Merhaba, bugün yolda gayet sakin bir yolculuk ederken birden gaza bastığımda klima hava üflüyor gibi bir ses gelmeye başladı. klimamı çalışlıyor diye, klimayı açıp kapattım, klima açıkken denedim ama bir değişiklik olmadı. işin kötü tarafı aracın çekişi düştü, direk kendini belli ediyor. öne atılma yok, kompresörüm çalışmıyor sanki. nitekim turbo devreye girene dek güc yok arabada (3000-3500 devir civarında). hiçbir arıza göstergesi yanmadı. aracı stop ettim tekrar denedim ama hala gaza bastığımda klima sesi gibi bir ses ve güc kaybı var. bu ses gaza sakin basarken gelmiyor (kompresorü çalıştırmadan sanırım) sizce bu ne arızası, başınıza geldi mi, kompresor çalışıyor olabilir (ses geliyor) ama güç bağlantısı yok sanki. servise götüreceğim yarın sizce masraf ne açıcak başıma? teşekkürler.
aracım 2008 model 1.4 TSI 140 beygir DSG Comfortline
Arkadaşım sorun devir daim pompasında olabilir bir kontrol ettir istersen sonucu bildirirsen sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme