Ağa biz 8 m bit ' i köşesinden kullanmıyoruz 20 m bit dediği internetten 2.8 mb sn de indiriyoruz hal böyle olunca insan kontrolden çıkıyo bazen, bu hızla insan kendini kaybediyor, O değilde upload da 50 gb o yakıyo beni.... geçen ay uploaddan yandım zaten 20 m bit ten sonra 1 m bit öldürüyo insanı.
Zaten o hediye denilen filmleri alamıyorsunuz.Hata veriyor.Sonra deneyin diyor 3 gündür.
aman kalsın istemez, bugün bedava derler aboneliği iptal ettikten 3 yıl sonra icra yazısı gelir "film izleyip ödememişiniz şu kadar borcunuz var" işin yoksa git derdini yalova kaymakamına anlat...
Bu Superonline bedava Araba Veriyoruz Deseler Almam Daha :)))
Amam diyim, önceki bayramda da 6 gun ücretsiz diye mesaj atmışlardı, girip bir bakalım ne var diye , sonra bir güzel superplaya abone yapmışlar, ilk ay 7 tl borc, -7 iade gozuktu herhalde bedavadan dolayı bu şekilde oluyor dedik ama kasım faturasında bir güzel superplay abonelik ucreti almışlar, şimdi aradım MH i abone olmuşsunuz iptal icin bizi aramanız lazim, faturaya yansıdıgından iptal edemeyiz falan demeye başladı. itiraz girdik ama ne olur belli değil, ama turkcell superonline a birşey için güvenirmisin derseniz, asla...
izlenecek film yok diyen arkadaşlarda faturalarına bir baksınlar derim
quote:
Orijinalden alıntı: thor1
aman kalsın istemez, bugün bedava derler aboneliği iptal ettikten 3 yıl sonra icra yazısı gelir "film izleyip ödememişiniz şu kadar borcunuz var" işin yoksa git derdini yalova kaymakamına anlat...
Aynen oyle valla, hic bir faturayida atmamak lazım, gerçi kafaya göre abone yaptık bile derler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme