Şimdi Ara

super online adsl turktelekom altyapı kesintileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar ,

    Superonline adsl almayı düşünen var ise almasın , zaten rezalet olan tt alyapısının üzerine birde superonline araya girince tam anlamıyla çekilmez bir hal alıyor.Müşteri hizmetlerinden yeterli bilgi ve çözümü alamıyorsunuz hiç bir zaman 48 saat 72 saat oturup bekliyorsunuz sonra telefonunua bir mesaj yada çağrı geliyor sorununuz çözüldü diyerekten :) şaka gibi

    İnternet kaliteniz yoğunluk olan hafta sonları ve mesai saatleri dışında rezalet, 1-2 mbps lere düşüyor , youtube dan video izleyemez hale geliyorsunuz.

    Şuan taahhütümüzün bitmesine 1 ay kaldı ve , 2 hafta önce cumartesi günü internet bağlantımız kesildi , 1 hafta sonra geldi, sebebini soruyorsun tt altyapısal diyorlar :) hay sizin altyapınız batsın.

    aradan 1 hafta geçti ve bugün cuma mesai bitmek üzere yine aynı durumla karşı karşıyayız , ve hafta sonu giriyor bilmem ne vırt zırt 1 haftadan önce o internet gelmeyecek eminim. Aradık hemen çözüm istedik yetkili telefon istedik falan filan ama yok 48 saat içinde çözülürmüş :)

    sanıyorum tt bunu bilerek sabote ediyor,özelliklede hafta sonuna denk getiriyor.Sözleşme bitimine az kalması nedeni ile kullanıcıları bezdiriyorlar.

    -Bu sorunlar nedeni ile superonline size cepten internet hediye etmeyi teklif ediyor tabi turkcell hattınız var ise,
    -ayrıca kullanamadığınız süreler için faturadan düşürme yaptırabilirsiniz bilginiz olsun...

    biz düştük başkaları düşmesin . ...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.