Bildirim
SÜPER GİFLER-KOTALILAR VE MOBİL'LER DİKKAT !!!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 9 Ağustos 2016; 23:50:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas -
Ttnet saol 1 saniyelik gifleri 1 dakkada izledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ttnet sağolsun yüklediklerimi ben bile izleyemiyorum
_____________________________ MANGALCI -
Bi up yapalım _____________________________ MANGALCI -
İyi ki miniden girdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eski nick: Salih316 -
En iyisi miniden girip tek tek açmak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
koreli kız süper _____________________________ ... -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı