ARKADAŞLAR TURKCELL 3G VINN KULLANMAKTAYIM GAYETTE MEMNUNUM AMA KOTALI VE 1 AY SONRA SÖZLEŞMEM BİTİYOR. SINIRSIZ ADSL'E GECMEK İSTİYORUM TÜRK TELEKOMA UZAKLIĞIM YAKLAŞIK 3, 3.5 KM SABİT TELEFON HATTIM MEVCUT SİZCE HANGİSİ DAHA İYİDİR SUPER ONLINE MI YOKSA TTNET MI BURSA DA YILDIRIM İLÇESİNDE OTURUYORUM (KEŞKE UYDUNET YADA FİBER OLSADA DÜŞÜNMEKSİZİN ONLARDAN BİRİNE GEÇEBİLSEM AMA ADSL'E GEÇMEK ZORUNDAYIM :) )
Ttnete yaklaşmada ne yaparsan yap. Gerçi diğerleride ttnet altyapısını kullanıyorlar ama en azından kampanyaları daha iyi.
Ttnete yaklaşmada ne yaparsan yap. Gerçi diğerleride ttnet altyapısını kullanıyorlar ama en azından kampanyaları daha iyi.
süperonline olsun çamurdan olsun, bence ttnet e hiç bulaşma.
adsl olarak kablonet e müsaitse oturduğun konut kablonet öneririm. fiyatlarıda şu anki tüm adslerden daha ucuz. 2mbit 49 tl ayrıca kampanya varsa daha da düşer. bir araştır derim.
süperonline ve uydunet :her ikiside fiberoptik kablo ile internet sağladığından daha hızlı bağlantı yapabilirsiniz..uydunetin avantajlarına bi bakın derim turksatburada.com
Superonline dediğin Fiber mi yoksa adsl mi? Fiberse tabiki Superonline seçilir.