Şimdi Ara

süperlig eriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçen yıla göre tam %40 değer kaybetmiş bir ligten bahsediyor peki neden böyle oldu? UEFA nın mali disiplin(ffp) altında ezdiği ligimiz yerle yeksan olmuş bir halde özellikle son 3-4 yılda bonservis bedelleri 2-3e katlanmış vaziyetteyken bu mali disiplinin neden gelişmekte olan takımlara zincir vurduğunu anlamış değilim.

    Yahu adamlar bir kaleciye(kepa) 80milyon€ bonservis bedeli ödüyor sen bu parayı 3-4 sezon harcayabiliyorsun söyleyin bu vaziyette nasıl yarışalım batı avrupayla ? Eyy uefa sen bırak garibanlarıda şu para aklayan ingilizlerle petrolcülerle uğraş adamlar kaç takım parasını bir oyuncuya sayıyor ve ffp ye takılmadan bu nasıl bir haksızlık ya ? PSG veya M.City kendi kendine mi bu kadroyu oluşturdu sanki para basıp yapmadılar mı niye bunlara bir kısıtlama yokta milyonlarca taraftarı olan Galatasaray,Fenerbahçe gibi klüplere kısıtlama yapıyorsun 40-50milyon€ yıllık ücret sınırı koymuş şaka gibi birde sattığın kadar harcama hakkı...

    Düpedüz Türk takımlarını averaj takımı yapmak istiyorlar.

    2013/14 Sezonunda Galatasarayın kadro değeri AC Milan ve Portoyla eşdeğerdi şimdi ise 1/3 ü kadar :(

    Çeyrek final oynayan ve potansiyeli olan bir takımken şimdi averaj takımına döndük bunun sorumlusu kimler? Beyler ben size söyliyim 40milyon€ yıllık maaş bütçesine sahip olan bir takımdan hiç bir cacık olmaz resmen bizim kalitemizi aşağıya çakmışlar. Neymar'ın yıllık garanti maaşı 45milyon€ gerçekten üzülüyorum adamlar tankla tüfekle savaşırken bizim elimize taş sopa vermişler rekabet etmemizi istiyorlar. Bu böyle yürümez satalım klüplerimizi araplara uydursunlar kitabına psg city nasıl yaptıysa hani onlar çok ffp ye uydular ya bizde uyalım o şekilde ffp ye ancak o şekilde avrupada iddamız olabilir yoksa bu halde takımlarımız 7-8 gol yer devlerden.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.