Şimdi Ara

Süper cevaplar :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya birde istanbullu bi arkadaş anlatıyodu ; kadının biri çocuğuyla dolmuşa binmiş. çocuk sürekli ağlıyo. kadın cocuğunu susturmak için -bak ağlarsan şöför amca seni dövecek demiş. sonrada -şöför amcası oğluma bi kızarmısınız demiş veeeee şöförün cevabı
    SUS YOKSA ANANI S...ERİM

Çorum'un bir köyünde öğretmen arkadaşımıza müfettiş geliyor teftişe. Sınıfı okulu inceliyor derken sıra çocuklara geliyor .En önden birinci sınıflardan bir tanesini kaldırıyor,'Ali bak.' yazdırıyor. Çocuk doğru olarak yazıyor. Müfettiş hadi bakalım sınıftaki arkadaşlarını kontrol et bakalım yanlış yazan var mı diye sınıfa gönderiyor, Çocuk arkadaşlarının defterlerini kontrol ederken Müfettiş de çocuğu sınamak için "Ali bak" taki 'i' harfini çaktırmadan siliyor. Çocuk sınıfı kontrol edip tahtaya döndüğünde Müfettiş "tekrar bak doğru mu yazmışsın çocuğum" diyor. Çocuk tahtaya bakıyor ve; '-Hangi g...nü s...ğim sildi bunu lan" diyor.Müfettiş çantasını alıp bir şey söylemeden sınıftan çıkıyor.

Sonra Bir gün ona hoca İtalyanın şehirlerini say dedi bu seferde ben ve ark.Counter strıke nin Bölümlerini söyledik O sda söledi Ama kimse anlamadı o ayrı bişey hep içimde kaldı walla...

minibüs yolcusu müsait bir yerde inebilirmiym diyeceğine anlışlıkla mükemmel bir yerde inebilirmiyim der.
    şöfor sağa çeker .cevabı ise abla sana layık değil ama.

birdönem salı pazarında çalışan fırlama bi arkadaşla kızına body almak istiyen bi teyzeyle arasında geçen konuşma

-pardon yawrum bakarmısın? bunlar kıs çocuğu için mi?

-hyr teyze o....çocuğu için

çocuğu ayıpladım ama aklıma geldikçe d gülüyorum

• Dudağım kıvrılmadı bile.
  • 2. sini iyidi ama diğerleri çok saçma ve küfürlü olduğu içinde ayrıca bir tebrik ediyorum. afferin küfürleri öğrenmeye başlıyorsun.
  • Birgün bir otobüs varmiş 500t bu otobüs Her allahın saati doluymuş bir gün Bir adam Bu otobüse binmiş ; ve

şÖFER : Arkaya Doğru yürüyelim beyler

ADAM : ulan madem Yürüyeçektik Niye otobüse bindik.

Diye Çevap vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 18 Mayıs 2010; 14:58:11 >
  • at yalanı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.