Şimdi Ara

SUPERB-PASSAT-MONDEO KARŞILAŞTIRMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre tercih aşamasında olanların fikir edinmesi açısından yararlı bir karşılaştırma;

https://www.youtube.com/watch?v=NRDM_DbmCG8

SUPERB-PASSAT-MONDEO KARŞILAŞTIRMASI SUPERB-PASSAT-MONDEO KARŞILAŞTIRMASI  SUPERB-PASSAT-MONDEO KARŞILAŞTIRMASI

Ölçüleri;

Uzunluk-Genişlik-Yükseklik

Passat: 4767-1832-1456
    SuperB: 4861-1864-1468
    Mondeo: 4871-1852-1482

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz fiyat vs unsurları göz önünde bulundurarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-25 -- 23 Temmuz 2015; 17:00:15 >

• Japonca olsaydı daha faydalı olacakmış..

Not: paylaşım için tşk, iyi niyetli bir konu en azından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosarrafı -- 17 Temmuz 2015; 20:24:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Japonca olsaydı daha faydalı olacakmış..

Not: paylaşım için tşk, iyi niyetli bir konu en azından...

Evet bende izlerken keşke türkçe olsaydı dedim :)
  • Videodaki araçlara bakarak dış tasarım olarak kesinlikle Mondeo ve Passat daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Videodaki araçlara bakarak dış tasarım olarak kesinlikle Mondeo ve Passat daha güzel.

Ben tam tersi düşünüyorum suberB eşsiz geliyor bana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-25

quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Videodaki araçlara bakarak dış tasarım olarak kesinlikle Mondeo ve Passat daha güzel.

Ben tam tersi düşünüyorum suberB eşsiz geliyor bana :)

Superb'in tasarımı da çok güzel ama janttan mıdır nedir videodaki araçlar içinde en güzel Mondeo görünüyor bence, ikinci olarak passat ön tasarımından ve yere basık oluşundan dolayı. İç tasarım olarak mondeo ve superb kapışır diyorum.
  • Dış tasarım olarak bakarsak Mondeo gerçekten çok çekici ve karizma duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon & VW Golf kıyaslaması
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hirosim_A

Dış tasarım olarak bakarsak Mondeo gerçekten çok çekici ve karizma duruyor.

Yandan görünüşü harbi müthiş arkasını beğenmiyorum sadece şu arkayıda düzeltse daha albenili olacak.
  • Bu üç araç içinde banko tercihim SUPERB olurdu...Fiyat donanım, motor olarak inceleyin...Kasa muhteşem...2000 CC Dizel otomatik tercihim olurdu.... kendim 2014 Avensis elegant extra aldım...Memnunum... Almadan önce malum sitede 6 ay temiz kazasız 2000 cc dizel otomatik SUPERB aradım...Satan yok...Satılıklar kazalı ve kiralık canı çıkmış arabalar..Onlar.işime gelmedi..Sahibinden kazasız satan bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bu üç araç içinde banko tercihim SUPERB olurdu...Fiyat donanım, motor olarak inceleyin...Kasa muhteşem...2000 CC Dizel otomatik tercihim olurdu.... kendim 2014 Avensis elegant extra aldım...Memnunum... Almadan önce malum sitede 6 ay temiz kazasız 2000 cc dizel otomatik SUPERB aradım...Satan yok...Satılıklar kazalı ve kiralık canı çıkmış arabalar..Onlar.işime gelmedi..Sahibinden kazasız satan bulamadım...

Bizimde tercihimiz superB oldu ve bekliyoruz fiyatlarda üzmez umarım bizi.

• pasatta shop mu var, trafiktekiler bunun yanında kalas gibi
  • You Tubede Skoda superb yazıp arayın..20 dak. üretim videosu var...Tamamı robot üretimi...Hatalı ürün çıkması çok zor...Tercihiniz doğru....Hakınızda hayırlı olsun..
  • subaru da 4 ceker harika bir araba yapmış hepsinden farklı bir tarzı var efsanenın
  • bunların arasında superb derim ,,,, mondeo D segment bir araba ama garip bir şekilde coupe tarzında sportif hava vermeye çalışmışlar,deve desen deve değil,kuş desen kuş değil,,,coupe tasarım aracın arkasını eski kasaya göre daha basık yapmış,, deve gibi arabaya sportif coupe şekil verirsen 16-17 jant takmıycan kardeşim,görüntüyü kurtarmıyor,at kelebek ikilisini anımsatıyor,orantısızlık göz tırmalıyor,bu arabaya en az 18 jant gider ,resimlere bakınca çok farkedilmiyor ama canlı görünce bu böyle,, daha manuel koltuktan,arka bagaj rezaletinden ve ultra astronomik opsiyon fiyatlarından hiç bahsetmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 18 Temmuz 2015; 15:07:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucude guzel arabalar ben passati begeniyorum ama digerleride gayet iyi kardes

• Superb gariban audisi fiyatları iyi olacak ve deli satacak, bekleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 18 Temmuz 2015; 15:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

bunların arasında superb derim ,,,, mondeo D segment bir araba ama garip bir şekilde coupe tarzında sportif hava vermeye çalışmışlar,deve desen deve değil,kuş desen kuş değil,,,coupe tasarım aracın arkasını eski kasaya göre daha basık yapmış,, deve gibi arabaya sportif coupe şekil verirsen 16-17 jant takmıycan kardeşim,görüntüyü kurtarmıyor,at kelebek ikilisini anımsatıyor,orantısızlık göz tırmalıyor,bu arabaya en az 18 jant gider ,resimlere bakınca çok farkedilmiyor ama canlı görünce bu böyle,, daha manuel koltuktan,arka bagaj rezaletinden ve ultra astronomik opsiyon fiyatlarından hiç bahsetmedim

Kesinlikle katılıyorum özellikle jant konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

pasatta shop mu var, trafiktekiler bunun yanında kalas gibi

Bu şekilde daha bi passat;

SUPERB-PASSAT-MONDEO KARŞILAŞTIRMASI
  • Superb tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

Superb gariban audisi fiyatları iyi olacak ve deli satacak, bekleyin...

Raporla ötv'den muaf olduğumuz için daha bi tatlı gelecek fiyatı :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.