Şimdi Ara

super online paralel hat bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde iki telefon var birinin direk olarak modeme bağladığım zaman telefon çalışıyor fakat iki bağlantı yaptığım zaman telefon meşgule atıyor.Yol bulamadım gitti ttnet kullanırken odalarda ki telefon prizlerine takıp telefon görüşmelerini rahatlıkla yapardık ama şimdi olmuyor telefon meşgule düşüyor tek bağlantıyı direk modeme takınca sorun yok ama paraleli bağlayamıyorum lütfen yardım edin telefonlardan biri normal biri diğeri kablosuz telefon anlamadım gitti ne oldupğunu

• Sabit numara taşıma kamyayası ile 24 ay taahhütlü olarak

Superonline fiber internete geçmiş bulunmaktayım

8GB kotalı + 30 dk şehir içi,dışı ve cep telefonları ile görüşme imkanı=29 TL fiber internet için+13 TL telefon için bence iyi bir fırsat fiber internet alt yapısı olan bölgelerin kaçırmaması gerekir diye düşünüyorum.Bir dect telefon hediye olarak veriyorlar.

İnternet hemen bağlanıyor.İnanın ne olduğuna şaşırdım kapıya bir arkadaş geldi super online'a geçmek istermisiniz diye sordu bende ttnet ile olan kamyanyamın 18 Ekimde bttiğini ve zaten geçmeyi düşündüğümü ancak bir türlü zaman bulamadığımı söyledim.Bana kampanyayı anlattı ve eğer üye olmak istiyorsam hemen bağlantıyı yapabileceklerini söyledi.Çok şaşırdım zaten geçmek istiyordum tamam dedim.Yarım saat içinde arkadaşlar gelecek dedi tamam dedim otudum tv izliyorum inanın 10 dk geçmemiştir iki kişi geldi hemen çatıdan bir ethernet kablosu indirdiler kendi getirmiş oldukları Tiglin IPRG AB marka modeme (4 adet ethernet çıkışı+kablosuz bağlanma özelliği var) bağladılar ve internete girmeye başladım.İnternetin bu kadar hızlı olabileceğini düşünemiyordu akıl almaz bir hızda çalışıyor arkadaşlar indirme hızı 20,19 mbps idi inanamadım sayfalar inanılmaz hızlı açılıyor

13.12.2011 günü internete bağlandım ancak bir şey dikkatimi çekti bu bence çok önemli bir durum arkadaşlar kota çok çabuk ilerliyor aklım almıyor internete çalıştığımdan dolayı fazla zaten girmiyorum ttnet te 4 gb kotalı internet kullanırdım 1 ayda 2 gb kullanamazdım ama fibernet super onlinea bağlanalı daha 3 gün oluyor kotam 670 mb olmuş bu nedir ya anlam veremedim bu üç gün içerisinde internete inanın 6 saat bile girmemişimdir.Eğer 3 gün içerisinde böyle oluyorsa ben 1 ayda 8 gb kotayı aşarım nedir ki bu ya.ttnette 1 ayda 2 gb dolduramazken burada 3 günde 670 mb kullanmışım,Fiber daha çokmu yazıyor ne oluyor anlam veremedim yav.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.