Şimdi Ara

Super Hero Mod Cs 1.6 Server 212.175.45.2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
18.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Config cfg yaz düzelir. sonrada kullanmadığın bir tuş yap. olucaktır olmazsa msnden ulaş
  • sağol ya cok tsk ederım
  • Rica ederim herzaman :) Başka sorunlar olursa burda paylaşalımda diğer arkadaslara yardımcı olalım
  • xpleri ipye değil de ada kaydetseniz süper olur xpler hergün gidiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laptoprecai

xpleri ipye değil de ada kaydetseniz süper olur xpler hergün gidiyo.

Bencede xpler ada kaydedılse daha ıyı olur.

Birde Ark Yazmayı unutmus:
    Batman: Ozel gucu bir suru silah veriyor .
  • Bu kadar postla anca ayakta durabiliyorsanız sizin işiniz zor..Buraya yazan herkes gelmek zorunda değil...Sadece dh yi baz alarak server açılmaz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spy28

Bu kadar postla anca ayakta durabiliyorsanız sizin işiniz zor..Buraya yazan herkes gelmek zorunda değil...Sadece dh yi baz alarak server açılmaz....

Onlar zaten sadece dhyı baz almadılar ben sımdıye kadar 3 forum sıtesınde de gordum reklamlarını.
  • sXe boztu takılmıyorum
  • ya bende protocol fln diye bi hata verioyor servera girmeye callıstıgımda neden acaba diger serverlara bağlanmaya calıstıgmda oyun4-5 sn sonra simsiyah bi ekrana donuo
  • ya bens eçemiyorum bind f +power 1 yazıyorum olmuyor yaf :S
  • Once level atlayacaksın ondan sonra skili olan bır hero secceksin Örnk:Iron man ondan sonra konsola bind f +power1 yazcaksın oyuna gerı donunce f ye bastıgın zaman ucacak
  • Ne dion sen spy hastamsn ne dh yi baz alması ? boş boş konusp post kasma arkadaslar xpler eger hd ye kayıt edilse o zaman bisim işimiz zor kac kişi qiricek farklı nicklerle kayıt yapacak hergün modeme res atamyın hiç birşey olmaz. Tr Night ilgine teşşkr ederim. :) yardımcı olman güzel bir davranış saolsn serverda cok zor durumlar yaşıorz. herkeze yardım etmek için çabalıorz böyle kişilerde bize yardımcı olursa daha rahat oynarz :) alalal millet hasta ya dh yi baz almakmış sanki onunda dh konusuor boş boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rothsystem -- 12 Ağustos 2008; 11:32:08 >
  • Elimden geldigi kadar yardım etmeye calısıyorum
    Serverdada elımden geldıgı kadar yenı gelenlere yardım edıyorum ama oyundan admınler cıktıktan sonra ya hıle acıyorlar ya kufur etmeye baslıyorlar bunun ıcın bı onlem alsanız ıyı olur .oRNK sxe kapatmasanız mesala ...
  • Suanda sürekli online admin war o yüzden sxe aktif etmiorm. çünkü suan rekalm zamanı oyuncu azalıor ama en yakın zamanda oyuncular atrtıkca halldicem onuda :)
  • Ok...
    Senin oyundaki nick lloydmu ?
  • Evet Seninde Night demi :)
  • Ewet
  • Server biraz daha kalabalık olsa bu oyun daha zevkli olacak 32 kişilik ama en fasla 18 kişi oldu :)
  • Ewt Ozellikle d2 de cok zevklı oluyor ama ıste bı 18 ı gecmedi :D
  • Sormaya bayağıda reklam yapıorz ama daha 1 hafta olmadı bekleyeceğiz :) ama geliceklerdir bu mod tutulacak gibi ama olsun full olmuor ama hiçte boş kalmıor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rothsystem -- 12 Ağustos 2008; 12:52:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.