Şimdi Ara

Süper Kahramanlar gerçekte ileride olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar otururken bir anda aklıma geldi acaba gerçek süper kahramanlar olabilir mi diye düşünüyorum. Yani supeman thor gibi baska dunyalardan gelme degil de tony atark mesela aşırı zeki ve zengin bu imkanlarla iron man oldu insanustu bir olayı yok ya da captain america gibi de olabilir günümüzde vücut geliştirmeciler steroid ile çok extra hacimli vücutlara sahip olabiliyorlar acaba yapılan bir iğne ya da bir makine ile Cpt America gibi gelişmiş insan yapılabilir mi. Demek istediğim kısaca çok uçuk hulk, superman gibi değil de daha çok zeka ve teknolojiyle mümkün gibi geldi bana sizin fikirlerinizi de merak ettim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Neden olmasin? Emin ol ABD, Almanya, Rusya gibi devletler zamaninda bu gibi islerle ugrastilar. Nedeni soguk savasta galip gelmek. Simdilerde ulkeler arasi cekismeler az da olsa azaldigindan bu gibi islere eskisi kadar önem vermiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 1 Ocak 2015; 16:55:30 >
  • Vücut ile ortak çalışan araçlar geliştiriliyor. Yakın gelecekte değil ama daha ilerisinde olabilir.
  • Exoskeleton diye robotik bir dış iskelet var, youtube'dan aratırsanız videolarını bulabilirsiniz. İnsanın ağırlık kaldırma kapasitesini arttırıyor ve çok kolay bir şekilde ağır cisimleri kaldırmalarını sağlıyor. ABD ordusunda malzeme taşımak için kullanılması amaçlanıyor.
  • Bence de yakın gelecekte değil,ilerde olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.