Şimdi Ara

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.788
Cevap
21
Favori
405.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 95 i bayadır oynamıyorum onuda iyi oynardım :D şöyle bi evde arcade makinası olacak 95 i takıcan akşama kadar oynarız valla onun tadı başka :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazov

abi siparis etmek çok kolayda daha sonra onlada tekken oynayamazsan mesele , yaw sen gel önce bi sanwa joystick takalım onu dene ...hasta ettin beni karpuzcu :D
    sende haklısın besktastan buraya gelmekte mesele:d

Kanka istanbulda oturmuyorsunuz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@hm@

quote:

Orijinalden alıntı: Metalicana

quote:

Orijinalden alıntı: Metalicana

arkadaşlar oyunda yenıyım ya super verısoynu var bende sadece bu ultra ve super comboları yapmak ypmak cok zor geliyor bende püf noktası varmı

ühü yardım etcek ryu abimiz yok mu

Ozel bi puf noktasi yok tamamen pratik yaparak ogrenmelisin sadece mesela ultrada 3 yumruk yada 3 tekme bunlari buton ayarlarindan birine ata mesela (L2'ye lk,mk,hk) (L1'e lp,mp,hp) gibi

çok teşekkür ederim bu akşam full bunlarla uğraşıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

95 i bayadır oynamıyorum onuda iyi oynardım :D şöyle bi evde arcade makinası olacak 95 i takıcan akşama kadar oynarız valla onun tadı başka :D

Hd tv de görüntü çok kötü ama monitörde idare eder fakat dediğin gibi arcade makinasında çok güzel görünüyor oyun halen, 95 bence kof un kralıdır.
  • kesinlikle yapabilirsin. ama ben yine de alman gereken stickin boyutlarını ve modelini içeren bir pdf yollayayım.
    ordan bakarsın.

http://www.industrias-lorenzo.com/rutinas/exfichaproductoENG.asp?id_producto=192
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: Torii

stick: industrias-lorenzo
    switch: saia burgass

orada gözüken arcade kol QANBA. Yanlış bilmiyorsam üzerinde sanwa jlf ile geliyor. modifiye ediyorlar. Fan'daki tüm stickler aynı neredeyse.

Bunu alsam benim stick ile modlayabilirmiyim.

Kardesim karpuzcu evet yapabilirsin ...bak şöyle bir fikrim var , bi arkadas vardı senin hemşerin adanadan ben ona balltop göndermiştim karşılıksız , şimdi rica edelim oda bize çıkarttığı battopu göndersin bende senin joysticki senin istediğin hale getiriyim... Yada yurtdısından siparis vericeksin sen sec , elindeki joysticki satmaya çalısma SF Leaderboard'da Madcatz SE ile oynayıp 8000pp 'li arkadasları tanıyorum

Kanka SF de sorun yok ki zaten.

Benim tek sorunum Tekken'de. Adım alamıyorum. Normalda havada 5 yumruk deydirdiğim adama 3 taneyi zor bela deydirebiliyorum.

kanka hiç anlamıyorum tekkenden o yuzden ne yapmamız gerektiğini anlayamıyorum bir yandanda yardımcı olmak istiyorum sana deli gibi
    o fandaki joystick marka modeli bilsek hemen siparis ederiz sorunsuz , çok buyuk ihtimal happ marka

marka ve modeli yazdım ya, bak yukarıda link de verdim.

• quote:

@Mustafatr Tekken i ds3la daha iyi oynuyorum valla stickti şuydu buydu çile oluyor kombo ve hareketlerin seri çıkması için tuşlara basış mesafesi çok önemli yan yana sıralanan sticklerde 1 4 2 3 4 1 gibi bi kombo oldumu sıkıntı oluyor amanda aman oynamam tekken i genelde kız arkadaşlarla vakit geçirmek için oynuyoruz Yag 2 yi beğenirsem dönüş yaparım belki

@vector31 kardeşim ergen de olsa 5 liraya kim alıp oynar =) ilk 25 kuruştu jetonlar 20 sene önce galeriad a fame city vardu 100 kuruş mu ne 10 liraya 100 jeton alır akşam ederdik veletken :D

Fame City unutulurmu ya çok baba bir mekandi gerçi ben Ankara'daki fantsyide gördüm orasida

Fena sayılmaz eski flashback mekanları andırıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

95 i bayadır oynamıyorum onuda iyi oynardım :D şöyle bi evde arcade makinası olacak 95 i takıcan akşama kadar oynarız valla onun tadı başka :D

Hd tv de görüntü çok kötü ama monitörde idare eder fakat dediğin gibi arcade makinasında çok güzel görünüyor oyun halen, 95 bence kof un kralıdır.

