Şimdi Ara

HEDEFE KİTLEN, AVINI YAKALA: LOOT AVI! IYZICO İLE ÖDEME AVANTAJI VE PEŞİN FİYATINA TAKSİT FIRSATI! (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.020
Cevap
143
Favori
1.161.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

24G2U monitörler ile ilgili olarak kampanya döneminde oldukça fazla talep gelmiş ve fazla sayıda müşteriye bu model satılmış durumda; haliyle bu talebe göre düşük oranla üretim bazlı ölü piksel ile ilgili dönüşler yapılmış durumda. Bu dönüşlerle alakalı şu an sadece talep toplamaktayız. Mağduriyeti arttırmamak adına ve kimsenin ödediği ücreti hesaplarımızda tutmamak adına iadeler gerçekleşti. Ancak bu konuda 8 ila 10 gün arasında bir çözüm arayışı içerisine gireceğiz. Bahsetmiş olduğum gibi bu durumdan rahatsız müşterilerin taleplerini şu anda topluyoruz. Eğer herhangi bir çözüm üretebilirsek sizi e-postanız üzerinden bilgilendireceğiz.

Ücret iadesi yapılmış ancak ücret iadesi talep etmemiş müşterilerimiz info@itopya.com üzerinden bizlerle sipariş numarasını paylaşabilirler. Konuyla ilgili bir çözüm bulunması durumunda bu müşterilerimizi de bu çözüm sunulacaktır. Hiçbir müşterimizi mağdur etmemek adına çalışmalarımız devam ediyor.

• itopya.com kullanıcısına yanıt
    Lütfen. Çözüm bekliyoruz konuyla ilgili. İade işleminden önce bir sorar insan abi ne yapalım böyle bir durum var diye. Direkt iade de ne oluyor? 28 Kasım'da size teslim edilmiş görünüyor kargodan monitörüm tam 15 gün sonra mı buna karar veriliyor yani? Daha önce de dediğim gibi tüm indirimleri vs kaçırdık gitti bu monitörü almalıyım. Ha değişim ha ilk gönderdiğim 1 ölü pikselli monitör olur. Ona razı ettiniz insanı.
  • beyler bu ups kargo'yu iade için çağıran var mı hiç? adamlar gelmiyor resmen ne arayan ne soran ne gelen var. ups kargo bitmiş

yakında gidip götürebileceğim bir şubeleri de yok. nasıl halledeceğim bu iade kargo işini bilmiyorum gerçekten. önerisi olan var mıdır?
  • Ne indirim amaa 😂😂 vatandan 1 ay önce aldığım 2li ile şuan sitede indirimde olan ikili arasındaki fiyat Farkına bakın 😂 HEDEFE KİTLEN, AVINI YAKALA: LOOT AVI! IYZICO İLE ÖDEME AVANTAJI VE PEŞİN FİYATINA TAKSİT FIRSATI! HEDEFE KİTLEN, AVINI YAKALA: LOOT AVI! IYZICO İLE ÖDEME AVANTAJI VE PEŞİN FİYATINA TAKSİT FIRSATI!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyupdmrc1

Ne indirim amaa 😂😂 vatandan 1 ay önce aldığım 2li ile şuan sitede indirimde olan ikili arasındaki fiyat Farkına bakın 😂
    Vatandaki black friday fiyatı itopyadaki şuan kampanyasız fiyat. Boşuna algı operasyonu yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Asus k7 yi tekrar indirsenizde alsak
    Tişikikrlir @itopya.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

beyler bu ups kargo'yu iade için çağıran var mı hiç? adamlar gelmiyor resmen ne arayan ne soran ne gelen var. ups kargo bitmiş

yakında gidip götürebileceğim bir şubeleri de yok. nasıl halledeceğim bu iade kargo işini bilmiyorum gerçekten. önerisi olan var mıdır?
    Ups ye gitme şansınız yoksa kargo ücretini ödeyip gondermekten başka şansınız yok görünüyor

Benim anlamadığım, Söylenenlere göre aslı varsa AOC Tek bir ölü pixelli paneli dahi değiştiriyor doğru değil mi ? Peki monitör neden iade alınıyor, değişim yapılmıyor ? Ücret iadesi yapılıyor ? İtopya'yı aradığımda bana monitör'ün panel serisinde sorun olduğunu şu an satışının olmadığını falan filan söylendi. Ben hususi olarak AOC servisini aradım, durumu anlattım onlar da tam tersini söylüyor, Halen anlamış değilim.
  • BF'de 999 TL'e satılan malum monitorun modeli neydi?
    Şu ana kadar çevremde sizden alışveriş yapıp mağdur olmayan görmedim. Satış öncesi desteği, satış sonrası desteği, kargo aşaması, her konuda inanılmaz derecede memnuniyetsiziz, hem ben, hem arkadaşlarım. Umuyorum başka sektörlere yönelirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

BF'de 999 TL'e satılan malum monitorun modeli neydi?
    Sanırım bu idi..

Ve hala satışı mevcutmuş.. Niye iade verildi arkadaşlara çözemedim...

https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Ups ye gitme şansınız yoksa kargo ücretini ödeyip gondermekten başka şansınız yok görünüyor

Alıntıları Göster
    yoo öyle yapmayacağım ups'i yarın telefon bombardımanına tutacağım. normalde ups'i kaliteli bilirdim, sürat kargodan bile kurye istesem 100 defa gelmişlerdi. yazık gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Aralık 2019; 4:6:27 >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:34:56 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    burak abi şikayet var adlı siteden şikayet oluştur hiç uğraşma. müşteri hizmetleri ertesi gün arıyor tarih filan veriyor. kargocu gelmeden önce ariyor evdemisiniz diye teyit alıyor :D. zira normal da ups'yi aradıgın da kargocu aynı gün içinde gelmezse ertesi gün terkar aramanız gerekiyor. benim kargomu almaları 7 gün sürmüştü 6.günde şikayet var'dan şikayet oluşturdum öyle halletim.
  • Mağazadan yapılan nakit alışverişlerde ekstra indirim yapıyor musunuz? @itopya.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunze -- 13 Aralık 2019; 17:46:36 >

• Bu kadar kampanya yapacağınıza önce kargo ve müşteri hizmetleri sorunlarınızı giderin.

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:34:48 >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:34:42 >
  • 3600 liralık kartı %18 indirimle 3600 liraya satan yere itopya denir.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.