Herkes izlemeli , çok komedi bi klip olmuş 50 mb http://rapidshare.de/files/15627833/Cankan-kivirakivira.avi
50 mb en son bunlara harcarım valla şunları harbiden dinleyenleri merak ediyorum nasıl bir ruh haline sahipler
quote:Orjinalden alıntı: çaaari 50 mb en son bunlara harcarım valla şunları harbiden dinleyenleri merak ediyorum nasıl bir ruh haline sahipler 50mb deli bi boyut
Ben mp3 linki sordum dıye 1 hafta ceza verdilier işin acı tarafı olayın üstünden 2-3 ay geçti hala cezalı
quote:Orjinalden alıntı: Da®ksiDe© quote:Orjinalden alıntı: çaaari 50 mb en son bunlara harcarım valla şunları harbiden dinleyenleri merak ediyorum nasıl bir ruh haline sahipler 50mb deli bi boyut Sen de her mesajında boyutları eleştiriyon bir kere de teşekkür et @Arkadaş , sağol indirelim bakalım @Lasombra , forumdestek@hotmail.com buraya mail atmalısın.Bazen cevaplamıyorlar o ayrı.. O yüzden yerinde olsam modlardan birine pm atardım.
yok kardeş hepsini denedım MOD lardan birisine msn den söyledım yıne aynı bakarım demıstı en son ama sonuç ortada...
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Da®ksiDe© quote:Orjinalden alıntı: çaaari 50 mb en son bunlara harcarım valla şunları harbiden dinleyenleri merak ediyorum nasıl bir ruh haline sahipler 50mb deli bi boyut Sen de her mesajında boyutları eleştiriyon bir kere de teşekkür et @Arkadaş , sağol indirelim bakalım @Lasombra , forumdestek@hotmail.com buraya mail atmalısın.Bazen cevaplamıyorlar o ayrı.. O yüzden yerinde olsam modlardan birine pm atardım. boyut önemli bişi, maalesef