Musayit bizamanda gel 95 te alayım ifadeni

• quote:

quote:

quote:

@Mustafatr Tekken i ds3la daha iyi oynuyorum valla stickti şuydu buydu çile oluyor kombo ve hareketlerin seri çıkması için tuşlara basış mesafesi çok önemli yan yana sıralanan sticklerde 1 4 2 3 4 1 gibi bi kombo oldumu sıkıntı oluyor amanda aman oynamam tekken i genelde kız arkadaşlarla vakit geçirmek için oynuyoruz Yag 2 yi beğenirsem dönüş yaparım belki

@vector31 kardeşim ergen de olsa 5 liraya kim alıp oynar =) ilk 25 kuruştu jetonlar 20 sene önce galeriad a fame city vardu 100 kuruş mu ne 10 liraya 100 jeton alır akşam ederdik veletken :D

Büyük konuşmak gibi olmasın ama Bob, Steve, Feng ve Alisa ile %70 kazanma oranı üzerinde öttüreceğim ecnebileri, yaşıma göre iyi oynarım ben bu arada Tekken i , TAG2 çıktığında daha önce de söyledim çok Sf ci göreceğiz Tekken oynamaya çalışan :D

Mustafa tekkeni mekkeni bilmem de KoF ta seni dünya üzerinden silerim

Baba sende su 95 i bı alamadın kapısak

• Kardeşim kartım yok ki alacaktık yalan olduk twisted metal gibi problemli değildir umarım oyunun online ı =D
  • Yok dostum Kof ta yağ gibi akıyor alabilirsen kıyak olur sen ben. Mustafa müdür çok sağlam

Kapıslar çıkar ortaya bu arada Mustafa müdürüm senin ifadeni alır gibi geliyor bana 95 te

• müsait zamanda bi kof 95 atalım agalar
  • quote:

müsait zamanda bi kof 95 atalım agalar

Yarın akşama gelirsen sallarız bu arada yahu ben cihazı açmayalı kaç hafta oldu acaba çalışcak mı.....^^
  • ankaradakiler rica etsin fantasy yetkilileridnen satarlar o koydukları kauçuk zımbırtılarla bat toplardan. ben de artık çok kıymetli ortamlarına takılmıcam, çiğ insanlarla bu oyun oynanmazmış onu anladım. istanbuldaki arkadaşlar da heveslenmesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Yarın akşama gelirsen sallarız bu arada yahu ben cihazı açmayalı kaç hafta oldu acaba çalışcak mı.....^^

benim konsolun bir gözü toprakta, 5 yıl oldu alalı artık sarı ışığı bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Yok aga ya senin cihazin masallahi var bi nazar boncugu tak (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çok dişli çıktı tık demedi maşallahı var ama herkes fazla bir şey bekleme sarı ışıktan kaçış yok diyor bakalım ne zaman olacak bu sarı ışık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok dişli çıktı tık demedi maşallahı var ama herkes fazla bir şey bekleme sarı ışıktan kaçış yok diyor bakalım ne zaman olacak bu sarı ışık

Bizdeki cihazlar eski toprak kolay kolay gumlemez bence sari isik olayi benim bildigim xbox larda olmuyormuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizdeki cihazlar eski toprak kolay kolay gumlemez bence sari isik olayi benim bildigim xbox larda olmuyormuydu

xbox da kırmızı ışık, ps3 de turuncu sarı ışık

Ama artık hiç bir şekilde bozulmayacak sadece ömrü dolduğunda son nefesini verecek şekilde düzelttiler cihazları. Zaten ne olursa hep ilk çıkan partilerde oluyor. Ps3 ün gittiğine yanmam da içinde yüklü 45 oyuna yanarım :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

xbox da kırmızı ışık, ps3 de turuncu sarı ışık

Ama artık hiç bir şekilde bozulmayacak sadece ömrü dolduğunda son nefesini verecek şekilde düzelttiler cihazları. Zaten ne olursa hep ilk çıkan partilerde oluyor. Ps3 ün gittiğine yanmam da içinde yüklü 45 oyuna yanarım :D

Gittiği yere kadar gitsin o zaman gümlersede sağlık olsun.....^^

Uzun bir aradan sonra cihazı açmaya heveslendim atalımmı bi kof 95

• 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.