

• quote:

Peki bişey soracam sana

Supermanın zekasını öne çıkarsalar Batman gibi bir karakterin ne anlamı kalacak ?

Ada'm flash kadar hızlı

Shazamdan kuvvetli

Diğer lig üyeleri gibi uçabiliyor

MM gibi gözlerinden Işın çıkartabiliyor..

Batmandan zeki olduğunu gösterseler Batman gibi çok popüler bir kahramanın anlamı kalmayacak..

Alıntıları Göster
    O DC nin sorunu kendileri çözsün beni ilgilendirmiyor

• quote:

Evet thanos daha zeki ama Superman Batman'dan felan daha zeki

Alıntıları Göster
    Batman den zeki olsun hadi thanos dediğin adam bruce banner a bile sadece dünya standartlarında etkileyici bir zeka diyor kendisi ise her türlü modern bilimin çok ötesinde ve her dalında ileri derecede deha arada gene uçurumlar var

• KANGAL ALIR HEPSİNİ..

• Seni mi kıracam tamam bruce bannerden de daha geri seviyede olsun

• quote:

KANGAL ALIR HEPSİNİ..
    Katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.